- 14 Kasım 2013
- 2.093
- 466
- 163
- 35
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #59.541
aynen cnm toplanacaktı bizde topladık. ama pertimiz çıktı zaman kısıtlı olunca acele ettik . öğlen yemeğinden sonra yürüyüş yapıyordum yürüyemedim bugün sırtım belim çok ağrıdı. geri döndük. daha da iş çok bakalımHeeee anladim cnm her sartta o esyalar toplanacak arkadas
Kolaymi cnm ya gebe halinle rabbim kolaylik versinaynen cnm toplanacaktı bizde topladık. ama pertimiz çıktı zaman kısıtlı olunca acele ettik . öğlen yemeğinden sonra yürüyüş yapıyordum yürüyemedim bugün sırtım belim çok ağrıdı. geri döndük. daha da iş çok bakalım
sağolasın cnm valla eşim sağolsun hiç bişey kaldırıp indirmedim. oturduğum yerden yaptım. ama o bile yordu yani eşim getridi ben kolıye koydum filan. ama işte yine de normal halin gibi olmuo gerçekten. buna şükür toparladık baya. şu halıları da verseydim iyiydi. aslında temiz ama mis gibi gitsin istedim paketini orda açarım dedim ama. bakalım...Kolaymi cnm ya gebe halinle rabbim kolaylik versin
Tabi cnm nirmal hale benzemezsağolasın cnm valla eşim sağolsun hiç bişey kaldırıp indirmedim. oturduğum yerden yaptım. ama o bile yordu yani eşim getridi ben kolıye koydum filan. ama işte yine de normal halin gibi olmuo gerçekten. buna şükür toparladık baya. şu halıları da verseydim iyiydi. aslında temiz ama mis gibi gitsin istedim paketini orda açarım dedim ama. bakalım...
vercem zaten cnm sanırım. ama ne bileyim 4 tl çok geldi 2 tl ye yıkatmışken. gerçi bugün sorduğum burda en ii yıkayan yer. tek halı yıkama fabrikası.Tabi cnm nirmal hale benzemez
Canim ver halilari sej mis gibi oh buda 3 3.5 tl cok fark yok
inş öyledir cnm. birikim yapmak güzel şey:)Hali icin hepiniz sagolun kizlar.
Yasemin bizde devlet verdigi icin katki payini oyuzden faiz olmuyo diye yaptirdik ama cok detaylisini bilmiyorum ins.sakincasi yoktur.
Aysegul biz h.sonu bastan teyzrmde kaldik sonra koye gittik erende yoruldu tabi havadanda etkilenmistir oyuzden atesi cikti sanirim ama hasta olmaz diye dusunuyorum cunku devam etmedi atesi ins.bisey olmaz.
Bence sacini boyatma canim onemli olan esine guzel gorunmen oda seni dusunuyo oyle begeniyo zaten hem kasinmada gecer bence zamanla.
O ozur dileyen bebisleride yerim ben erende gelip opuyo sariliyo ilerde oda ozur diler.
Cok isim var kizlaar ben kaciyorum halledeyim isleride aksamda ders calisirim zaten.
Onlarda masalla iki kati ama yer cok onemli birda iki yede yikayan yerler var ama iste kucuk givenemeyecegim isletmelervercem zaten cnm sanırım. ama ne bileyim 4 tl çok geldi 2 tl ye yıkatmışken. gerçi bugün sorduğum burda en ii yıkayan yer. tek halı yıkama fabrikası.
Canim gecmis olsun okadrla kalsim insalla atesHali icin hepiniz sagolun kizlar.
Yasemin bizde devlet verdigi icin katki payini oyuzden faiz olmuyo diye yaptirdik ama cok detaylisini bilmiyorum ins.sakincasi yoktur.
Aysegul biz h.sonu bastan teyzrmde kaldik sonra koye gittik erende yoruldu tabi havadanda etkilenmistir oyuzden atesi cikti sanirim ama hasta olmaz diye dusunuyorum cunku devam etmedi atesi ins.bisey olmaz.
Bence sacini boyatma canim onemli olan esine guzel gorunmen oda seni dusunuyo oyle begeniyo zaten hem kasinmada gecer bence zamanla.
O ozur dileyen bebisleride yerim ben erende gelip opuyo sariliyo ilerde oda ozur diler.
Cok isim var kizlaar ben kaciyorum halledeyim isleride aksamda ders calisirim zaten.
Ay yarenin odasi makinede yikaniyor ve ara yerlerimide kesfettim makineye attom bu hafta super oldu biri 3 metre biri 1.5 metew niz arastan dolayi kalin hali kullanmiyoruzayyy yasemin sahi ben halılarımı metresi 5 tlden yıkatıyorum bende herdefasında söyleniorum ama yapacak birşey yok cnm...
ay silsem yetecek zaten ben mayısta yıkattım temmuzdan beri annemdeyim. ama hiç silemem valla. göndercem yarın.bende bbende istiyom o halılardan negüzelya:
hem yıkatıyoruz birde silioruz şuanda silmem gerekio mesela offff:kaç bakalım songülüm görüşürüz..
ay vercem cnm. zaten eşim aradı biraz önce napıosun dedi m2 hesaplıorum dedim ne m2 si dedi, dedim ki halıları göndercem ya 4 tl ymiş m2 si. e sen ne hesaplıon gönder onlar hesaplasın dedi he he sağolsun:)sen gönder şekerim bensenin yerinde olsam bende gönderirim boşver sen hamilesin parana sözün geçer dimi ama. he he:
ay çok sinir oluyorumya ablamın büyük kızı cips delisi ve nilede veriyo az önce aradım nil anne cips yiyorumdedi çok kızdım anneme dedimvermeyin
sonra telefonu kapattık daha doğrusu annem kapatamadı bende dinledim biraz ama yok kadın yeğenime söz geçiremiyo diorum git odanda ye ona gösterme ama nerde ay bu işi nasıl çözücem bilmiorum ve bu iş benim çok canımı sıkıyo.
eylülde acayip çukulatayiyo bensonuçta vermiorumyada versemde 1 tane küçük çukulata veriyorum pöfffff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?