2012 kasım bebekleri büyüyor..

Guldencim nille gezmissiniz oh iyi olmustur firsat buldukca kacirma gezin kizinla ama nasil kiskanmis bebegi yerim onu ben.

Yasemiin tasinma hazirliklari baslamis canim Allah kolaylik versin cok is yapmasanda gonul yorgunlugu oluyodur ins.sizin icin daha hayirli olur bu tasinma hem 2yil evdesinde sanada iyi olur kuzularinla ev hanimi olursun sende bizim gibi.

Funda evlilik yildonumunuz kutlu olsun canim iyi bu sefer kv.den benide goturun dememis ama gercekten boyle durumlarda defneyide goturun bence ev hanimi olsan kocanla basbasa kalin derimde cocuk sizi cok az goruyo nekadar vakit gecirirseniz kardir daha kucuk cunku ama yine guzel gecmis h.sonunuz.

Nuraycim gecmis olsun beline niye agriyoki surekli.

Aysegul sizde komsularla neler yasamissiniz sonunda hersey tatliya baglanmis neguzel sevindim sizin adiniza.

Heeee anladim cnm her sartta o esyalar toplanacak arkadas
aynen cnm toplanacaktı bizde topladık. ama pertimiz çıktı zaman kısıtlı olunca acele ettik . öğlen yemeğinden sonra yürüyüş yapıyordum yürüyemedim bugün sırtım belim çok ağrıdı. geri döndük. daha da iş çok bakalım

Kolaymi cnm ya gebe halinle rabbim kolaylik versin
sağolasın cnm valla eşim sağolsun hiç bişey kaldırıp indirmedim. oturduğum yerden yaptım. ama o bile yordu yani eşim getridi ben kolıye koydum filan. ama işte yine de normal halin gibi olmuo gerçekten. buna şükür toparladık baya. şu halıları da verseydim iyiydi. aslında temiz ama mis gibi gitsin istedim paketini orda açarım dedim ama. bakalım...

Tabi cnm nirmal hale benzemez
Canim ver halilari sej mis gibi oh buda 3 3.5 tl cok fark yok

Hali icin hepiniz sagolun kizlar.
Yasemin bizde devlet verdigi icin katki payini oyuzden faiz olmuyo diye yaptirdik ama cok detaylisini bilmiyorum ins.sakincasi yoktur.

Aysegul biz h.sonu bastan teyzrmde kaldik sonra koye gittik erende yoruldu tabi havadanda etkilenmistir oyuzden atesi cikti sanirim ama hasta olmaz diye dusunuyorum cunku devam etmedi atesi ins.bisey olmaz.
Bence sacini boyatma canim onemli olan esine guzel gorunmen oda seni dusunuyo oyle begeniyo zaten hem kasinmada gecer bence zamanla.
O ozur dileyen bebisleride yerim ben erende gelip opuyo sariliyo ilerde oda ozur diler.

Cok isim var kizlaar ben kaciyorum halledeyim isleride aksamda ders calisirim zaten.

inş öyledir cnm. birikim yapmak güzel şey:)

ay yaseminim gerçekten allah yardımcın olsun işin zor cnm ama eşin çok yardımcı negüzel.
songülüm yok kız nilden yazamadım sürekli oyun istio buara oyüzden he he henu uyutunca malum bende sızıyorum.
fatma çıkmaz ateş inşşşş:
bu arada bizim dr konturolümüz vardı sorun kalmamış niloş hanımda herşey yolundaymış şükür.
bize birantibiotik vermişti cefaks diye çok kötüydü tadı nil 1 2 defa çıkarttı şimdide çok zor verioruz biliyorum çok kötüdür tadı büyükler bile çıkartıyo ama en zararsızı oydu demiş yani kötünün iyisi işte..

Canim gecmis olsun okadrla kalsim insalla ates

ayyy yasemin sahi ben halılarımı metresi 5 tlden yıkatıyorum bende herdefasında söyleniorum ama yapacak birşey yok cnm...
Ay yarenin odasi makinede yikaniyor ve ara yerlerimide kesfettim makineye attom bu hafta super oldu biri 3 metre biri 1.5 metew niz arastan dolayi kalin hali kullanmiyoruz

oy güldenim sizin orası da hepten uçmuş. yazın bizim burası 1,5-2-2,5 tu en fazla 3 tl ye yıkayan bile yoktu o yüzden şaşırdım. ama vercez yapacak bişey yok. songülll bende istiom o halılardan ayda bir at makineye oh mis:)

bende bbende istiyom o halılardan negüzelya:
hem yıkatıyoruz birde silioruz şuanda silmem gerekio mesela offff:kaç bakalım songülüm görüşürüz..

bende bbende istiyom o halılardan negüzelya:
hem yıkatıyoruz birde silioruz şuanda silmem gerekio mesela offff:kaç bakalım songülüm görüşürüz..
ay silsem yetecek zaten ben mayısta yıkattım temmuzdan beri annemdeyim. ama hiç silemem valla. göndercem yarın.

sen gönder şekerim bensenin yerinde olsam bende gönderirim boşver sen hamilesin parana sözün geçer dimi ama. he he:
ay çok sinir oluyorumya ablamın büyük kızı cips delisi ve nilede veriyo az önce aradım nil anne cips yiyorumdedi çok kızdım anneme dedimvermeyin
sonra telefonu kapattık daha doğrusu annem kapatamadı bende dinledim biraz ama yok kadın yeğenime söz geçiremiyo diorum git odanda ye ona gösterme ama nerde ay bu işi nasıl çözücem bilmiorum ve bu iş benim çok canımı sıkıyo.
eylülde acayip çukulatayiyo bensonuçta vermiorumyada versemde 1 tane küçük çukulata veriyorum pöfffff

ay vercem cnm. zaten eşim aradı biraz önce napıosun dedi m2 hesaplıorum dedim ne m2 si dedi, dedim ki halıları göndercem ya 4 tl ymiş m2 si. e sen ne hesaplıon gönder onlar hesaplasın dedi he he sağolsun:)
ay cnm valla kendi çocuğumuza müdahaleden aciz bırakılıyoruz ya gıcık oluyorum. bizde de benzer durumlar var. ve zeynep bunu çok güzel kullanıo. mesela akşam gidip yatmak istemedi ayağımda sallanmak oturma odasında uyumak istedi. tabi direkt gelinimize sarıldı ablam uyutsun o zaman diye. o da ben uyuturum gel kuzum dedi. e şimdi elinden alıp götürmek olmuo işte malum çocuk konusu hassas bizim evde. vermiomuş gibi oluo. ay dedim 5 dk da uyumazsan gelip alırım ama yorma ablayı dedim. tamam dedi. ve sonuç olarak uyumadı mecbur aldım yine yanıma. ne gerek var ki bunları yaşamaya ama yaşıyoruz işte.

kızlar halı konuşulmuş
valla benim halılar el dokuması olduğu için yıkamaya veremiyorum malesef.siliyorum ama çok zor oluyor
halı sildikten sonra kollarımı hissetmiyorum

gülden cnm o zaman ablana söyleyeceksin ablanın çocukları nilin yanında cips ve çikolata yemeyecekler
başka çare yok.çocuk çünkü diğerinde gördüğünü mutlaka yemek isteyecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…