- 1 Mart 2012
- 6.101
- 1.513
- 198
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #59.561
cnm bak ne güzel eşin de seni düşünmüşay vercem cnm. zaten eşim aradı biraz önce napıosun dedi m2 hesaplıorum dedim ne m2 si dedi, dedim ki halıları göndercem ya 4 tl ymiş m2 si. e sen ne hesaplıon gönder onlar hesaplasın dedi he he sağolsun:)
ay cnm valla kendi çocuğumuza müdahaleden aciz bırakılıyoruz ya gıcık oluyorum. bizde de benzer durumlar var. ve zeynep bunu çok güzel kullanıo. mesela akşam gidip yatmak istemedi ayağımda sallanmak oturma odasında uyumak istedi. tabi direkt gelinimize sarıldı ablam uyutsun o zaman diye. o da ben uyuturum gel kuzum dedi. e şimdi elinden alıp götürmek olmuo işte malum çocuk konusu hassas bizim evde. vermiomuş gibi oluo. ay dedim 5 dk da uyumazsan gelip alırım ama yorma ablayı dedim. tamam dedi. ve sonuç olarak uyumadı mecbur aldım yine yanıma. ne gerek var ki bunları yaşamaya ama yaşıyoruz işte.
canım seni çok iyi anlıyorum.kendin bakmayınca maleef böyle oluyoraynen yaseminimya birşey yapamamak çk kötü işte belkisen en iyisini yapıyosun keşke bizimde uzaklaşma ihtimalimiz olsa diye bazen düşünmüyo değilim..
fundacım malesef öyle kolay olmuyoki bazı şeyler cnm. hem şevvalde eylülde onu dinlemez yani eylül hele asla dinlemez pöffff: çok sinir oldumya.
valla bence de en iyisini akıllı hatun songül yapmışaynen cnm hassas durum. valla işin zor sil sil bitmez ki çok zor. çalışan kadına göre hiç değil yani o halılar. en iisini akıllı arkadaşımız songül yapmış hatun makineye atıo baksanıza he he:)
güldenim valla bazen aynı düşünüyoruz bizim adamlarla memleket zor. şimdi bazen dio ki annenlerde taşınsın samsuna yok cnm sağol ben almıyim diorum:)
ptük seni ve kuzularıben kaçar kızlar ii akşamlar hepinize görüşmek üzere...
aynen yaseminimya birşey yapamamak çk kötü işte belkisen en iyisini yapıyosun keşke bizimde uzaklaşma ihtimalimiz olsa diye bazen düşünmüyo değilim..
fundacım malesef öyle kolay olmuyoki bazı şeyler cnm. hem şevvalde eylülde onu dinlemez yani eylül hele asla dinlemez pöffff: çok sinir oldumya.
Canim bakici varken meger daha rahatmis dimikendinize ve kuzulara dikkat edingüzel bayan..
evet ya fundacım kendin bakamayınca böyle oluyo malesef..pöffffff:
mesela ben 15 tatilde eylül kıreşe gitmeyeceğiiçin izin alıcam 2 hafta bakalım ablama söyleiyecem 1 hafta en azından sen al bende 1 hafta alayımdiye ama hiç sanmıyorum..
yada benim çocuğum o soğukta bakıcıya gidecek malesef.. aynıyerde olmuyo çünkü hem annemde çok zorlanıyo..
kendinize ve kuzulara dikkat edingüzel bayan..
evet ya fundacım kendin bakamayınca böyle oluyo malesef..pöffffff:
mesela ben 15 tatilde eylül kıreşe gitmeyeceğiiçin izin alıcam 2 hafta bakalım ablama söyleiyecem 1 hafta en azından sen al bende 1 hafta alayımdiye ama hiç sanmıyorum..
yada benim çocuğum o soğukta bakıcıya gidecek malesef.. aynıyerde olmuyo çünkü hem annemde çok zorlanıyo..
canım paranla baktırdığında daha rahat ediyorsunCanim bakici varken meger daha rahatmis dimi
Ay cok zor ya nil demese belki bilmicekyin bile yedigini
canım bazı şeyler sadece benim zorlamamla olmuyor kicnm defene babasıyla fazla zaman geçiremediği için böyle yapıyor bence. yoksa biraz birlikte birşeyler yapsalar defnenin seveceği emin ol daha iyi olur.
aynen katılıyorum fundammmmmcanım bazı şeyler sadece benim zorlamamla olmuyor ki
defne de babasıyla biraz vakit geçirince sıkılıyor, eşim de
Aslinda sizde durum su olmus nil sonrafan geldigi icin nili onlara uydurmaua calisyorlar onlarin duzene gore gidiyoraynen songülüm nil söylemese bilmeyecem eminim annem zaten malesef onlara hiç kıyamıyor .
gerçi duydu telefonda bağardı şevvale ama dinleyenmkim aynen cnm bakıcıvarken gerçekten çokdaha iyimiş.
kısmetse seneye yarımgün kıreş kesin..
ayyyy onlar yasak falan anlamazlar kendileri bir sorun yaşamadıkları için sorun yok yani..Aslinda sizde durum su olmus nil sonrafan geldigi icin nili onlara uydurmaua calisyorlar onlarin duzene gore gidiyor
Bizimkilerin bronsit gecmisi oldugundan aslinda yasak ta kr3s
Tatlim demek saglikli gebelik degilmis rabbim hayirli zaamnda nasip etsin insallaIyi aksamlar kızlar gun nasil geciyor bilmiyorum giremedim bugün.
Kizlar kardesimin bugün ağrısı ve kanamasi olmus. Tekrar gitmis dr a. Kalp atışı duymamiz gerekiyordu. Baska care yok demis ya düşük yaparsin ya da alcaz demiş. Düşükde sen cok sıkıntı cekersin demis. Yarin sabah alınacak artik. Rabbim hayırlısıyla atlatmayi nasip etsin. Cok zormus bu durum
Babam bize gelecekti yarin berrayi cok özledi. Bilet bile almıştı hatta. Ama böyle olunca annem kardesimin yanina gidecek o yüzden gelemeyecek artık. Kucuk kardesimin sinavlari falan olunca hep beraber gelemiyorlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?