2012 kasım bebekleri büyüyor..

cnm bak ne güzel eşin de seni düşünmüş
cnm evet senin durumun biraz hassas
akıllı bıdıklar zaten durum kullanmayı çok iyi biliyolar

aynen yaseminimya birşey yapamamak çk kötü işte belkisen en iyisini yapıyosun keşke bizimde uzaklaşma ihtimalimiz olsa diye bazen düşünmüyo değilim..
fundacım malesef öyle kolay olmuyoki bazı şeyler cnm. hem şevvalde eylülde onu dinlemez yani eylül hele asla dinlemez pöffff: çok sinir oldumya.

aynen cnm hassas durum. valla işin zor sil sil bitmez ki çok zor. çalışan kadına göre hiç değil yani o halılar. en iisini akıllı arkadaşımız songül yapmış hatun makineye atıo baksanıza he he:)
güldenim valla bazen aynı düşünüyoruz bizim adamlarla memleket zor. şimdi bazen dio ki annenlerde taşınsın samsuna yok cnm sağol ben almıyim diorum:)

ya bence annelerin sadece kendine ait bir evi olsa belki ozaman durum dahafarklı olurdu yaseminim.
ama şu bir gerçek engüzeli uzaklık
hafta sonu amcamın kızı geldi 1 1 buçuk aydabir geliyor annesine ananneve dede çok özlüyolar oa 1 hafta kafasını dinliyo ee bizde kadın zaten gündüz bıkıyo oyüzden evde olunca hiç birşekilde yardım istemiorum hoş o teklif etsede ben istemiorum.
ama neyse engüzeli uzak olmak annem geçen şakayla karışık aman bayramdada kayın validene gidinde kafamı dinlerim bende dedi ..

canım seni çok iyi anlıyorum.kendin bakmayınca maleef böyle oluyor

valla bence de en iyisini akıllı hatun songül yapmış

kendinize ve kuzulara dikkat edingüzel bayan..
evet ya fundacım kendin bakamayınca böyle oluyo malesef..pöffffff:
mesela ben 15 tatilde eylül kıreşe gitmeyeceğiiçin izin alıcam 2 hafta bakalım ablama söyleiyecem 1 hafta en azından sen al bende 1 hafta alayımdiye ama hiç sanmıyorum..
yada benim çocuğum o soğukta bakıcıya gidecek malesef.. aynıyerde olmuyo çünkü hem annemde çok zorlanıyo..

Canim bakici varken meger daha rahatmis dimi
Ay cok zor ya nil demese belki bilmicekyin bile yedigini

aynen songülüm nil söylemese bilmeyecem eminim annem zaten malesef onlara hiç kıyamıyor .
gerçi duydu telefonda bağardı şevvale ama dinleyenmkim aynen cnm bakıcıvarken gerçekten çokdaha iyimiş.
kısmetse seneye yarımgün kıreş kesin..

canım benim ya
offf çok kötü
bence soğukta bakıcıya gitmesi daha iyi
kötü alışkanlık edinmesindense

Canim bakici varken meger daha rahatmis dimi
Ay cok zor ya nil demese belki bilmicekyin bile yedigini
canım paranla baktırdığında daha rahat ediyorsun
defne kreşteyken kafam daha rahat oluyor benim çünkü şunu verin ya da vermeyin dediğimde biliyorum ki o satte o dediğim yaplıyor ve bilgi veriliyor.ama akraban bakınca istediğin gibi olmuyor

ben seneye tam gün vermeyi düşünüyorum hatta belki 2015 baharında tam gün versem mi diye düşünüyorum.maddi olarak kendimi ayarlayabilirsem baharda tam gün vereceğim

buarada bugün defne babasına ve kv ye mum tutturuyormuş.sürekli huysuzluk yapıyormuş

cnm defene babasıyla fazla zaman geçiremediği için böyle yapıyor bence. yoksa biraz birlikte birşeyler yapsalar defnenin seveceği emin ol daha iyi olur.

cnm defene babasıyla fazla zaman geçiremediği için böyle yapıyor bence. yoksa biraz birlikte birşeyler yapsalar defnenin seveceği emin ol daha iyi olur.
canım bazı şeyler sadece benim zorlamamla olmuyor ki
defne de babasıyla biraz vakit geçirince sıkılıyor, eşim de

Aslinda sizde durum su olmus nil sonrafan geldigi icin nili onlara uydurmaua calisyorlar onlarin duzene gore gidiyor
Bizimkilerin bronsit gecmisi oldugundan aslinda yasak ta kr3s

Aslinda sizde durum su olmus nil sonrafan geldigi icin nili onlara uydurmaua calisyorlar onlarin duzene gore gidiyor
Bizimkilerin bronsit gecmisi oldugundan aslinda yasak ta kr3s
ayyyy onlar yasak falan anlamazlar kendileri bir sorun yaşamadıkları için sorun yok yani..
kızlar ben kaçar öpüyyorum sizive kuzularıııı:

Iyi aksamlar kızlar gun nasil geciyor bilmiyorum giremedim bugün.

Kizlar kardesimin bugün ağrısı ve kanamasi olmus. Tekrar gitmis dr a. Kalp atışı duymamiz gerekiyordu. Baska care yok demis ya düşük yaparsin ya da alcaz demiş. Düşükde sen cok sıkıntı cekersin demis. Yarin sabah alınacak artik. Rabbim hayırlısıyla atlatmayi nasip etsin. Cok zormus bu durum

Babam bize gelecekti yarin berrayi cok özledi. Bilet bile almıştı hatta. Ama böyle olunca annem kardesimin yanina gidecek o yüzden gelemeyecek artık. Kucuk kardesimin sinavlari falan olunca hep beraber gelemiyorlar.

Guldencim dedigin gibi biz o konularda sansliyiz sanırım. Berra daha cipsle tanışmadi. Gormedi bile kuzum. Biliyorsun ben berraya helal sertifikali ürünleri yediriyorum sertifikali cipste olmayinca hic yemiyoruz. Markete gittik mi bi tadelle miz var iste her yerde bulunan onunla idare ediyoruz.
Ama öyle bi durumda olsak bu kadar dikkat edebilecegimi sanmıyorum. Cocuk bu her gördüğünü ister illaki. Allah kolaylik versin sana.
Annenin ayri bi evi var mi canim yoksa sizinle mi kalıyor?

Yasemin toplanmissiniz canim hayırlısı artik hakkınızda. Bu arada ben kaçırmışim dogum gunun müydü? Yeni yasin mutluluklar getirsin inşallah. Huzurlu saglikli nice yillara tatlım

Tatlim demek saglikli gebelik degilmis rabbim hayirli zaamnda nasip etsin insalla
Bende biyle bir surec gecirdim dr um dogal yol ile atmamim taraftariydi ancak vucit atmassa mudahale edebikcegini soylemisti sukir rabbime vucudum dogal yol ile atti benim de tavsiyem odur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…