- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #59.581
günaydın yaseminim aynen cnm artık biz koruyacaz koruya bildiğimiz kadar ama otatlara alışırlarsa nasıl koruruzki biliyorsun güzel olan herşey tatlı..herkese günaydın kızlar... güldenim günaydın tatlım. nasılsın niloşum nasıl. sıkma canını çalışmanın bedellerini ödüyoruz hepimiz malesefbiz koruycaz artık miniklerimizi koruyabileceğimiz kadar. sabah sabah canım sıkıldı bugün halıları vercem demiştim ya annem babam gidecekti benim eve, sabah anahtarı vereyim diye çantayı bir açtım kii anahtar yok. geçen hafta annemlerle evde kaldığımız için anneme bırakmıştım anahtarımı dışarı çıkarlarsa filan diye. anahtarlıkta asılı duruyordu ve orda da kalmış. normal de hiç çıkarmam çantamdan. neyse sağlık olsun tabi.eşimi aradım o pğerşembe günü ev arıycak yılbaşı tatili ya. o gün gönder bir şekilde dedim. bakalım gönderiririm dedi o zaman veririm artık halılarımı.
katre cnm hayırlısı böyleymiş kardeşin için rabbim bundan sonra sağlıklı bebiş nasip etsin bu acıları unuttursun inş.
evet cnm haklısın ama elimizden gelen bişey yok.çalışmasaydık da bir yerden sonra yine yiyeceklerdi. malum kreşdi okuldu derken herşey ellerinin altına serilio. sen almasan yanında ki arkadaşı alıp gelio birlikte yio. bizde artık koruyabildiğimiz kadar inş.valla ben artık zeynebin düzenini kendi evimize geçince kurmam lazım. dün akşam benim sıpa yine yatmayı reddetti yine gelinimize sarıldı ve ayakta sallayarak uyudu... şurda bir kaç gün kaldı diye dişimi sıkıyorum yapacak bişey yok malesefgünaydın yaseminim aynen cnm artık biz koruyacaz koruya bildiğimiz kadar ama otatlara alışırlarsa nasıl koruruzki biliyorsun güzel olan herşey tatlı..
canımmm çok üzüldüm kardeşin için.kimbilir ne kadar zor ama haklarında hayırlısı buymuş demekkiIyi aksamlar kızlar gun nasil geciyor bilmiyorum giremedim bugün.
Kizlar kardesimin bugün ağrısı ve kanamasi olmus. Tekrar gitmis dr a. Kalp atışı duymamiz gerekiyordu. Baska care yok demis ya düşük yaparsin ya da alcaz demiş. Düşükde sen cok sıkıntı cekersin demis. Yarin sabah alınacak artik. Rabbim hayırlısıyla atlatmayi nasip etsin. Cok zormus bu durum
Babam bize gelecekti yarin berrayi cok özledi. Bilet bile almıştı hatta. Ama böyle olunca annem kardesimin yanina gidecek o yüzden gelemeyecek artık. Kucuk kardesimin sinavlari falan olunca hep beraber gelemiyorlar.
günaydın cnmkatreynurum zor bir durum allahım yardımcısı olsun tabi hepsi zor o ayrı ama ilk tecrube dahada kötü cnm.
işte malesef ben evde olunca istediğim yapıyorum ama olmayınca böyle oluyo ..
annemin ayrı bir eviyok cnm babamı kaybedince ablamlar bizimyanımıza gelmişti sonra ben evlendim annem ablamlarla kalıyodu şimdi bizde hem nile bakıyo hemde bizde kalıyo.
kızlar günaydın inşşş herkes iyidir. biz iyiyiz çok şükür...
evet cnmfunda eşin burdamı hala cnm?
defnem nasıl?
günaydın cnmherkese günaydın kızlar... güldenim günaydın tatlım. nasılsın niloşum nasıl. sıkma canını çalışmanın bedellerini ödüyoruz hepimiz malesefbiz koruycaz artık miniklerimizi koruyabileceğimiz kadar. sabah sabah canım sıkıldı bugün halıları vercem demiştim ya annem babam gidecekti benim eve, sabah anahtarı vereyim diye çantayı bir açtım kii anahtar yok. geçen hafta annemlerle evde kaldığımız için anneme bırakmıştım anahtarımı dışarı çıkarlarsa filan diye. anahtarlıkta asılı duruyordu ve orda da kalmış. normal de hiç çıkarmam çantamdan. neyse sağlık olsun tabi.eşimi aradım o pğerşembe günü ev arıycak yılbaşı tatili ya. o gün gönder bir şekilde dedim. bakalım gönderiririm dedi o zaman veririm artık halılarımı.
katre cnm hayırlısı böyleymiş kardeşin için rabbim bundan sonra sağlıklı bebiş nasip etsin bu acıları unuttursun inş.
aynen yaseminim çok az kaldı sizin sizin gelinde çok özliyecek zeynebi onada çok zor gelecek .evet cnm haklısın ama elimizden gelen bişey yok.çalışmasaydık da bir yerden sonra yine yiyeceklerdi. malum kreşdi okuldu derken herşey ellerinin altına serilio. sen almasan yanında ki arkadaşı alıp gelio birlikte yio. bizde artık koruyabildiğimiz kadar inş.valla ben artık zeynebin düzenini kendi evimize geçince kurmam lazım. dün akşam benim sıpa yine yatmayı reddetti yine gelinimize sarıldı ve ayakta sallayarak uyudu... şurda bir kaç gün kaldı diye dişimi sıkıyorum yapacak bişey yok malesef
:) :)günaydın fundam yanlız eşinde gelişme görüyorum annenei arayıp davet etmesifalan şaşırdım doğrusu..
aynen canımaferin defneme bence babayı defnem yola getiriyo he he.)):)
aaaaaa bilmiyodum çok sevindim cnm sonunda ikna oldumu yani abin çok sevindim cnm birde sana birşey söylemek istiyorum.funda cnm bence de senin eşinde baya gelişme var maşallah diyelim,işte erkek milleti geç büyüyorlar cnm malesef... annen de sevinmiştir damadı çağırınca:)
defneminde öksürüğü hemencik geçsin inş cnm. zeynepte gece öksürdü hırıltı filan yok çok şükür ama bilemiyorum ki.g ündüz de öksürmüo çok şükür.
güldenim evet cnm az kaldı. bilio musun martta bizimkiler tüp bebek tedavisi için istanbula gidecekler rabbim isteyen herkese nasip etsin inş.kimsenin kucağını boş bırakmasın rabbim.
ay evet cnm gidecekler inş. martta . özellikle gelinimiz iple çekio. kadar inanıo ki ilkinde olacağına. planlar yapıo. rabbim ellerini boş bırakmasın inş. rabbim kimseyi evlatsızlıkla sınamasın. bi de ben hep gözünün önündeyim hamileyim o kadar zorlanıyorum ki anlatamam.aaaaaa bilmiyodum çok sevindim cnm sonunda ikna oldumu yani abin çok sevindim cnm birde sana birşey söylemek istiyorum.
türkiyede tüp bebek merkezi olarak 2 en iyi merkez varmış istersen sana onları yazayım orda denseinler akıllarında birileri yoksa tabi
abininiyi ikna olması lazım çünkü offf inş allahım verirve sen bizimle paylaşırsın burdan bu haberi dualarımdacnm senin duaların kabul olur bol bol dua et onlara..allahım isteyen herkese versin..
evet cnm malesef geç büyüyorlar.maşallah diyim yine de :)funda cnm bence de senin eşinde baya gelişme var maşallah diyelim,işte erkek milleti geç büyüyorlar cnm malesef... annen de sevinmiştir damadı çağırınca:)
defneminde öksürüğü hemencik geçsin inş cnm. zeynepte gece öksürdü hırıltı filan yok çok şükür ama bilemiyorum ki.g ündüz de öksürmüo çok şükür.
güldenim evet cnm az kaldı. bilio musun martta bizimkiler tüp bebek tedavisi için istanbula gidecekler rabbim isteyen herkese nasip etsin inş.kimsenin kucağını boş bırakmasın rabbim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?