2012 kasım bebekleri büyüyor..

günaydın cnm burda acaip güneşli bir hava var. kuzum kar topunu ne sandı kim bilir üstüne doğru gelince:) korkmuş kıyamam

Benim halilarda yikamaya gitcek bakalim burda nekadar olmus fiyatlari ama su sinavlari atlatayim diye bekliyorum bende sonra temizlik yapcam.Tatildede esim uludaga goturcek nasipse karne hediyesi.

Katrecim kardesine uzuldum canim ablaminda oyle oldugu icin o hastanede aldirmadi evde dusuk oldu ama sorunsuz atlatti ins.kardesinde kolay atlatir bundan sonra sglikli bebek nasip eder Rabbim.
Babanda sonra gelir canim nasip degilmis belki sonra hep beraber gelirler kardesininde sinavlari bitmis olur tatilde gelirler dha guzel olur.

Gulden senin durumunda cok zor canim benim bile koye gidince ablam ereni yanin cagirmak icin kandiriyo bak cantamda ne var diyip cagiriyo kizdim bende yalan soyleme diye sonra tel.den biseyler acti maksadi ereni sevmekte oylemi cagiriliyo cok sinir oluyorum annem ogrendi artik dikkat ediyoda ablam pek ciddiye almiyo surekli beraber olsak kavga cikaririm heralde.

Yasemin senin halilarda kalmis canim belki boylesi dah iyi olur orda yikamaci ogrenmis olursunuz.peki tasinma nezaman nasipse esin ev bulunca hemen tasinicaksiniz snirim.

oyyyy kıyamam eren paşaya ya çocuklar kar görmüyolarki
günaydın bu arada fatmacım..

günaydın cnm burda acaip güneşli bir hava var. kuzum kar topunu ne sandı kim bilir üstüne doğru gelince:) korkmuş kıyamam
Neden agladigini ogrenince cok komik geldi guluyorum dusundukce ama gecen kisin koyde gormustu zaten hatirlamaz bugun ilk onun icin asil uludaga gidip ordaki karlari gorunce napcak onu merak ediyorum bakalim.;-)

Evet guldencim daha yeni tanisiyolar karla ben karida ogrenmesini istiyorum diger odadan tekli koltugu getiricem pencerenin onune koyucam zaten ordan izlesin karin yagisini izlemeyi seviyo.
Ama sipa sabah 6bucuga dogru uyandi bidaha uyumadi bakalim nezaman uyucak.

Günaydın kizlar toplu alinti yapamıyorum kizlar hepiniz cok sagolun. Inşallah hayırlisi olur artık
Gece düşük yapmış kardeşim cok zor olmus baya ağrısi kanamasi olmuş acile gitmişler kalan parcalar alınmış simdi iyiymiş şükür

Fundacim berra da dede hastasi ya sürekli sayiklayip duruyor dede dede diye telefonu hic kapatasi yok bütün gün konussa konusacak. Konusma da yok da görüyor saniyo habire biseyler gösteriyor bak bak diye. Babamdan o yuzden dayanamayip gelecekti nasip değilmiş artık

Tatilde kv ler gelecek fatmacim o yüzden gelemiyor annemler. Hayirlisi bakalim bu sene biz gidemeyecek olunca gelirler bi sekilde heralde dayanamayip

Fundacim sen nasilsin esinin anneni cagirmasini kv.duyduysa belkide kiskanmistir.defnenin oksurugude gecer ins.canim.senin boynun nasil oldu agriyomu hala.

katrecim böylesi daha ii olmuş cnm en azından acabaları kalmaz aklında kardeşinin. rabbim sağlıklı gebelikler nasip etsin inş. çok geçmiş olsun.
fatma cnm eşim anahtarı göndercek perşembe vercem inş. gitmeden halletmem lazım. . eşimde perşembe günü eve arıycak bakalım bulursa temizletip elektrik su d gaz halledip gelecek. burdan eşyayla döncez inş. ayın 14 üne kadar boşaltmış olcaz evi . bende 16 sında burda ki işyerinden ayrılcam nasipse bakalım. neyse ben yemeğe gidiyorum kızlar görüşürüz

günaydın cnm
kıyamam kuzuma nasıl korkmuştur

yok cnm defne anneannesiyle nasıl konuşuyor görmen lazım
bıdı bıdı bir sürü şey anlatıyor
birde anneannemmm diye bağıra bağıra konuşuyor
gece 4 te uyanırda anneannemi arayalım der mi insan ya?
ölüyor annem için
aşk yaşıyorlar resmen
zaten annem geldiğinde defne benim yüzüme bile bakmıyor varsa yoksa anneannesi

Fundacim sen nasilsin esinin anneni cagirmasini kv.duyduysa belkide kiskanmistir.defnenin oksurugude gecer ins.canim.senin boynun nasil oldu agriyomu hala.
canım ben daha iyiyim şükür.boyun ağrım hala var ama daha hafif
inşallah defnenin öksürüğü de geçer
kv duymadı cnm biz kendi evimizdeydik
geçen kaynımdefneye yılbaşı hediyesi tavşan almış.defne de görünce dayım aldı bunu demiş.kv çok kızıyordu.halbuki ben orada bile yoktum.kv bana şikayet ediyor.benim yanımda da defne ısrarla dayım aldı,mert aldı diye gezindi durdu.kaç kere kızım amcan aldı onu dediysem yok diyor.

defnemgelecek onların hakkından funda he he he merak etmesen..
katre hayırlısı olsun inş enkısa zamanda rabpim hayırlısınıversin tekrar cnm
yaseminim afiyet olsun tatlım
ohhh fatmacım uludağ demek negüzel gidin gezin bencede..

hahahaha valla öyle olacak gülden
mum tutturacak onlara

canlarım kusura bakmayın yazamadım sabah hastanedeydim kansızlık için tekrar tahliller yapıldı kanım çok dşük yine pek yükselmemiş o yüzden serum takıcaklar 3 gün akşamları serum takılacak kan iğnesi için bakalım öyle yükseltmeyi düşünüyorlar bugün karlı bir sanaha kalktık halada yağıyor kar çok güzel erdem bey şükür iyi sanıırm antibiyotik ishal yaptı 3 gündür kakamız çok sıvı ama günde 1 en falza 2 olduğu için telaş yapmadım bizden haberler böyle geçmiş okuyamadım işler yoğun öpüyorum sizi

çok geçmiş oslun cnm benim... erdemed e sana da

geçmiş olsun cnm benim
kan iğnesi işe yarıyor

evet şekerim tatil ama memurlara yani bize yok ıhhh:).) bu haksızlık şuanda itirazımvar şarkısını armağan ediorum betül hoşgeldincnm geçmiş olsun inş böyle daha çabuk toparlarsın..
erdemcik iyi olur inş antibiotik bizde isal yapmadı bende bekeldim ama nil bu ara 2 günde bir yapıyo yasemin sen en son ne kullandında çözüm oldu zeynebime tatlım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…