2012 kasım bebekleri büyüyor..

cnm öyle b,şeyle olmadı suyu artırdık yemesi düzene girdi. ama az yerse yine yapmıo ertesi gün yapıo. ama çok şükür bin şükür. çok zor kabızlık rabbim düşmanımın çocuğuna bile vermesin o derce

ee bizimki çok su içiyo maşallah yemeklerinide gzel yiyo ama yinede bu birkaç gündür hatta haftadır 2 günde bir yapıyo..

gülden cnm ya zeytinyağ içir ya da kaysı kompostosu içir

ee bizimki çok su içiyo maşallah yemeklerinide gzel yiyo ama yinede bu birkaç gündür hatta haftadır 2 günde bir yapıyo..
katı mı beslenio ki acaba cnm... muz filan yedrime bir süre. ben zeynebe yeni yeni başldım muz yedirmeye ki bayılıo. ancak kakasını yaparsa veriyorum. bi dikkat et bakalım katı mı beslenio. çorbalarına zeytinyağı kat tatlım.en ii çözüm bol su . onu da içio diosun

bugün annem arayıp erdem ishal sanırım diyince ay şükür muz yiyebilecek oğlum dedim bu akşam alıyımda veriyim kuzuma doğduğundan beri sayılı yediği

bugün annem arayıp erdem ishal sanırım diyince ay şükür muz yiyebilecek oğlum dedim bu akşam alıyımda veriyim kuzuma doğduğundan beri sayılı yediği
cnm bende bir aydır iflan veriyorum o da deiğim gibi yaptığında veriyorum. eğer o gün yapmamışsa vermiyorum. terlik olcak ya versem iki tane yi bile yer çok sevio sıpam. ama malesef işte. buna şükür toparladık ya

aslında çok katıda beslenmiyo ama anlamadımki zeytin yağ içiriyorum kayısı sevmioruzki bakalım.
muz nilde çok seviyo yaseminim ama herzaman vermiyorum arada kakasını yaptığında izin veriyorum.

aslında çok katıda beslenmiyo ama anlamadımki zeytin yağ içiriyorum kayısı sevmioruzki bakalım.
muz nilde çok seviyo yaseminim ama herzaman vermiyorum arada kakasını yaptığında izin veriyorum.
Güldencim her yemegine iki üç tatlı kaşığı zeytinyağı koy mutlaka öyle düzene girdi bizim kakamiz

Kizlar ben geldim yetisebildimmi siz cikmacan
Yasemim gitti de
Ay nasil kar var belli degil ne guzel
Bugun oturmaya gittik donuste aras la yaren az oynasti tabi eline deyince aras pis pis diye hoslanmadi bem gecmis yapayim

Cok gecmis olsum arkadasim

Betulcum gecmis olsun ins.ise yarar serumlar kan ignesi erdemde iyiymis ne guzel masallah pasaya muzunuda yesin afiyet olsun.

Songul neguzel gezmissiniz ilk karin tadinida cikarmis cocuklar iyi olmus arasta pis diyo demek bende ereni cikardim terasa kari gorsun ogrensin diye ama yerler cok kaygandi hemen erenin eline bikac kere kar verdim oda yere dogru atti oyun yapti hosuna gitti ama kalamadik fazla ayakta durulmuyodu.

Erende sabah 6bucuga dogru uyaninca oglen 12 ceyrek gibi uyudu ama masallah 5e dogru uyandi baya uyudu koyden kalan halsizlik gibi halini atmis oldu iyice dinlendi.

Nuraycim yasemincim gecmiste yazmissiniz sonradan okudum kardesim icin sagolun kizlar tuncelide nereye ciktigi belli degil cuma falan gider sanirim orda dagiltilicak ama kardesim ismail (adinida yazayim) simdilik cok memnundu tatile gitmis gibi anlatiyo bizim koyde komsunun ogluda ayni yere gitmisti annemde onlarin arabasiyla almaya gitmisler onlari bu cikista yolda gelirken kardesim espri yapiyomus diger asker arkadasina surda biyerde inelimde bi vukuat isleyelim nasilsa biz devlet maliyiz bize bisey olmaz diyomus ama saka tabi kardesim biraz esprilidir simdilik gayet memnundu ins.tuncelidede en azindan cok sknti cekmez.Manisadan erene asker kiyafeti getirmis hediye biraz buyuk ama olsun onu bulabilmis banada canim ablam yazan havlu almis bide askeriyenin adini tasiyan kupa bardak esimede eren yazili anahtarlik yeter dimi hatira kalicak seyler.

günaydın herkese .
songülüm arasımada baksen pis diyo demek he he he:
fatma iyi yapmışsın bşizim burdada çok kar yağıyo ama arada yağmurda yağıyo eriyo birde çok soğuk yani kar güzel yağsa hava yumuşasada bizde niloşla çıksak. he he he:

herkese günaydın kızlar nasılsınız bakalım... fatmacım rabbim sağ salim gidip gelmeyi nasip etsin inş. erencik de güle güle giysin asker kıyafetini... songülüm buraya da yağsa da bizde görsek yahu kıskandım he he:) güldenim niloşum nasıl neler yapıo. ay zeynep lili aç elipi aç deyip duruyor... önce nili izlioz peşinden de elifin tırtılını he he arkadaşlarını tanıo:)

günaydın cnm nil iyi çok şükür bizde telefonu elimize alınca önce arkadaşlarımıza bakıp sonra çizgi filimlere bakıyoruz isimleri bayağı öğrendik he he he: ama yeni vidyolar lazım dimi..
bugün okul yokmuş bunilin sağlıksız beslenmesi demek pöffffff.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…