- 7 Mayıs 2012
- 7.050
- 760
- 198
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #59.621
cnm öyle b,şeyle olmadı suyu artırdık yemesi düzene girdi. ama az yerse yine yapmıo ertesi gün yapıo. ama çok şükür bin şükür. çok zor kabızlık rabbim düşmanımın çocuğuna bile vermesin o derceevet şekerim tatil ama memurlara yani bize yok ıhhh:).) bu haksızlık şuanda itirazımvar şarkısını armağan ediorum betül hoşgeldincnm geçmiş olsun inş böyle daha çabuk toparlarsın..
erdemcik iyi olur inş antibiotik bizde isal yapmadı bende bekeldim ama nil bu ara 2 günde bir yapıyo yasemin sen en son ne kullandında çözüm oldu zeynebime tatlım.
ee bizimki çok su içiyo maşallah yemeklerinide gzel yiyo ama yinede bu birkaç gündür hatta haftadır 2 günde bir yapıyo..cnm öyle b,şeyle olmadı suyu artırdık yemesi düzene girdi. ama az yerse yine yapmıo ertesi gün yapıo. ama çok şükür bin şükür. çok zor kabızlık rabbim düşmanımın çocuğuna bile vermesin o derce
cnm 657 ye tabi olmak çok güzel bişeyaaaa herkese olsun amaaa adalet nerdeee
katı mı beslenio ki acaba cnm... muz filan yedrime bir süre. ben zeynebe yeni yeni başldım muz yedirmeye ki bayılıo. ancak kakasını yaparsa veriyorum. bi dikkat et bakalım katı mı beslenio. çorbalarına zeytinyağı kat tatlım.en ii çözüm bol su . onu da içio diosunee bizimki çok su içiyo maşallah yemeklerinide gzel yiyo ama yinede bu birkaç gündür hatta haftadır 2 günde bir yapıyo..
bugün annem arayıp erdem ishal sanırım diyince ay şükür muz yiyebilecek oğlum dedim bu akşam alıyımda veriyim kuzuma doğduğundan beri sayılı yediğikatı mı beslenio ki acaba cnm... muz filan yedrime bir süre. ben zeynebe yeni yeni başldım muz yedirmeye ki bayılıo. ancak kakasını yaparsa veriyorum. bi dikkat et bakalım katı mı beslenio. çorbalarına zeytinyağı kat tatlım.en ii çözüm bol su . onu da içio diosun
cnm bende bir aydır iflan veriyorum o da deiğim gibi yaptığında veriyorum. eğer o gün yapmamışsa vermiyorum. terlik olcak ya versem iki tane yi bile yer çok sevio sıpam. ama malesef işte. buna şükür toparladık yabugün annem arayıp erdem ishal sanırım diyince ay şükür muz yiyebilecek oğlum dedim bu akşam alıyımda veriyim kuzuma doğduğundan beri sayılı yediği
Güldencim her yemegine iki üç tatlı kaşığı zeytinyağı koy mutlaka öyle düzene girdi bizim kakamizaslında çok katıda beslenmiyo ama anlamadımki zeytin yağ içiriyorum kayısı sevmioruzki bakalım.
muz nilde çok seviyo yaseminim ama herzaman vermiyorum arada kakasını yaptığında izin veriyorum.
sağol nurayım birde onu deniyeyim doğru diyorsun..Güldencim her yemegine iki üç tatlı kaşığı zeytinyağı koy mutlaka öyle düzene girdi bizim kakamiz
Cok gecmis olsum arkadasimGünaydın kizlar toplu alinti yapamıyorum kizlar hepiniz cok sagolun. Inşallah hayırlisi olur artık
Gece düşük yapmış kardeşim cok zor olmus baya ağrısi kanamasi olmuş acile gitmişler kalan parcalar alınmış simdi iyiymiş şükür
Fundacim berra da dede hastasi ya sürekli sayiklayip duruyor dede dede diye telefonu hic kapatasi yok bütün gün konussa konusacak. Konusma da yok da görüyor saniyo habire biseyler gösteriyor bak bak diye. Babamdan o yuzden dayanamayip gelecekti nasip değilmiş artık
günaydın cnm nil iyi çok şükür bizde telefonu elimize alınca önce arkadaşlarımıza bakıp sonra çizgi filimlere bakıyoruz isimleri bayağı öğrendik he he he: ama yeni vidyolar lazım dimi..herkese günaydın kızlar nasılsınız bakalım... fatmacım rabbim sağ salim gidip gelmeyi nasip etsin inş. erencik de güle güle giysin asker kıyafetini... songülüm buraya da yağsa da bizde görsek yahu kıskandım he he:) güldenim niloşum nasıl neler yapıo. ay zeynep lili aç elipi aç deyip duruyor... önce nili izlioz peşinden de elifin tırtılını he he arkadaşlarını tanıo:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?