- 15 Şubat 2012
- 4.799
- 499
- 173
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #59.641
abetülüöm endişe edilecek birdurumyok cnm 1. bu antibiotik isali zaten. 2. bizim dr günde 6kereyi geçerse ozaman görüşelim demişti..bu arada erdemde kumandayı eline alınca başlıyo anne can aç anne liloya aç anne elle bella aç anne calilo aç anne pepee tek tek saıyo :) o uyudu bu işe gitti diye kandırıyom çok izlemsin diye hafta sonları daha serbest hafta içi nadir izltiyorum telefonu konuşmak harici vermiyorum tablette hafta sonları 1 er saat
ay bırak yapsın betülüm iice unutur tutmayı işte:) ay bi ara dua ederdeim ishal olsun diye:) hepsinin fazlası zarar tabi rabbim normal olanı yaşatsın:) cnm dr günde 7 kez yaparsa sıkıntı demişti ishal için. siz de sorun yok çok şükür . muz yemeye devam. yine de dikkatli ol ilacın ishal etkisi geçerse kabız olmasın kuzum muzdangünaydın kızlar heryerde kar var ve ben dondum :) okullar tatil olunca eşimde öğretmen olunca evde kaldı işe minbüsle geldim ve minibüsü 40 dk bekledim dışarda dondum ancak ısındı ayaklarım :)
dün ilk serumumu aldım damarlarımın ince olması sebebiyle ilk denemede damarımı patlattı hemşire sonra sorunsuz taktı ama 1 saat sürdü bayaa uzun geldi bakalım bugünde 2.ciyi takıcaklar akşama erdem dün 3 kez ishal şeklinde yaptı alışık olmadığım bir durum olduğu için soruyorum ne zaman endişelenmeliyim dün bi tane muz yedirdim o toparlarmı daha çok mu yemeli ? yada yapılacak başka bişi varmı ?
kar dün çok güzel yağdı ama benim paşa ellemek istemedi titiz adam :) eve zor gittik hastane dönüşü bugün öğlene kadar babayla minik adam sonra ananeye gidicek yine bizden haberler böyle canlar öpüyorum sizi
burdayım cnm da ancak girebildim siteyehu huuu kimse yok muuu... funda da gelmedi... nerde ki acabaa
evet cnm var maşallahohhh fundam günaydın şekerim var senin eşinde gelişmelerde aman diyim nazar deymsin maşalllah diyelim cnm..
yaseminim burdayımben şekerimmm
kar yağınca mikroplar da kırılıyorgünaydın fundacım. kar soğuğu bunlar gerçekten. gerçi bizim burda ne kar var ne de soğuğu. ama geceleri çok ayaz oluo.zamanıdır kar yağsın inş.
aynen cnm... zeynepte kar topu oynayalım dio ama kar yok he he:)kar yağınca mikroplar da kırılıyor
ay çok özledim karı ya
al benden de o kadarc cnm eve gidesim var. yatasım var. gitsem sanki yatabilcem de he heay nebileym sanki hiç halim yok bugünyahuuuu.
aynennnnnnal benden de o kadarc cnm eve gidesim var. yatasım var. gitsem sanki yatabilcem de he he
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?