2012 kasım bebekleri büyüyor..

günaydın kızlar heryerde kar var ve ben dondum :) okullar tatil olunca eşimde öğretmen olunca evde kaldı işe minbüsle geldim ve minibüsü 40 dk bekledim dışarda dondum ancak ısındı ayaklarım :)
dün ilk serumumu aldım damarlarımın ince olması sebebiyle ilk denemede damarımı patlattı hemşire sonra sorunsuz taktı ama 1 saat sürdü bayaa uzun geldi bakalım bugünde 2.ciyi takıcaklar akşama erdem dün 3 kez ishal şeklinde yaptı alışık olmadığım bir durum olduğu için soruyorum ne zaman endişelenmeliyim dün bi tane muz yedirdim o toparlarmı daha çok mu yemeli ? yada yapılacak başka bişi varmı ?
kar dün çok güzel yağdı ama benim paşa ellemek istemedi titiz adam :) eve zor gittik hastane dönüşü bugün öğlene kadar babayla minik adam sonra ananeye gidicek yine bizden haberler böyle canlar öpüyorum sizi

bu arada erdemde kumandayı eline alınca başlıyo anne can aç anne liloya aç anne elle bella aç anne calilo aç anne pepee tek tek saıyo :) o uyudu bu işe gitti diye kandırıyom çok izlemsin diye hafta sonları daha serbest hafta içi nadir izltiyorum telefonu konuşmak harici vermiyorum tablette hafta sonları 1 er saat

abetülüöm endişe edilecek birdurumyok cnm 1. bu antibiotik isali zaten. 2. bizim dr günde 6kereyi geçerse ozaman görüşelim demişti..

ay bırak yapsın betülüm iice unutur tutmayı işte:) ay bi ara dua ederdeim ishal olsun diye:) hepsinin fazlası zarar tabi rabbim normal olanı yaşatsın:) cnm dr günde 7 kez yaparsa sıkıntı demişti ishal için. siz de sorun yok çok şükür . muz yemeye devam. yine de dikkatli ol ilacın ishal etkisi geçerse kabız olmasın kuzum muzdan sana da çok geçmiş olsun cnm şifa olur inş.

bi de dün bana memursun keyfini sür diodunuz keyif sürenler öğretmenler bakınız betülümün eşi he he:)

günaydın kızlar
dondum sabah işe gelirken
bu ne soğuk yahu
kar yok ama yakğuğu var
defnenin izmirde kar görme ihtimali yok
akşam işten geç çıktım eve de geç gittim doğal olarak.
kvler beni beklemişler yemek yemek için
yemek yedik onlar çay içti
defne çok huysuzlandı
önce kvlerde anneannesini arattı.annemle konuştu baya,sonra dayısını arattı.kardeşimle de konuştu baya
akşam eve geçtik zaten defne hemen uyudu
defneyle ben de uyumuşum.eşim geldi uyandırdı
ama kalkamadım.sırtım çok kötü ağrıyordu.gece 12,5 ta eşim masaj yaptı,krem sürdü.sonra sıcak su torbası koyduk.biraz yumşadı ama hala çok kötü.boynumun ağrısı sırtıma vuruyor.defne iyi teyzeleri.bugün okulda yeni yıl kutlayacaklar
dün akşam kıyafet koyuyordum bu akşam işten gidince kvlerde giymek için.eşime gecelik de koyuyum mu dedim.neden dedi.e yarın orda kalmayacakmıyız dedim.eşim de niye kalalım ki dedi.ben de e geç saatte dönecek olursak defne uyur onu kaldıracaakmıyız dedim.bilmem sen bilirsin dedi.
ilk defa eşim orda kalırız demedi
ben şok oldum tabi

betül cnm geçmiş olsun inşallah serum ve iğneler işe yarar
benim damarlarım da ince ve defnenin damarları da bana çekmiş malesef
cnm ishal için endişe etme bence.sadece bol sıvı tüketsin

ne güzel aras ve eren karla oynamış.defne de oynasın istiyorum

ohhh fundam günaydın şekerim var senin eşinde gelişmelerde aman diyim nazar deymsin maşalllah diyelim cnm..
yaseminim burdayımben şekerimmm

ohhh fundam günaydın şekerim var senin eşinde gelişmelerde aman diyim nazar deymsin maşalllah diyelim cnm..
yaseminim burdayımben şekerimmm
evet cnm var maşallah
uzun süre ayrı kalmak adama çok şey kattı demekki

günaydın fundacım. kar soğuğu bunlar gerçekten. gerçi bizim burda ne kar var ne de soğuğu. ama geceleri çok ayaz oluo.zamanıdır kar yağsın inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…