- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #59.661
sağol cnmmaşallah kuzuma funda.allahım sağlıklı sıhhatli ömürler nasip etsin inş.
evet cnm ilk resimdeki kvmaşallah defnoşaa babannemi ilk resim
selam cnmSelam kizlarr nasilsiniz bakalım
Funda maşallah defneye yerim ben onuu
iyiyiz cnm sen nasılsın.kardeşin nasıl olmuş toparlanmış mı birazSelam kizlarr nasilsiniz bakalım
Funda maşallah defneye yerim ben onuu
Sagol canim ben de iyi olmaya çalışıyorum berrayi uyuttum size bakiyim dedimselam cnm
iyiyiz şükür sen nasılsın cnm
teşekkür ederiz teyzesi
Ben de iyiyim canim sagol. Kardesim cok şükür baya iyiymis. Annem ve kv si yaninda toparlanir iyice inşallahiyiyiz cnm sen nasılsın.kardeşin nasıl olmuş toparlanmış mı biraz
Hosbuldum canim sagol.maşallah benim defne kuzuma kocaman bir alkışşşşş:
katre hoşgeldin çok sevindim kardeşinin iyi olmasına..
Teşekkür ederim canim sevindim begenmeneellerine sağlık katrecim tırtıl çok hoş olmuş denenmeli:)
sen paylaş cnm bize de fikir oluo:) hiç alıma gelmez benim böyle şeylerTeşekkür ederim canim sevindim begenmenedaha var ekleyeceklerin ama hata oluştu diyor daha sonra eklemeye calisirim artık.
Ben de netten buluyorum çoğunu canim. Firsat buldukca da yapmaya çalışıyorumsen paylaş cnm bize de fikir oluo:) hiç alıma gelmez benim böyle şeyler
sana da mutlu yıllar cnmkatrem ellerine sağlık cnm herzamanki gibi süpersin
kızlarrr ben kaçar hepinizi ve bebişkoları öpüyorum herkese mutlu yıllar diliorum sizleri çok seviyor ve o irenç espiriyi yapmak istiyorum.
seneye görüşürüz he he he he::):):)
tamam tamam kabul ettim irençi öptüm sizi:):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?