- 6 Ocak 2014
- 5.231
- 3.690
- 198
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #59.861
Bence al derım nıda da oturmuyodu oncelerı lazımlıga oturuyodu sadece sımdı ıkısınede severek oturuyo, hem wc yı ogrenınce aparat buyuk kolaylık oluyo beyzadan bılıyorum:)cnm o aparattan almayı düşündüm ama sonra defne oturmazsa diye cesaret edemedim
hoşgeldin cnmMrb lar kizlar yazamadim kacgundur
Kuzum ve ben iyiyiz bayag toparladi yavrum
Gulden canim cok gecmis olsun nile Ilerlemdn atlatr insallah kv den geldimi
Yasemin hayrlisi olsun canim tasinma yakinmis ordada rahat huzurlu bi hayatin olur insallah
Funda sana ve defnemede gecmis olsun
Dilek masallah efeye buyumus
Ayseaktf hakknzda hayrlsi olsun canim insallah dogru karar verorsnz zor bir karar gercekten
Beni sen napiyosun canim kizlar nasil
Nuray naslsn canim tuvalet egitmnz nasil gidiyo
Nur sen naslsn canm berra nasl o kitaplari nerden aldin canim
Betul nasl oldn canim erdem pasa nasil
Aysegul fatma herkese mrb
maşallah ne çabuk geçiyor zamananam iki merdiven çıkıom nefes nefese kalıom valla ... şimdiden böyleyse yandıkk... buarada bugün 4. ayımızın son günü maşallah... wavs hoşgeldn cnm çok sevindim ii olmanıza maşallah
wavsum oşgeldin cnm sağol
alpimin iyi olmasına sevindim inanmıyacan ama yemekteyken wavs yazmıyo gidince bir yazayım deimve geldiğimde yazmışsın.. kalp kalbe karşıymış cnm..
anam iki merdiven çıkıom nefes nefese kalıom valla ... şimdiden böyleyse yandıkk... buarada bugün 4. ayımızın son günü maşallah... wavs hoşgeldn cnm çok sevindim ii olmanıza maşallah
masal cok eglendı cook ayy sızde sogugunnu cekıosunuzdur dımı o daha kotu yagmadan once cok daha soguktu burasıhadi gözün aydın cnm. masala da maşallah ne güzel eğlenmiş. biz daha göremedik karı. her tarafımız kar doldu ama burda yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?