2012 kasım bebekleri büyüyor..

cnm o aparattan almayı düşündüm ama sonra defne oturmazsa diye cesaret edemedim
Bence al derım nıda da oturmuyodu oncelerı lazımlıga oturuyodu sadece sımdı ıkısınede severek oturuyo, hem wc yı ogrenınce aparat buyuk kolaylık oluyo beyzadan bılıyorum:)

Mrb lar kizlar yazamadim kacgundur
Kuzum ve ben iyiyiz bayag toparladi yavrum

Gulden canim cok gecmis olsun nile Ilerlemdn atlatr insallah kv den geldimi

Yasemin hayrlisi olsun canim tasinma yakinmis ordada rahat huzurlu bi hayatin olur insallah

Funda sana ve defnemede gecmis olsun

Dilek masallah efeye buyumus

Ayseaktf hakknzda hayrlsi olsun canim insallah dogru karar verorsnz zor bir karar gercekten

Beni sen napiyosun canim kizlar nasil

Nuray naslsn canim tuvalet egitmnz nasil gidiyo

Nur sen naslsn canm berra nasl o kitaplari nerden aldin canim

Betul nasl oldn canim erdem pasa nasil

Aysegul fatma herkese mrb

hoşgeldin cnm
teşekkür ederim sağol
alp de toparlamış baya sevindim

wavsum oşgeldin cnm sağol
alpimin iyi olmasına sevindim inanmıyacan ama yemekteyken wavs yazmıyo gidince bir yazayım deimve geldiğimde yazmışsın.. kalp kalbe karşıymış cnm..

anam iki merdiven çıkıom nefes nefese kalıom valla ... şimdiden böyleyse yandıkk... buarada bugün 4. ayımızın son günü maşallah... wavs hoşgeldn cnm çok sevindim ii olmanıza maşallah

anam iki merdiven çıkıom nefes nefese kalıom valla ... şimdiden böyleyse yandıkk... buarada bugün 4. ayımızın son günü maşallah... wavs hoşgeldn cnm çok sevindim ii olmanıza maşallah
maşallah ne çabuk geçiyor zaman
kızlar sibelden haberi olan var mı? o ne yaptı acaba?

kızlar masal cok eglendı karla ılk tanısmasında
cok mutlu oldu bana kar topu attı bende ona attım nasıl guluyor anlatamm uyuyayım uyanınca yıne oynayalım dıyerke uyudu:) balkonda var oraya cıkıyor orda oynuyo nasıl kahkaha atıyor yaa

hadi gözün aydın cnm. masala da maşallah ne güzel eğlenmiş. biz daha göremedik karı. her tarafımız kar doldu ama burda yok

yasemıncım sıınzde bellı olmus kararınız sukur allhım utandırmasın hayırlı eylesın ıns orda daha mutlu olun ıns

bebegınde masal gbı olsun cok uykuyu seven yemek yemeye bayılan uslu bır bebek olsun ıns :)
zeynepte korkusunu atlatmıs ayy sykur cok sevındım

gülden sızede gecmıs olsun cnm ya neden bukadar sık rahatsızlanıyor acaba ıns bıran once cozum bulursunuz doktorun ısmını duymustum alanında basarılı nilime sıfa olur ıns

yasemın komsularımda hamıle bırınn kızı bırının oglu olcak ıkısde senınle ama ıkısnınde kartnı bayagı buyudu aklıma sen geldın senın nasıl buyume varmı bıde zeynepten farklımı gelısmeler hıssettıklerın kız erkek farklı olur derler ya bu donemde zeynepte sısmısmıydı karnın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…