2012 kasım bebekleri büyüyor..

negüzel ya bende istiyorum burda yağıyo ama çok az tutmadan eriyo pöffff:
nilde kar topu hayali kuruyo ama sanıyorum bizimki sadece hayelde kalıcak..

ayşegül maşallah masala
ne güzel ya karla oynamış
burda defnenin öyle bi şansı yok
ay kara bata çıka yürümeyi özledim ya

Slm bayannlarr nasılsınizzz....ay burda hava felaket allahm disarda olanlara yardim etsin. .evde seyretmk güzel de,)ben izindeyim son haftam tadini cikarmaya calisiyorum.meryem hasta idi iyileşmeye basladi ama haftaya krese başlayacak ve hasta olcak muhtemelen; (((

maşallah masalcığa ayşegülcüm inş şifa olur kuzuma yorumlar hep o yönde bakalım.
sibelcim ohhh evde olmak negüzel ay ben çok kıskanıyorum bu memurları yalanyok ama eşimde dahil he he:

Iyi geceler kizlar
Aysegul masallah masala cok cici olmus karda baya varmis orda burdaki iki gune eridi gitti..
Sibel hersey yolundaymis sevindim cnm ins tekrar hasta olmaz meryemcik krese baslayinca..

Bizden bugun iyi haberler var cok sukur kv denin sonuclar temiz cikti herkes derin bi nefes aldi:)
Arabamizda yapildi cok sukur sorun buyuk degilmis..
Kizlarrr birde bugun bi cilginlik yapip kk yemek yarismasina katildim
Arada takiliyordum yemek bolumune kategori kurabiyeler olunca dayanamadim
Acemiligimle konuyu acmaya calistim sonrasinda yardimci oldular sagolsunlar
Sponsorumda sizsiniz

Arkadasinizi yalniz birakmayin olurmu
Hadi bana iyi geceler uzun zaman sonra yarin erken kalmak var kres basliyo
Opuyorum sizi..

masal cok eglendı cook ayy sızde sogugunnu cekıosunuzdur dımı o daha kotu yagmadan once cok daha soguktu burası
aynen cnm soğuğu vardı ama dünden beri yağıo maşallah her yer kar doldu kuzum da kar şarkısı öğrenmiş, kardan adam yapalım,burnuna havuç takalım,üşümesin diye booonuna atkı takalımmm diye diye dolanıo:)

evet cnm çok şükür kararsızlık biti ne kadar zormuş bu süreç. bi de hayırlısıyla eşyalar yeni eve girseydi. yollar çok fena...
masal gibi olsun cnm bencede. gerçi benim zeynebim de uslu ama uyku yemek problemdi çok çöektim buna şkür çok ağlayan bir bebek olmadı uslu kuzum maşallah.

cnm zeynepte şu aylarda hiç karnım yoktu 6. ayımda çıkmaya başlamıştı. bunda 1 aydır filan hamile pantolonu giyiyorum . yavaş yavaş çıkmaya başladı akşamları baya çok oluo ve dik. yana doğru hiç yok. bakalım dr bi daha baksın cinsiyete de içim rahatlasın:)

amin cnm dışarda çzellikle toplu taşımayla ulaşım sağlamaya çalışanlara allah yardım etsin bu havada dışarda beklemek çok zor.meryemede sana da geçmiş olun cnm. bulantın filan var mı ne zaman dr randevun

oh ne güzel cnm tüm sorunlardan kurtulmuşsunuz. rabbim bi daha göstermesin inş. nasıl katılıoz yarışmaya aydınlat bizi de destek olalım arkadaşım:)
herkese günaydınnn karlı bir sabahtannnn... bende karı görüp kuzuma bere örmeye başladım he he:) daha doğrusu ben ipi aldım akşama kar yağmaya başladı:) iki sıra daha örersem tamamdır. süslemesi kalıo geriye. nurayım sağolsun dün başını çok ağrıttım. hakkını helal et arkadaşım

günaydın kızlar akşam çok rahat bir gece değildi açıkçası 2 gündür kaka yapmıyo niloş anlamıyorum okadarda su içiyo ama bakalım ne olacak birde akşam çok öksürdü ve bronşları çok doldu sanıyorum bugün hastaneye götürüp hava verdirecek eşimve annem ofya birdaha çalışmaktan nefret ediyorum.
benicim haberler çok güzel kveyde arabayada sevindim
ama seni nasıl destekliyecez bir lik istiyorum lütfen
ve bu sayfada yine bir gariplikvar

günaydın yaseminim ha ha hademek bee örüyosun .
hmaşallah benim hamarat arkadaşıma.
ben o kardan adam şarkısı söyleyen zeynebimi yemek istiyorum izninle amaaaaa:

günaydın canlar nasılsınız ben iyiyim şükür kuzum bugün babayla evde yasmin canım sana tatil değilmi kamudaki hamilelere tatil yazıyordu 2 gün

günaydın yaseminim ha ha hademek bee örüyosun .
hmaşallah benim hamarat arkadaşıma.
ben o kardan adam şarkısı söyleyen zeynebimi yemek istiyorum izninle amaaaaa:
ye teyzesi ye... şaşırıyo arada he he:) ablası öğretmiş sağolsun...
nilime ne oldu ki yaa aman dikkat cnm tutmayı öğrenmesin. ben yapmaya zorluo sanırken meğer benim ki tutmaya zorluyormuş. nilim bişeyler yemeyi sevio bolbol sebze yedir cnm bir süre. zeytinyağını ihmal etme. pilav makarna patates kek bu tarz şeyler yedirme bakalım. bol su içio zaten maşallah.

nasıl olayım iyi şükür canım sen nasılsın bebiş ve prenses nasıl o şarkı söylemeyi de öğrenmiş tatlı kuzum maşallah onaa

AY YASEMİNİM BİLEMEDİM AMA AKŞAM DORUDÜRÜST UYUYAMADIK SİZ DUPALAK KULANMIŞMIYDINIZ BİKERE DENSEM DİYORUM OFFF KAYISI FALAN YEMİYO KUZUYA NE YAPICAM BİLMİYORUM

AY YASEMİNİM BİLEMEDİM AMA AKŞAM DORUDÜRÜST UYUYAMADIK SİZ DUPALAK KULANMIŞMIYDINIZ BİKERE DENSEM DİYORUM OFFF KAYISI FALAN YEMİYO KUZUYA NE YAPICAM BİLMİYORUM
valla cnm duphalac da kullandıkk hiç bir işe yaramadı biz de ama dene istersen. hatta ondan sonra da debridat var onu kullandık. o daha ii gibiydi. ama bize hiç bir ilaç çare olmadı. yememizi düzeltip hallettik çok şükür. tabi bu arada çizgi filmle yemek yemeye alışmış olduk yapacak bişey yok. yemeyince kabız oluo çünkü. kar zarar meselesi yani. cnm dediğim gibi bi diyet uygula bence. elma muz havuç yedirme kesinlikle. patateş pirinç makarna yok. kek börek filan hamur işi de yok. bolbol sebze yedirmeye çalış bol sıvı. incir sever belki . kuru incir kuru erik bunları kaynatıp posasıyla yedirmeye çalış ya da olmadı suyunu içir. ay çok zor bir an önce çözülsün cnm perişan oluo kuzular. bol meyve yedir cnm

oh cnm güzel haberler verdin
çok sevindim

günaydın cnm
ooo hamarat hatun seni bere örüyorsun demek

günaydın cnm
ilaç kullanmıyormuydunuz ilaca rağmen mi bronşlar tekrar dolmuş?
cnm en azından senin yokluğunda nille ilgilenecek birileri var
neden yapmıyor acaba kakasını?

günaydın canlar nasılsınız ben iyiyim şükür kuzum bugün babayla evde yasmin canım sana tatil değilmi kamudaki hamilelere tatil yazıyordu 2 gün

günaydın cnm

bi de güldenim beyaz ekmek yedirme siyah ekmek ver nilime. ben bir süre onu da kullandım. nurayım da kullanıodu sanırım tam buğday ekmeği.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…