2012 kasım bebekleri büyüyor..

günaydın kızlar
ben hala hastayım
sabah defnenin hiçbir şeyi yoktu.biraz önce kv aradı.defnenin burnu akıyor,hapşuruyor kreşe göndermedim haberin olsun diye
buarada dün defne kv ye kakasını söylemiş.kv tutmuş defne klozete kakasını yapmış

ha ha maşallah kuzuma. çok geçmiş olsun cnm sana da defneye de ilerlemez inş. atlatır çabucak kuzum

sizde durumlar ne betülüm normale döndü mü erdem ilaç kullanıyoruz demişsin.
canım en son antibiyotikten doalyı ishalimsi bişeydi 1 hafta öyleydi dün yine acıyo anne faalan dedi ama yaptı şükür
ilaç şu ishal olayına kadar dupalac kullandık
funda maşallah defnemee

canım en son antibiyotikten doalyı ishalimsi bişeydi 1 hafta öyleydi dün yine acıyo anne faalan dedi ama yaptı şükür
funda maşallah defnemee
yemesi nasıl cnm erdemin . biz işimize gelen şeyleri yiyoruz ama gelmeyenleri çizgi filmle yiyoruz. malesef druum böyle.

funda maşallah defnemee
teşekkürler teyzesi
ya zaten defne söylüyor "anne çiş,anne kaka" diye
ama klozete oturunca yapamıyor
dün beni nin söylediği aparattan almayı düşünüyorum.hiç olmazsa o aparatla rahat oturduğu için yapar

inşallah cnm ya
kv ye hastaneden randevu alayım mı dedim.yok şimdi alma ilerlerse al dedi
grip içinse bence de gerek yok cnm. hemen bi tavuk çorbası mandalina limon derken desteklemek gerek. ıhlamur içiosa o da süper olur öksürüğü engeller ii olur. rabbim şifa versin inş.

erdemin yemesi şükür daha iyi ama sevdiği şeyler yememesi gerekenler malesef

Gunaydin kızlar
Sabah erken kalkmak nasıl zor geldı anlatamam esım 5 te gıdıyo ıse onun saatı calıyo dıye tele bakmıyorum bıle uzun calınca baktım esım coktan gıtmıs benım saat calıyo:)

Gulden cnm ıns gecıcı bı kabızlıktır nılınkı yasmın yazmıs herseyı zaten sagolsun ins bırı ıyı gelır kuzuya, bende kuru meyvelerı haslayıp robotta cekıyodum sutune katardım ıyı gelırdı bıraz..

Yasmın masallah balbocugune kara alıstımı artık:)
Foto atsana sende coktandır gormedık amaa
atkınıda cek gorelım lutfen:)

Funda gecmıs olsun cnm ıns ılerlemez ya surup falan vermısmı kv de

Kızlar hepınıze gunaydın
Fatma ugramıyo bıkac gundur ve songul....

günaydın cnm alışınca zor geliodur kalkmak. ben saatsiz kalkıorum yıllardır:) iki yıldır da zeynep sağolsun saat gibi maşallah:) bere atkı bitsin atarım cnm buraya ama acemi işi yani fazla bişey beklememek gerek:)

Hemde nasıl zor geldı bısure sonra alısıyorum bende:) masallah sanada ben saatsız kalkamazdım herhalde saat garantı oluyo..
Orgulerın cok guzel olucaktır emınım anne elı degıyo cırkın olurmu hıc:)

Hemde nasıl zor geldı bısure sonra alısıyorum bende:) masallah sanada ben saatsız kalkamazdım herhalde saat garantı oluyo..
Orgulerın cok guzel olucaktır emınım anne elı degıyo cırkın olurmu hıc:)
zeynep pek takma taraftarı değil ama bakalım belki bitince hoşuna gider. süslenecek daha çünkü becerebilirsem tabi. ama eğlenceli geldi nurayım sağolsun...

grip içinse bence de gerek yok cnm. hemen bi tavuk çorbası mandalina limon derken desteklemek gerek. ıhlamur içiosa o da süper olur öksürüğü engeller ii olur. rabbim şifa versin inş.
cnm yanında olmayınca insan bilemiyor işte durumu ne
kv rezene içirmiş,şimdi aradım zencefil içirecek

erdemin yemesi şükür daha iyi ama sevdiği şeyler yememesi gerekenler malesef
zaten hep öyle olur cnm ya

sağol cnm
defne kv den kesinlikle şurup içmiyor

Kızlar lınkı kopyaladım olmustur ıns
Oylama baslayıncada haber verırım
tamam cnm sana destek oluruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…