- 14 Kasım 2013
- 2.093
- 466
- 163
- 35
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #59.921
offf cnm yaKIZLAR ÇOK CANIM SIKILDI SABAH NİLİ GÖNTÜRDÜLER HASTANEYE DEMİŞTİM HAVA İÇİN ORDAKİ ÇOCUK DR FİLİM İSTEMİŞ
ZATÜRE BAŞLANGICI DEMİŞ AMA ANTİBİOTİĞE GEREK YOK DEMİŞ BAŞKA İLAÇLARVERMİŞ GÖNDERMİŞ ŞİMDİ EŞİM FİLİM ALIP KENDİ DR GÖTÜRECEK BAKALIM O NEDİYECEK
İSTEDE GİDEMİYORUM HAVALARDAN AMA CANIM ÇOK SIKKIN TABİ BUNUN ÜZERİNE BİRDE EŞİMLE TARTIŞIYORUM MALUM KENDİ VİJDANINI RAHATLATACAKYA OFFFF ÇOK SIKILDIM ÇOKKK
sağol cnm inşallah ilerlemezFUNDA İNŞ İLERLEMEZ DEFNENİN GIRİP CNM
FATMA HOŞGELDİN CANIM.
BENİ BENDE BAKICAM AMA MUTLAKA OYLAMA OLUNCA HABER VER TATLIM
AY BAŞKA NE YAZACAKTIMYA KAFAM ÇOK KRIŞTI
baslangıc en azından canım ıyıkı hemn goturmusler bugun hemn tedavısını olur bısey olmaz zılerlemez canım uzulme dua etNİLLE İLGİLİ DOKTOR KARARLARINI BEN VERİYORUM
SONRA ODA SEN ONU BEĞENMİYOSUN Bİ KARAR VEREMİYOSUN DİYE TARTIŞIYO BENİMLE
SAKİN OLUN DİYOSUNUZDA BEN NİLEMİ ÜZÜLEYİM ONUNLAMI URAŞAYIM AY ÇOK SİNİR OLUYORUMYA. OFFFFİNŞ DEDİĞİNİZ GİBİDİR KIZLAR AMA BU GİTTİKLERİ HASTANEDİKİ DR PEK ABARTMAZ BİLMİYORUM BAKALIM.
Cok gecmis olsun canim ne desem bilemedim Allah beterinden korusun ins.ilerlemeden onune gecersiniz bide buaralar tam soguk havalar dikkat etmek lazim ben bile gece erenle yatiyorum yoksa ustu acik uyuyo bu sogukta aklim kaliyo bizde koyun koyuna yatiyoruz oglusumla.AH FATMA AHHH SORMAYA NİLİN ATEŞİNİ KONTUROL ALTINA ALDIM SAYILIR AMA ŞU HIRILTI CANIMI ÇOK SIKIYO PÖFFFF:
götürmeyeceğiz zaten cnmcanıum grıp ıcın doktora goturme hastaneler mıkrop kaynıyor bosver mecbur kalmadıktan sonra gıtmeyın bagısıklık guclendırıcı seyler ver meyve ver kecıboynuzu pekmezı ıhlamur papatya super gelıyo yasmeın dedıgı gbı lımonlu sarımsaklı tavuk corbası yap sıfa olur emınım
hadi bakalım cnm orası ne diyecekNİLİN DR ZATÜREDİYEN DOKTORUN DOKTORLUĞUNDAN ŞÜPE EDERİMDİYE BAŞLAMIŞ ZATÜRENİN AZI ÇOĞU OLMAZ DEMİŞ VE BİR FİLİM ÇEKEN YERE YÖNLENDİRMİŞ EŞİMİ BAK BİDE O YORUMLASIN DEMİŞ.
EŞİM ORAYADA GİTTİ ŞİMDİ BAKLIM O NEDİYECEK.
OFFFF OFFF ALLAHIM YARDIM ETSİN NEDİYEYİM..
cnm bu sabah uyandığında defnenin bişeyi yoktuFundaa defne hastami noldu gecmis olsun.dun haberlerde izmire kar yagdi diyince sen geldin aklima defnede kari gormustur neguzel.
Yasemin atkimi oruyosun kiz oh neguzel bende severim ormeyi ama sor bakalim hic orgu yapiyomuyum su okulu bitireyimde neler yapicam neler.
Tasinma isi noldu sizin.
Benicim beni sormussun sagolasin kafam doluda bu gunlerde giremedim.sizin yarisma ne yarismasi oylama baslasin destek oluruz ins.
Gulden nil nasil canim atesi nasil kabizligi devam ediyomu sanki oyle anladim ama.
Betul nuray dilek aysegul songul waws ozcanan gulcan sizler nasilsiniz kizlar ayy hep birini unutuyom yazarken ins.busefer yoktur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?