2012 kasım bebekleri büyüyor..

Gunaydin hanimlaar nasilsiniz giremedim kac gundur bendede okul stresi var hic sormayin gitsin cumartesi pazar sinavlara girdim 12dersten ve kitapciklarida aldim evde kontrol ettim 5dersten gecmisim 2dersten buyuk ihtimal gecemedim gerisini bilmiyorum artik bakalim nolucak bugunde okula gitcektim arapcadan sinav olmadim koye kardesime gittigimiz zaman sinav gunuydu ve olmam lazim okul kapaniyo artik ins.pazar gunude tatil olmaz bide sure ezberleyip vermem lazim hocaya off skntiliyim oyuzden.
Cumartesi aksamida gorumceye yemege gittik hem oturmaya dun aksamda avmye gittik eren biraz dolassin istedim bi suredir gitmemistik.
Dunden beri burdada kar var dun erenle terasa ciktik yavrum ilk adimda kaydi dustu ama buz pisti gibi heryer bide suluydu karlar biraz durup geldik eren zibinina kadar islanmis evde ustunu degisip dinlendi.

Sizler nasilsiniz ins.bebislerimizde iyidir.

KIZLAR ÇOK CANIM SIKILDI SABAH NİLİ GÖNTÜRDÜLER HASTANEYE DEMİŞTİM HAVA İÇİN ORDAKİ ÇOCUK DR FİLİM İSTEMİŞ
ZATÜRE BAŞLANGICI DEMİŞ AMA ANTİBİOTİĞE GEREK YOK DEMİŞ BAŞKA İLAÇLARVERMİŞ GÖNDERMİŞ ŞİMDİ EŞİM FİLİM ALIP KENDİ DR GÖTÜRECEK BAKALIM O NEDİYECEK
İSTEDE GİDEMİYORUM HAVALARDAN AMA CANIM ÇOK SIKKIN TABİ BUNUN ÜZERİNE BİRDE EŞİMLE TARTIŞIYORUM MALUM KENDİ VİJDANINI RAHATLATACAKYA OFFFF ÇOK SIKILDIM ÇOKKK

offf cnm ya
belki dr aceleci davranmıştır
bakalım nilin kendi dr u ne diyecek

FUNDA İNŞ İLERLEMEZ DEFNENİN GIRİP CNM
FATMA HOŞGELDİN CANIM.
BENİ BENDE BAKICAM AMA MUTLAKA OYLAMA OLUNCA HABER VER TATLIM
AY BAŞKA NE YAZACAKTIMYA KAFAM ÇOK KRIŞTI

gülden canım çok üzüldüm ama bakalım kendi dr u ne diyecek belki abartmıştır bu doktor

gülden ayrıca cnm sen sakin ol
eşin de nilin durumuna üzüldü demekki
ayrıca tartışmanız bişey değiştirmiyor ki
sen istermisin çocuğun hasta olsun
sakin kalın ve nil için ne yapmanız gerekiyor ona odaklanın

FUNDA İNŞ İLERLEMEZ DEFNENİN GIRİP CNM
FATMA HOŞGELDİN CANIM.
BENİ BENDE BAKICAM AMA MUTLAKA OYLAMA OLUNCA HABER VER TATLIM
AY BAŞKA NE YAZACAKTIMYA KAFAM ÇOK KRIŞTI
sağol cnm inşallah ilerlemez

gülden gecmıs olsun cnm belkı onlem ıcın doktor bıraz abartmıstır bakalım doktoru ne dıyecek ıns hemn atlatır
tartısma oluyor malesef hastalık olunca panıkten dıyelım sakın kalmaya calıs kımse ıstemez evladının hasta olmasını

canıum grıp ıcın doktora goturme hastaneler mıkrop kaynıyor bosver mecbur kalmadıktan sonra gıtmeyın bagısıklık guclendırıcı seyler ver meyve ver kecıboynuzu pekmezı ıhlamur papatya super gelıyo yasmeın dedıgı gbı lımonlu sarımsaklı tavuk corbası yap sıfa olur emınım

NİLLE İLGİLİ DOKTOR KARARLARINI BEN VERİYORUM
SONRA ODA SEN ONU BEĞENMİYOSUN Bİ KARAR VEREMİYOSUN DİYE TARTIŞIYO BENİMLE
SAKİN OLUN DİYOSUNUZDA BEN NİLEMİ ÜZÜLEYİM ONUNLAMI URAŞAYIM AY ÇOK SİNİR OLUYORUMYA. OFFFFİNŞ DEDİĞİNİZ GİBİDİR KIZLAR AMA BU GİTTİKLERİ HASTANEDİKİ DR PEK ABARTMAZ BİLMİYORUM BAKALIM.

telfonum geldı servısten ama hala aynı sorun devam edıyor ayyy cıldırcam yıne mı telfonsuz kalıcam yaaa
esım tekrar verelım dıyor ınan sınır oldum veresım gelmıyor yaaa

baslangıc en azından canım ıyıkı hemn goturmusler bugun hemn tedavısını olur bısey olmaz zılerlemez canım uzulme dua et

Fundaa defne hastami noldu gecmis olsun.dun haberlerde izmire kar yagdi diyince sen geldin aklima defnede kari gormustur neguzel.

Yasemin atkimi oruyosun kiz oh neguzel bende severim ormeyi ama sor bakalim hic orgu yapiyomuyum su okulu bitireyimde neler yapicam neler.
Tasinma isi noldu sizin.

Benicim beni sormussun sagolasin kafam doluda bu gunlerde giremedim.sizin yarisma ne yarismasi oylama baslasin destek oluruz ins.

Gulden nil nasil canim atesi nasil kabizligi devam ediyomu sanki oyle anladim ama.

Betul nuray dilek aysegul songul waws ozcanan gulcan sizler nasilsiniz kizlar ayy hep birini unutuyom yazarken ins.busefer yoktur.

NİLİN DR ZATÜREDİYEN DOKTORUN DOKTORLUĞUNDAN ŞÜPE EDERİMDİYE BAŞLAMIŞ ZATÜRENİN AZI ÇOĞU OLMAZ DEMİŞ VE BİR FİLİM ÇEKEN YERE YÖNLENDİRMİŞ EŞİMİ BAK BİDE O YORUMLASIN DEMİŞ.
EŞİM ORAYADA GİTTİ ŞİMDİ BAKLIM O NEDİYECEK.
OFFFF OFFF ALLAHIM YARDIM ETSİN NEDİYEYİM..

AH FATMA AHHH SORMAYA NİLİN ATEŞİNİ KONTUROL ALTINA ALDIM SAYILIR AMA ŞU HIRILTI CANIMI ÇOK SIKIYO PÖFFFF:
Cok gecmis olsun canim ne desem bilemedim Allah beterinden korusun ins.ilerlemeden onune gecersiniz bide buaralar tam soguk havalar dikkat etmek lazim ben bile gece erenle yatiyorum yoksa ustu acik uyuyo bu sogukta aklim kaliyo bizde koyun koyuna yatiyoruz oglusumla.

götürmeyeceğiz zaten cnm
yoğun bir c vitamini takviyesi ile destekleyeceğim
keçiboynuzu zaten veriyorum
haftasonu da tavuksuyuna çorba yaptım mı bu iş tamamdır

hadi bakalım cnm orası ne diyecek
bak gördün mü demekki o dr erken karar verdi
inşallah öyle bişey yoktur

cnm bu sabah uyandığında defnenin bişeyi yoktu
kv ye bıraktım ben işe geldim
kv beni aradı defnenin burnu akıyor,hapşuruyor.kreşe göndermedim haber veriyim diye
sanırım grip oluyor
evet dün lapa lapa kar yağdı ama tutmadı
sabah evden çıktığımızda ince ince yağıyordu.defneye kar yağıyor dedim.ama sonra kvlerin oturduğu yer deniz seviyesinde olduğu için orda çok yağmamış.kuzum azcık da olsa gördü
aslında bebekken ankarada kar yağdı ama defne hatırlamaz çünkü 1-2 aylıktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…