2012 kasım bebekleri büyüyor..

gülden dediğim gibi şükürler olsun inşallah rontgen yorumuda aynı yönde olur

oy kıyamam arkadaşım yaa ne çektin kim bilir bir kaç saatte. dr lere ne kadar ucuz insan hayatı ne kadar kolay teşhis koymak yahu. neyse ki kendi dr si rahatlatmış biraz sizi. çok şükür. eşini de takma cnm boşver şuan nilin sağlığı daha önemli. sizin tartışmanızın ona bir faydası yok. bunu eşin anlamıycak belli ama sen takılma cnm

AY YASEMİNİM TAKILMIYACAMDA BEN ZATEN KARARSIZ KALMIŞIM ÇOCUĞUMU NE YAPSAM NASIL GÖTÜRSEM DİYE DÜŞÜNÜYORUM BİDE O ÇIKIYO ARADAN SİNİR OLUYORUM..

kızlar iyi bi haberim var
eşimin devre arkadaşı eşimi yeni kurulacak katılım bankasının insan kaynakları genel müdür yardımcısına önermiş
eşim bugün istanbula görüşmeye gitti
daha önce oranın genel müdürü ile mülakata girmişti ama biz kendimiz sıfırdan yetiştirmek istiyoruz dedikleri içinçok olumlu geçmemişti
ama insan kaynakları genel müdür yardımcısı çok sıcak bakmış
genel müdürle eşimi tekrar görüştürmüş
genel müdür de olumlu bakmış.eğer iş olursa eşim sabit olacak.ama şöyle bir şey istemişler: katılım bankasına kabul edilirse istanbulda çalışacak.ve evini istanbula taşıyacaksın demişler.eşim de kısa vadede taşıyamam demiş.onlarda kısa vadede olmasa bile orta vadede kesinlikle taşıman gerekr demişler.o da tamam demiş.
şimdi haber bekleyeceğiz
eğer iş olursa muhtemelen 2 yıl içinde istanbula taşınacağız.eşim bana sordu.bende gerekirse taşınırız dedim.defneye de anneler dönüşümlü bakar dedim

ayyyy funda buu gerçekten çok güzel bir haber hemde kvden uzak olmuş olursun hemde sabit olur yani 1 taşla 2 kuş..
ay inş olur cnmmm:

fundacım hakkınızda hayırlısı olsun canım biriniz en azından sabite geçin bir şekilde hallolur herşey Allahın izniyle inşallah

ayyyy funda buu gerçekten çok güzel bir haber hemde kvden uzak olmuş olursun hemde sabit olur yani 1 taşla 2 kuş..
ay inş olur cnmmm:
aynen cnm ya valla süper olur
inşallah olur tabi hayırlısıysa demek daha önemli
biraz önce kv yi aradım.eşim arayıp anlatmamış.ben de durumlar böyle böyle dedim.
önce bi sevindi.parasını sordu.sonra durgunlaştı.
sonra da hakkınızda hayırlısı olsun, ben defneye bakarım dedi.
fundacım hakkınızda hayırlısı olsun canım biriniz en azından sabite geçin bir şekilde hallolur herşey Allahın izniyle inşallah
sağol cnm
hakkımızda hayırlısıysa olsun cnm
en çok sabit olması beni cezbediyor
biz zaten ankaradan taşınırken sabite geçebilmek için taşındık.istanbulda çocuk yetiştirmek zor olur diye izmiri tercih ettik ama kısmetimizse istanbula da gideriz.ben o kadar çok şehir dolaştığım için artık şurası olur burası olmaz demiyorum.sabite geçip çocuğumun başında olmak çok daha önemli

fundaaaa hem bak bizde görüşürüz ozaman sık sık şekerim istanbul neresi sonuçta he hehe:

ay bi aveaya gidip geldim ne güzel şeyler olmuş:) nilimin korkulcak bişeyi yokmuş funda dan da güzel haber var ohhh ne güzelll.hattımı değiştirdim bir hafta içinde geçiş olcak. ay nasıl ayaz var anlatamam yaaa rabbim yakacağı olmayanlara dışarda olanlara yardım etsin inş.

fundaaaa hem bak bizde görüşürüz ozaman sık sık şekerim istanbul neresi sonuçta he hehe:
aynen cnm benim
istanbul çorlu arası zaten kaç saat ki
hatta arada seninle songül ve betüle baskına da gideriz :)
ay hayırlısıysa diyorum ama olmasını da çok istiyorum ya

hayırlı olsun cnm benim
numaran değişmedi ama değil mi?
evet cnm biz sıvak evlerimizde oturuyoruz allah dışarıda kalanlara,yakacağı yiyeceği olmayanlara yardım etsin

numaram aynı cnm hattı mı taşıdım sadece. hakkınızda hayırlı ise olsun inş. cnm

ay yaseminim amin sabah ile gelirken aklıma hep o geliyo benimde allahım yardımcıları olsun
ayyy negüzel olur fundamya yaparız gerçekten..

ha ha ha yapalım süper olur gerçekten aynen kaynaşır bizim sıplar.
yasemin samsnada gelellimmi şekerim ne olacak uçakla 1 saat he he:)
bu arada ben sabahten beri söylüyorum hadi 6000 yapalım diye ama kimse yokkbizden başka.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…