- 15 Şubat 2012
- 4.799
- 499
- 173
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #59.941
o h çok şükür cnm bak bişeyi yokmuşEŞİM GÖTÜRMÜŞ RONTKENİ
ODA YOK DEMİŞ ALAKASI YOK..
OFYA ANLAMIYORUM BEN BU DRLERİ OFFFF:
aynen cnm ya valla süper olurayyyy funda buu gerçekten çok güzel bir haber hemde kvden uzak olmuş olursun hemde sabit olur yani 1 taşla 2 kuş..
ay inş olur cnmmm:
sağol cnmfundacım hakkınızda hayırlısı olsun canım biriniz en azından sabite geçin bir şekilde hallolur herşey Allahın izniyle inşallah
fundaaaa hem bak bizde görüşürüz ozaman sık sık şekerim istanbul neresi sonuçta he hehe:aynen cnm ya valla süper olur
inşallah olur tabi hayırlısıysa demek daha önemli
biraz önce kv yi aradım.eşim arayıp anlatmamış.ben de durumlar böyle böyle dedim.
önce bi sevindi.parasını sordu.sonra durgunlaştı.
sonra da hakkınızda hayırlısı olsun, ben defneye bakarım dedi.
sağol cnm
hakkımızda hayırlısıysa olsun cnm
en çok sabit olması beni cezbediyor
biz zaten ankaradan taşınırken sabite geçebilmek için taşındık.istanbulda çocuk yetiştirmek zor olur diye izmiri tercih ettik ama kısmetimizse istanbula da gideriz.ben o kadar çok şehir dolaştığım için artık şurası olur burası olmaz demiyorum.sabite geçip çocuğumun başında olmak çok daha önemli
aynen cnm benimfundaaaa hem bak bizde görüşürüz ozaman sık sık şekerim istanbul neresi sonuçta he hehe:
hayırlı olsun cnm benimay bi aveaya gidip geldim ne güzel şeyler olmuş:) nilimin korkulcak bişeyi yokmuş funda dan da güzel haber var ohhh ne güzelll.hattımı değiştirdim bir hafta içinde geçiş olcak. ay nasıl ayaz var anlatamam yaaa rabbim yakacağı olmayanlara dışarda olanlara yardım etsin inş.
numaram aynı cnm hattı mı taşıdım sadece. hakkınızda hayırlı ise olsun inş. cnmaynen cnm benim
istanbul çorlu arası zaten kaç saat ki
hatta arada seninle songül ve betüle baskına da gideriz :)
ay hayırlısıysa diyorum ama olmasını da çok istiyorum ya
hayırlı olsun cnm benim
numaran değişmedi ama değil mi?
evet cnm biz sıvak evlerimizde oturuyoruz allah dışarıda kalanlara,yakacağı yiyeceği olmayanlara yardım etsin
inşallah cnmnumaram aynı cnm hattı mı taşıdım sadece. hakkınızda hayırlı ise olsun inş. cnm
yaparız valla cnmay yaseminim amin sabah ile gelirken aklıma hep o geliyo benimde allahım yardımcıları olsun
ayyy negüzel olur fundamya yaparız gerçekten..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?