- 1 Kasım 2012
- 5.531
- 1.676
- 198
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #59.961
ha ha ha evet:)ha ha planlar bile yapılmaya başlandı:)
hoş geldin cnmBem geldimmm kizlarr hadi yapalim su 6000 i:)
evet cnm çok güzel bi haberGulden canim ilk okuyunca cok üzüldüm ama bisey yokmus şükür sevindim tatlim hirilti da gecer inşallah
Funda hakkinizda hayırlısı olur inşallah canim ne güzel bi haber
katre hoşgeldin berracık nasıl aman dikkat etya senin berrayla bizim nili fanusa koyalım biz en iyisi ama berram iyi dimiBem geldimmm kizlarr hadi yapalim su 6000 i:)
Ben de simdi yazdim canim bizde katildik hastalar kervanina oysa cocugum dışarı adimini atmiyo fanusta sayilir:) dun esime çıkaralım biraz kar oynasin diye israr ettim kesinlikle çıkartmadı. Kendi kafama göre cikartsam bu atesin sorumlusu ben olurdum.katre hoşgeldin berracık nasıl aman dikkat etya senin berrayla bizim nili fanusa koyalım biz en iyisi ama berram iyi dimi
aaa ben kaçırmışım canım ateşlendimi beram pöfffff tabi canım onlar kendi vijdanlarını rahatlatsınlar suçlu biziz ay çok gıcık oldum sabah eşime zaten sorma.Ben de simdi yazdim canim bizde katildik hastalar kervanina oysa cocugum dışarı adimini atmiyo fanusta sayilir:) dun esime çıkaralım biraz kar oynasin diye israr ettim kesinlikle çıkartmadı. Kendi kafama göre cikartsam bu atesin sorumlusu ben olurdum.
Ben de gıcık oluyorum bazen canim farkli çalışıyor onlarin kafalariyla bizimki napcan idare edicez artık. Ateslendi malesef canim inşallah disten falandir diyorum bakalim belli olur yarina kadaraaa ben kaçırmışım canım ateşlendimi beram pöfffff tabi canım onlar kendi vijdanlarını rahatlatsınlar suçlu biziz ay çok gıcık oldum sabah eşime zaten sorma.
aaa geçmiş olsun cnmHosbuldum fundacım defnenin gribi ilerlemez inşallah. Berra da bugun atesli uyandi gun icinde de 38.5 a cikti ates düşürücü veriyorum. Inşallah enfeksiyon falan degildir. Dışarı adim atilacak hava yok cok fena tipi kar arabalar çıkmıyor. Dr a gitmek zorunda kalmayiz insallah
Amin fundacim hic hasta olmasalar cocuklar keşke ama oluyo işteaaa geçmiş olsun cnm
inşallah enfeksiyon değildr
inşallah defnenin de gribi ilerlemez
berrama acil şifalar versin rabbim
ay çocuğumun hastalığınamı üzülelim onlaramı.Amin fundacim hic hasta olmasalar cocuklar keşke ama oluyo işte
keşke olmasalar ama hasta ola ola büyüyeceklerAmin fundacim hic hasta olmasalar cocuklar keşke ama oluyo işte
hadi yaKizlar esim konyaya basvurmustu. Bi ilçesinde kadro açılmışti ama siralamaya girememiş. Bugun belli oldu üzüldüm biraz. Pek umidimiz yoktu ama iste insan isteyince bekliyor. Bizim bu gecisler cok zor yaa.
Hayırlısı olsun cnm kısmetınızde daha ıyı bıyer vardır ınsKizlar esim konyaya basvurmustu. Bi ilçesinde kadro açılmışti ama siralamaya girememiş. Bugun belli oldu üzüldüm biraz. Pek umidimiz yoktu ama iste insan isteyince bekliyor. Bizim bu gecisler cok zor yaa.
aynen cnm ama inşallah olur diyorumıslerımı yemeklerımı hallettım bende geldım haydı 6000 e
Gulden sevındım sabahkı telase bıraz olsun gecmıstır cnm nıl cabuk toparlar ıns. Eslere kalırsa bız herseyı buyutuyoruz takma kafana..
Funda cok sevındım ıst gıtme ıhtımalınız bıle guzel hayırlıysa olsun ıns.
Katre sende hosgeldın cnm berranın atesı gecıcı dıstrn falandır ıns
Aslında dısarı cıkıp bagısıklık kazanmaya ıhtıyacı var cocukların hasta olur korkusuyla cıkarmıyoruz
Burda gorsenız almanlar kar kıs dınlemez mutlaka cıkarırlar dısarı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?