- 15 Şubat 2012
- 4.799
- 499
- 173
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #59.981
Sizsiz olmazdi songül hanimcim ha ha :)Ooo 6000.sayfaya yetismisimm
Nerelerdesın bakım senOoo 6000.sayfaya yetismisimm
Anammm kiz sen ilk defami kalcan ah essek kafam bende kalma diyip duruyorumkızlar bu mesajım 6000. sayfaya olur inşallah
bu akşam erdem ve ben annemde kalıcaz bizim evden gidip gelmek zor oluyor diye eşimde evde kalıcak annemde evlendiğimden beri kalmadım belkide değişik geliyo hahhah dışarısı çok soğuk Allah dışarda kalanlara yardım etsin
Ohhh ne keyiflu olur simdi hekatre canım evet aynı şehirde olunca pek kalamıyorsun hoş evlendikten sonra kalmıştım bir kaç kez eşim nusaybindeyken ama erdem olduktan sonra hiç kalmadım ilk kez kalıcam 2 seneyi geçmiş yani bugün anamın babamın gönlünü yapayım rahat rahat
Kendimi 6000.sayfaya sakladim:)Nerelerdesın bakım sen
Canim demek hakkinizda hayirlisi buymus ole diyelimKizlar esim konyaya basvurmustu. Bi ilçesinde kadro açılmışti ama siralamaya girememiş. Bugun belli oldu üzüldüm biraz. Pek umidimiz yoktu ama iste insan isteyince bekliyor. Bizim bu gecisler cok zor yaa.
Ay insalla cnm hasta olmas arasin dr uda isi birakti baska hastaneye baslicak ama bir sure dinlenucekmis cok korkuyorum hasta olcak diye 8 ayi devirdik bn sukur masalla diyeyimHosbuldum fundacım defnenin gribi ilerlemez inşallah. Berra da bugun atesli uyandi gun icinde de 38.5 a cikti ates düşürücü veriyorum. Inşallah enfeksiyon falan degildir. Dışarı adim atilacak hava yok cok fena tipi kar arabalar çıkmıyor. Dr a gitmek zorunda kalmayiz insallah
ay ne kadar güzel anne kucağı baba ocağı durumu olacak demek bu akşamkızlar bu mesajım 6000. sayfaya olur inşallah
bu akşam erdem ve ben annemde kalıcaz bizim evden gidip gelmek zor oluyor diye eşimde evde kalıcak annemde evlendiğimden beri kalmadım belkide değişik geliyo hahhah dışarısı çok soğuk Allah dışarda kalanlara yardım etsin
ay ne güzel olur vallahala olmadı ama olmazki heee bu arada gülden funda çıkın çıkın gelin kaynaşsın kuzucuklar erdem dün akşam durup dururken ben arasa gitcem diye tutturdu :)
hoş geldin kuzum,nerelerdesinOoo 6000.sayfaya yetismisimm
inşallah olur cnm yaFundacim ins. istanbul isiniz olur canimya olursa hepimiz cok sevinicez inan hayirlisiyla olsun ins.
Guldencim cok sevindim canim en azindan korkulan degilmis.
Katrecim sizede gecmis olsun canim ama bende katiliyorum cocuklari disari cikarmak lazim artik 2 yasindan sonra cocuklarin vucutlari bagisiklik uretiyo bunu vucudu alistirmak lazim burdada cok soguk var inan ama bak cumartesi sabah 9:30da sinava girdim esimle eren biraktilar arabayla ve 11de ciktim gdiler aldilar sonra 2de yine sinavim vardi yine biraktilar okula eve gittiler erenin uyku saati oldugu icin ereni uyut dedim esime donuste yurudum eve kadar ve eren uyandiktan sonra gorumceme yemege gittik evide soguktu orda biraz burnu akti okadar yani bi gunde kac kere disari cikti eve girdi cikti cocuk cok sukur iyiyiz dun aksamda gittik avmye bu aksamda esime dedim mutfak alisverisini yapalim markete gidelim diye yemekten sonra gidicez ins.arabada kar altinda ama bakalim nasil gitcez.
Ama berra daha hassas oldugu icin arada bir cikarirsin guzelce giydirirsin dikkat edersin bisey olmaz ins.vucudu biraz biraz alissin ama iste esin var benim esim bile evleri tam isinmiyo diye kendi ablasina gitmek istemiyo c.teside ben israr ettim oyle gittik esin izin vermesse zor tabi.
dilini ısır valla nazarın değerAy insalla cnm hasta olmas arasin dr uda isi birakti baska hastaneye baslicak ama bir sure dinlenucekmis cok korkuyorum hasta olcak diye 8 ayi devirdik bn sukur masalla diyeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?