2012 kasım bebekleri büyüyor..

Betulcum neguzel annenlerde kal tabi dile getirmeselerde onlarda ister torunlariyla onlarda kalmana ozenirler ins.guzel gecer sizin icin bide kestane alin kiz neguzel ailecek guzel bi aksam olsun.

Katrecim sizin icinde hayirlisi olsun canim esin ne is yapiyodu ay biliyorum sanki ama bak.

Benicim sen nasilsin kizlar nasil azcik kizlardan haber ver ya annenler gittimi yoksa naptilar.

Bızden ıyılık cnm sagolasın
Kızlar ıyıler sukur nıda bu ara ısrarla cıs var dıyo ama yapınca soyluyo hep baslasammı bılemıyorum
Annemler ablamlardalar cnm hafta sonu benım gıdesım vardı ama kv de de hastanede ondan sesımı cıkaramıyorum bakalım

Sagolun arkadaslar inşallah daha hayirli bi yer hayırlı bi sekilde olur.

Songülüm maşallah barekallah aras pasaya. Darısı bizim basimiza gorur muyum ki o kadar sure hasta olmadigini

Fatmacim esim öğretim gorevlisi canım.

Fatmacim diyorum ya esim kesinlikle çıkmasını istemiyor. Tatilde zorla bi kere avm ye gittik. Baska zamanlarda esim evdeyken o bakıyor ben kendim çıkıyorum. Bi atlatsaydik kışı cok sikilmaya başladım ben

Canim insalla gorursunuz boyle boyle bagisklik kuvvetlencek insala

Canim elektrik yok tu bigin sarj da azdipek giremedim
Ay cok usudum ama ya

Songulcum hayirdir niye usudun kombi elektriklemi calisiyo yoksa bizde olmadigi icin tam bilmiyorum ama yoksa biyeremi gitmistin.

Katrecim haklisin benim esimde biraz pimpirikli eve gelince bile erende yoksa suveter ayagina cetik yada panduf giydiriyo hemen her aksam yemegindede eren kendi yedigi halde bide o yediriyo yemesine dikjat ediyo cok hani bide eren yemeyen bi cocuk olsa napicak kimbilir neyseki beni dinliyo eren konusunda ben hep arastirdigim icin anlatiyorum soyle boyle diye dinliyo oda uyguluyo yoksa zor olurdu senin yerinde olsam bende cok sklirdim yaa Allah kolaylik versin canim ama eve kapanmaklada olmazki hem kar yaginca mikroplar olmustur esini ikna edebilirsin ins.canim.

günaydın kızlar umarım herkes iyidir.
ohh betül negüzel deyişiklik olmuştur geline yaz hemen şekerim.
wavsum girmemişsin sende yine.
ah fatma ah benim eşimde beni dinliyo ama nil hasta olunca işler deyişiyo cnm.
songülüm inş sınavın güzel geçer cnm ben inanıyorum arkadaşıma.
özcenan yoksun yine birkaç gündür.
funda nasıl oldu defnem inş ilerlememiştir.
nurayım yazmamışsın inş iyidir elifim biraz elifçikte rahatsızmış kızzlar.
ay beni inş kv toparlarda sende annenlerin yanına gidersin.
dilek, sibel,ayşegül sizede, günaydın kızlar.
bu arada katrem nasıl oldu berram inş yükselmemiştir ateş..yasemin bittimi bere şekerim nasıl oldu bende isterim dermişimhe he he he:))))))))şaka şaka tabi güle gükle giyisin kuzum..
bizden haberlere gelince nil akşam daha iyidi şükür ateşimiz çıkmadı ama gece bir öksürükle uyanıp kustuk ama bu çok iyi geldi sanki hem hırıltı biraz azaldı hemde çok rahat uyudu kuzum..

herkese günaydınnn. ay sabah sabah geçmiş bulunca bi tuhaf oldum uzun zaman olmuş geçmiş okumayalı. aman nazar değmesin devam kızlar he he:) hasta kuzularımıza defneye niloşuma berrecığa elifime hepsine çok çok geçmiş olsun rabbim şifa versin. betülüm gelde anlat nasıl geçti geceniz anne babanla... ben 5 aydır onlarla kaldığım için pek bi cazip gelmedi he he:) allahım eksikliklerini göstermesin inş. katre cnm hakkınızda hayırlı olan olsun inş. kız bi de samsuna başvuraydı eşin he he belki kadro filan vardır işime gelirdi:) güldenim bak bir saatcikmiş uçakla çıkın çıkın gelin. evim avm ye denize parka her yere yürüme mesafesi. bolbol gezdiririz kuzuları ne güzel olur. songülüm maşallah aras paşama kız dilini ısır. nurayım fırsat buldukça gel elifim nasıl oldu. fatma cnm benim eşimde hemen sırtına bakar, sırtı serin mi ne annesi der:) e serinse yelek tak allah allah:) haksız mıyım bazen hiç bir lafına tahammülüm olmuo gerçekten

ooh gülden bak en son senin yazını okudum rahatladım kusması çok iyi olmuş balgamı atmıştır dahara rahatlar kuzum
fatma canım kestane değilde anneme eskiden çayın yanına bisküvi alırdım sever değişik bisküviler aldım babama kahve aldım akşam baktım onlara tabi erdemin izin verdiği kadar yapıştı yakama minik sıpa :) annem kanepeye yatıyor erdem diğer kanepeye benimle ilgilin diyo annem erdem hayır benimle diyo tatlı bir çekişme vardı annemle torunu arasında akşam beraber yattık kuzumla ama ben kendi yatağımı aradım sanırım (hoş eski yatağımda yattım ama) gece 4 e kadar fal taşı gibi açıktı gözlerim sonra uyumuşum saat 7 de ben kalktım annem yattı erdemin yanına hala uyuyorlar sanırım uyanınca benim yerime ananeyi görünce kızıcak muhtemelen :) bizden haberler böyle erdem gece 1 kaç kez öksürdü umarım sadece gece öksürüğüdür öpüyoruz sizi canlar

kusması ii olmuş güldenim kurtulmuştur balgamdan böyle rahat atıolar... geçer gider inş. ha ha kız bere yanlış olmuş söktüm yarısını sonra da elime alamadım. bi becerirsem örerim şekerim nolcak he he:) bizde eşimle nerdeyse zeynebin her hastalığında bibirimize gireriz cnm. takılma o yüzden geneli böyle bu erkeklerin ya da kadınların dermişim he he:)

ohh ne güzel olmuş betülüm yaa keyifli bir akşam. anne babanın kız çocuğundan beklentisi daha mı çok oluo acaba özellikle çalışıorsa... ben öyle hissediyorum çevremden hep

günaydın yaseminim ay sen iyidimi zeynep kuzum.
betül çok sevindim deyişik bir gece olmuş cnm arada yapmak lazım..
inş rahatlamıştır kızlar bundan sonra daha iyi olur.

iyiyix cnm çok şükür hala kar şarkısı söyleye söyleye gezio. arada da örgü iplerini eline alıo napıon annecim diorum patik öyyom dio sıpa he he:) sonra da ben yapamıom dio:)

yasmin doğru tespit canım evli ve çalışan olunca daha da fazla beklenti :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…