- 6 Ocak 2014
- 5.231
- 3.690
- 198
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #60.001
Hersey yolundadır ınsKendimi 6000.sayfaya sakladim:)
Ana baba sicakligi isitir kuzum benimsongülüm evet kalmak nasip olmadı annecim ve babacım da hiç ses etmediler bu konuda bu akşam gidip birraz hasret gideriyim inşallah soğukta olsa idare ederiz dimi songülüm :)
Canim dureksiyon derskeri bitti bu pazar sinavum olucakti mesaj geldi iptal edildi cok kar var cunkuHersey yolundadır ıns
Ehlıyet sınavı ne zaman cnm basladın mı dıreksıyon derslerıne
Bızden ıyılık cnm sagolasınBetulcum neguzel annenlerde kal tabi dile getirmeselerde onlarda ister torunlariyla onlarda kalmana ozenirler ins.guzel gecer sizin icin bide kestane alin kiz neguzel ailecek guzel bi aksam olsun.
Katrecim sizin icinde hayirlisi olsun canim esin ne is yapiyodu ay biliyorum sanki ama bak.
Benicim sen nasilsin kizlar nasil azcik kizlardan haber ver ya annenler gittimi yoksa naptilar.
Masallah kız ne zaman bıttı hergun mu ders aldınCanim dureksiyon derskeri bitti bu pazar sinavum olucakti mesaj geldi iptal edildi cok kar var cunku
Canik 6 gun aldim toplam da iki hftada bitti zaten birada 12 saat malesefMasallah kız ne zaman bıttı hergun mu ders aldın
Bızde haftada ıkı gun falan oluyodu
Hayırlısı olsun cnm alırsın ıns
Canim insalla gorursunuz boyle boyle bagisklik kuvvetlencek insalaSagolun arkadaslar inşallah daha hayirli bi yer hayırlı bi sekilde olur.
Songülüm maşallah barekallah aras pasaya. Darısı bizim basimiza gorur muyum ki o kadar sure hasta olmadigini
Fatmacim esim öğretim gorevlisi canım.
Canim elektrik yok tu bigin sarj da azdipek giremedimay ne kadar güzel anne kucağı baba ocağı durumu olacak demek bu akşam
çok kıskandım seni şimdi :)
ay ne güzel olur valla
yerim ben o erdem paşayı da aras paşayı da
hoş geldin kuzum,nerelerdesin
arada ses ver
inşallah olur cnm ya
ooh gülden bak en son senin yazını okudum rahatladım kusması çok iyi olmuş balgamı atmıştır dahara rahatlar kuzum
fatma canım kestane değilde anneme eskiden çayın yanına bisküvi alırdım sever değişik bisküviler aldım babama kahve aldım akşam baktım onlara tabi erdemin izin verdiği kadar yapıştı yakama minik sıpa :) annem kanepeye yatıyor erdem diğer kanepeye benimle ilgilin diyo annem erdem hayır benimle diyotatlı bir çekişme vardı annemle torunu arasında akşam beraber yattık kuzumla ama ben kendi yatağımı aradım sanırım (hoş eski yatağımda yattım ama) gece 4 e kadar fal taşı gibi açıktı gözlerim sonra uyumuşum saat 7 de ben kalktım annem yattı erdemin yanına hala uyuyorlar sanırım uyanınca benim yerime ananeyi görünce kızıcak muhtemelen :) bizden haberler böyle erdem gece 1 kaç kez öksürdü umarım sadece gece öksürüğüdür öpüyoruz sizi canlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?