- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #60.021
aynen cnm sanki çalışan olunca kocaya her türlü sözü geçer gibi oluo ama yok öyle bir dünya:)yasmin doğru tespit canım evli ve çalışan olunca daha da fazla beklenti :)
bakalım görcez cnm kıymetimiz artacak mı he he he:)oyyyy ben o patik ören kuzuyu yerim yerimmmmmm:
ben hep diorum ama uzakta olanlar daha kıtymetli oluyo he he he:
hahah aynı dert ne çok dinliyon bu kocanı sanki kendileri asi hiç dinlemiyoaynen cnm sanki çalışan olunca kocaya her türlü sözü geçer gibi oluo ama yok öyle bir dünya:)
bence kesin artçak bak göreceksin şekerim.bakalım görcez cnm kıymetimiz artacak mı he he he:)
HA HA annemin lafıda bi danışmadan bişey diyemez sanki kendi sormuyo babama hiç bişey:)hahah aynı dert ne çok dinliyon bu kocanı sanki kendileri asi hiç dinlemiyo
valla hiç sanmıyorum cnm ama görcez. tabi ki özlem olacağı için biraz farklılık olcaktır. ama öyle kıymetimiz olmaz bizim. eşimin tabiriyle kendimiz kaşınıyoruz:)bence kesin artçak bak göreceksin şekerim.
ona eşin için söylesek daha mantıklı şekerim.valla hiç sanmıyorum cnm ama görcez. tabi ki özlem olacağı için biraz farklılık olcaktır. ama öyle kıymetimiz olmaz bizim. eşimin tabiriyle kendimiz kaşınıyoruz:)
kuzum kombi çalışmamıştır kıyamam yaCanim elektrik yok tu bigin sarj da azdipek giremedim
Ay cok usudum ama ya
günaydın cnmgünaydın kızlar umarım herkes iyidir.
ohh betül negüzel deyişiklik olmuştur geline yaz hemen şekerim.
wavsum girmemişsin sende yine.
ah fatma ah benim eşimde beni dinliyo ama nil hasta olunca işler deyişiyo cnm.
songülüm inş sınavın güzel geçer cnm ben inanıyorum arkadaşıma.
özcenan yoksun yine birkaç gündür.
funda nasıl oldu defnem inş ilerlememiştir.
nurayım yazmamışsın inş iyidir elifim biraz elifçikte rahatsızmış kızzlar.
ay beni inş kv toparlarda sende annenlerin yanına gidersin.
dilek, sibel,ayşegül sizede, günaydın kızlar.
bu arada katrem nasıl oldu berram inş yükselmemiştir ateş..yasemin bittimi bere şekerim nasıl oldu bende isterim dermişimhe he he he:))))))))şaka şaka tabi güle gükle giyisin kuzum..
bizden haberlere gelince nil akşam daha iyidi şükür ateşimiz çıkmadı ama gece bir öksürükle uyanıp kustuk ama bu çok iyi geldi sanki hem hırıltı biraz azaldı hemde çok rahat uyudu kuzum..
herkese günaydınnn. ay sabah sabah geçmiş bulunca bi tuhaf oldum uzun zaman olmuş geçmiş okumayalı. aman nazar değmesin devam kızlar he he:) hasta kuzularımıza defneye niloşuma berrecığa elifime hepsine çok çok geçmiş olsun rabbim şifa versin. betülüm gelde anlat nasıl geçti geceniz anne babanla... ben 5 aydır onlarla kaldığım için pek bi cazip gelmedi he he:) allahım eksikliklerini göstermesin inş. katre cnm hakkınızda hayırlı olan olsun inş. kız bi de samsuna başvuraydı eşin he he belki kadro filan vardır işime gelirdi:) güldenim bak bir saatcikmiş uçakla çıkın çıkın gelin. evim avm ye denize parka her yere yürüme mesafesi. bolbol gezdiririz kuzuları ne güzel olur. songülüm maşallah aras paşama kız dilini ısır. nurayım fırsat buldukça gel elifim nasıl oldu. fatma cnm benim eşimde hemen sırtına bakar, sırtı serin mi ne annesi der:) e serinse yelek tak allah allah:) haksız mıyım bazen hiç bir lafına tahammülüm olmuo gerçekten
oh anne baba gönlü hoş edilmişooh gülden bak en son senin yazını okudum rahatladım kusması çok iyi olmuş balgamı atmıştır dahara rahatlar kuzum
fatma canım kestane değilde anneme eskiden çayın yanına bisküvi alırdım sever değişik bisküviler aldım babama kahve aldım akşam baktım onlara tabi erdemin izin verdiği kadar yapıştı yakama minik sıpa :) annem kanepeye yatıyor erdem diğer kanepeye benimle ilgilin diyo annem erdem hayır benimle diyotatlı bir çekişme vardı annemle torunu arasında akşam beraber yattık kuzumla ama ben kendi yatağımı aradım sanırım (hoş eski yatağımda yattım ama) gece 4 e kadar fal taşı gibi açıktı gözlerim sonra uyumuşum saat 7 de ben kalktım annem yattı erdemin yanına hala uyuyorlar sanırım uyanınca benim yerime ananeyi görünce kızıcak muhtemelen :) bizden haberler böyle erdem gece 1 kaç kez öksürdü umarım sadece gece öksürüğüdür öpüyoruz sizi canlar
nerde öyle bi dünya gerçekten yokaynen cnm sanki çalışan olunca kocaya her türlü sözü geçer gibi oluo ama yok öyle bir dünya:)
canım sorma ya ben ilk defa buz tutmuş su gördüm izmirdefundaaa izmirde son 51 yılın en soğuk kışı yaşanıomuş ya aman dikkat...
samsunda da 57 den beri böyle soğuk görülmemiş en soğukta yarınmış bizim eşya yarın gidio ya he he şansa bak
ay canım evet ben de çok mutlu oldum eşim söyleyinceaaa çok sevindim fundacım hadi hayırlısı inş.
güldenim evde yalıtım varsa ii de yalıtım yoksa doğalgaz çok zor.
buarada biz kışın evlenmeye karar verince sanki çkok kış mı oluo bi hafta ya oluo ya olmuo demiştik acaip kış olmuştu burda 2012 de. şimdi yine aynı. biz alışkınız kışın ev kurmaya da. hayırlısıyla bi eve girseydi şu eşyalar. acaip stres oldum
anam size istanbul yoolları gözüküo. peki sen hemen istanbula geçebilio musun cnm ya çok sevindim:)ay canım evet ben de çok mutlu oldum eşim söyleyince
eşime demişler ki şuan teftişte bulunduğun şubeyi bitiremeyebilirsin,seni istedik haberin olsun
ay zaten öyle kış mı oluyor zaten deyince kar kıyamet olur
aman allah yardım ediyor
evet istanbul yolu gözüküyor ama ben ne kadar sürede geçebilirim bilememanam size istanbul yoolları gözüküo. peki sen hemen istanbula geçebilio musun cnm ya çok sevindim:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?