2012 kasım bebekleri büyüyor..

Canim elektrik yok tu bigin sarj da azdipek giremedim
Ay cok usudum ama ya
kuzum kombi çalışmamıştır kıyamam ya

günaydın cnm
nilin kusması iyi olmuş balgamı atmıştır

günaydın cnm
oh anne baba gönlü hoş edilmiş
insan yatağını arıyor ya
aynen cnm sanki çalışan olunca kocaya her türlü sözü geçer gibi oluo ama yok öyle bir dünya:)
nerde öyle bi dünya gerçekten yok

herkese kocaman bi günaydın
biz dün kv de kaldık
dün akşam işten gittim
hava çok soğuk burda kalın dediler
ben de tamam dedim.ama şarj aletim yanımda yoktu o yüzden telefonun şarjı her an bitebilir,bir de kıyafetim yoktu dün giydiklerimi bugün de giydim
dün defnenin burnu silinmekten kıpkırmızı olmuştu.kuzum akşam 9,5 ta uyudu
sabaha kadar kuzumla birbirimize sokulup yattık
sabah da ben çıkarken uyandı ve arkamdan "anne ben,anne ben" diye ağladı

fundaaa izmirde son 51 yılın en soğuk kışı yaşanıomuş ya aman dikkat...
samsunda da 57 den beri böyle soğuk görülmemiş en soğukta yarınmış bizim eşya yarın gidio ya he he şansa bak

busene heryerde kış çok fena geçecekmiş ay doğal gaza yeni geçtik busene bu ay nekadar fotura ödeyeceğiz hiç bilemedim he heh e:
yaseminim allah yardımcınız olsun tatlım.
kazasız belasız gideydi bu eşyalar.

fundaaa izmirde son 51 yılın en soğuk kışı yaşanıomuş ya aman dikkat...
samsunda da 57 den beri böyle soğuk görülmemiş en soğukta yarınmış bizim eşya yarın gidio ya he he şansa bak
canım sorma ya ben ilk defa buz tutmuş su gördüm izmirde
hava o kadar soğuk ki
normalde ankarada ya da iç anadoluda bu dereceler çok soğuk olmaz ama burada nem de olunca soğuk kemiklerine işliyor
dün öğlen hava sıcaklığı 2 dereceyken hissedilen eksi 8 di
nem çok etkiliyor

yasemin canım inşallah hayırlısıyla gider eşyalarınız

kızlar buarada dün eşimin görüştüğü katılım bankası eşimin çalıştığı yeri aramış biz istiyoruz onu diye

aaa çok sevindim fundacım hadi hayırlısı inş.
güldenim evde yalıtım varsa ii de yalıtım yoksa doğalgaz çok zor.
buarada biz kışın evlenmeye karar verince sanki çkok kış mı oluo bi hafta ya oluo ya olmuo demiştik acaip kış olmuştu burda 2012 de. şimdi yine aynı. biz alışkınız kışın ev kurmaya da. hayırlısıyla bi eve girseydi şu eşyalar. acaip stres oldum

ay canım evet ben de çok mutlu oldum eşim söyleyince
eşime demişler ki şuan teftişte bulunduğun şubeyi bitiremeyebilirsin,seni istedik haberin olsun

ay zaten öyle kış mı oluyor zaten deyince kar kıyamet olur
aman allah yardım ediyor

anam size istanbul yoolları gözüküo. peki sen hemen istanbula geçebilio musun cnm ya çok sevindim:)

anam size istanbul yoolları gözüküo. peki sen hemen istanbula geçebilio musun cnm ya çok sevindim:)
evet istanbul yolu gözüküyor ama ben ne kadar sürede geçebilirim bilemem
eğer böyle denetimde kalırsam kadrom hemen gider ama sabite geçmiş olursam o zaman biraz zaman alır
zaten önce eşim gitsin bi yerleşsin ben yazdan önce gitmem diye düşünüyorum ama tabi kader bu belli de olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…