2012 kasım bebekleri büyüyor..

amanın benim hat kontratlıymış ya başka hatta geçerseniz diye mesaj gelsi 02.23,2015 de bitiomuş kontrat vaz mı geçsem çok mu ceza gelir kiii

amanın benim hat kontratlıymış ya başka hatta geçerseniz diye mesaj gelsi 02.23,2015 de bitiomuş kontrat vaz mı geçsem çok mu ceza gelir kiii
cnm istersen 1,5 ay daha bekle
dün kaynım da değiştirecekti, onun da taahhüt süresi dolmamıştı
100 küsür lira istemişler

fundaaaaaaa çok sevindim cnm ay negüzel olacak şekerim bayıldım bu fikre bennnn:
yaseminim daha çokta çıkarta bilirler cnm anlaşmana bağlı sen 1 buçuk ay kaar bekle istersen ama bilemedim

aradım avea yı geçişi iptal ettirdim zaten bi ton masraf var bi bu eksikti:) eşim doğal gazı açtırmaya gitmiş ondan bile 450 tl almışlar yuh yaa

bende daha fazla yansıyabilir diye düşündüm cnm zaten . o nedenle vazgeçtim. şeytan da dürtmedi değil yani boşver geç diye he he:) ama uymadım:)

öğle arası bebek görmeye gidioz bir akadaşa... üstelik erkek... bakalım yeni doğanı hatırlayalım:)

fundaaaaaaa çok sevindim cnm ay negüzel olacak şekerim bayıldım bu fikre bennnn:
yaseminim daha çokta çıkarta bilirler cnm anlaşmana bağlı sen 1 buçuk ay kaar bekle istersen ama bilemedim
bende bayıldım cnm bende
bugün eşime soruyorum kesin olumlu konuştular mı diye
düşün yani o kadar emin olamıyorum

aradım avea yı geçişi iptal ettirdim zaten bi ton masraf var bi bu eksikti:) eşim doğal gazı açtırmaya gitmiş ondan bile 450 tl almışlar yuh yaa
cnm malesef doğalgazda çok para alıyorlar

öğle arası bebek görmeye gidioz bir akadaşa... üstelik erkek... bakalım yeni doğanı hatırlayalım:)
ay ne güzel miniciktir şimdi o

ohh iyi yapmışsın cnm onların sağları solları belli olmaz evetya iyi para alıyolar yani.
taşınmak zor gerçekten.
bebek demek ee hazırlık olsun dimi ama he he he:
aynen cnm bi göreyim küçük prensi bakalım büyümüş mü nerdeyse bir aylık olcak:)

Mrb lar kzlar
Gulden dun bayag bi korku atlatmssin canim gecmis olsun nebicim dr bunlar ya allaha emanetiz valla
Kusmasda iyi olmus balgam cikmstr rahatlar kuzum

Yasmin hayrlsyla esyan gider insallah yeni evine burasida cok soguk ya kar yok ama

Betul oh anne baba yaninda kalnms gece arada kalmak iyidr

Funda insallah esinn isi olur uzakta daha iyi olur bence

Guldencm buarada uzakta olunca daha degerli olunmyo malesef tecrubeyle sabit sekerim degisen bisey yok

öylemi diyosun wavsum yani neysen osun diyosun bende uzağa gitsem acaba daha değerli olmazmıydım diorum.pöfff:
bu arada sağol cnm alpim nasıl?

öylemi diyosun wavsum yani neysen osun diyosun bende uzağa gitsem acaba daha değerli olmazmıydım diorum.pöfff:
bu arada sağol cnm alpim nasıl?

Valla canim bizde boyle neysem oyum hala ama sizde nasil olur bilmem
Ama bazen diyorumki iyiki uzaga gelmsim boyle daha iyi gibi goz gormeyince gonul katlanir hesabi
Alp iyi canim

hoşgeldin wavsum. bencede göz görmeyince günül katlanıo ve de hasret gidirnce bazı şeyleri karşılıklı olarak görmemeye başlıosun. ama hasret kötü her türlü...

bebişi de gördük geldik 4 gün sonra 1 aylık olcak.anammm küçümen yaaa. aannesinin omzuna kıvrılıp durdu sıpa gaı varmış ciyak ciyak ortalık:)

hoşgeldin wavsum. bencede göz görmeyince günül katlanıo ve de hasret gidirnce bazı şeyleri karşılıklı olarak görmemeye başlıosun. ama hasret kötü her türlü...

Hasret kotu gercekten ama hayat sartlari iste
Ama bende soyle bisey oldu daha sabrsz oldum bazi seylere katlanmz oldum nedense insan beklentlrn karslgni alamyinca boyle oluyo sanrim

hu hu huuuuuu
nerdesiniz kızlarr. kimse yokmuuuuuuu????
burdayım cnm

ben de zaten uzakta olmak istiyorum cnm
uzakta olunca daha değerli oluyorsun,kafan daha rahat oluyor
biz ankaradayken çok çok iyiydi, ama buraya gelince işler arapsaçına döndü
bir de tabi kariyer ve sabite geçmek anlamında istiyorum
bakalım eşim olur gözüyle bakıyor çünkü olumlu konuşmuşlar,bir de eşimin çalıştığı yeri aramışlar eşimi istemek için
inşallah olur

bebişi de gördük geldik 4 gün sonra 1 aylık olcak.anammm küçümen yaaa. aannesinin omzuna kıvrılıp durdu sıpa gaı varmış ciyak ciyak ortalık:)
kız cıyak cıyak deme sen de yaşayacaksın
inşallah gazsız bi bebiş olur ömer bey

Merhaba arkadaşlar
Nasılsıniz bakalim elifim hasta oldu öncekinden birden ateşi çıktı öksürük başladı ve kusunca sabah dr gittik bir ay önceki hastalık tekrarlamis antibiyotik kullanmaya başladık biraz yollar acilsin iyi bi cocuk dr goturucez burnunda ki kemikten kaynaklanıyor olabilir dedi dr o kemik eğri olursa geniz akıntısı yaparmis elif gibi ben pek konduramadimma ins yoktur dün gece Ateslenmedi çok sukur sabah ta az da olsa bişey yedi kusmadan
Nilin de kusmasi çok iyi olmuş elif Balgami cikartamadigi için geçen ay her gece kusuyordu uykudan uyanıp
Wavs valla göz görmesine gönül kutlanıyor gerçekten ama hasret çekmek çok zor
Funda yeni gelişmelere çok sevindim canım peki ist neresi olacak belli mi defneme de geçmiş olsun
yasemin Allah kolaylik versin canim yeni bi yaşam başlıca senin için son günler kaldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…