- 7 Mayıs 2012
- 7.050
- 760
- 198
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #60.041
cnm istersen 1,5 ay daha bekleamanın benim hat kontratlıymış ya başka hatta geçerseniz diye mesaj gelsi 02.23,2015 de bitiomuş kontrat vaz mı geçsem çok mu ceza gelir kiii
aradım cnm şimdi 55 lira filan tutar dedi turkcell. ay bilemedimcnm istersen 1,5 ay daha bekle
dün kaynım da değiştirecekti, onun da taahhüt süresi dolmamıştı
100 küsür lira istemişler
ohh iyi yapmışsın cnm onların sağları solları belli olmaz evetya iyi para alıyolar yani.öğle arası bebek görmeye gidioz bir akadaşa... üstelik erkek... bakalım yeni doğanı hatırlayalım:)
bende bayıldım cnm bendefundaaaaaaa çok sevindim cnm ay negüzel olacak şekerim bayıldım bu fikre bennnn:
yaseminim daha çokta çıkarta bilirler cnm anlaşmana bağlı sen 1 buçuk ay kaar bekle istersen ama bilemedim
cnm malesef doğalgazda çok para alıyorlararadım avea yı geçişi iptal ettirdim zaten bi ton masraf var bi bu eksikti:) eşim doğal gazı açtırmaya gitmiş ondan bile 450 tl almışlar yuh yaa
ay ne güzel miniciktir şimdi oöğle arası bebek görmeye gidioz bir akadaşa... üstelik erkek... bakalım yeni doğanı hatırlayalım:)
aynen cnm bi göreyim küçük prensi bakalım büyümüş mü nerdeyse bir aylık olcak:)ohh iyi yapmışsın cnm onların sağları solları belli olmaz evetya iyi para alıyolar yani.
taşınmak zor gerçekten.
bebek demek ee hazırlık olsun dimi ama he he he:
öylemi diyosun wavsum yani neysen osun diyosun bende uzağa gitsem acaba daha değerli olmazmıydım diorum.pöfff:Mrb lar kzlar
Gulden dun bayag bi korku atlatmssin canim gecmis olsun nebicim dr bunlar ya allaha emanetiz valla
Kusmasda iyi olmus balgam cikmstr rahatlar kuzum
Yasmin hayrlsyla esyan gider insallah yeni evine burasida cok soguk ya kar yok ama
Betul oh anne baba yaninda kalnms gece arada kalmak iyidr
Funda insallah esinn isi olur uzakta daha iyi olur bence
Guldencm buarada uzakta olunca daha degerli olunmyo malesef tecrubeyle sabit sekerim degisen bisey yok
öylemi diyosun wavsum yani neysen osun diyosun bende uzağa gitsem acaba daha değerli olmazmıydım diorum.pöfff:
bu arada sağol cnm alpim nasıl?
bebişi de gördük geldik 4 gün sonra 1 aylık olcak.anammm küçümen yaaa. aannesinin omzuna kıvrılıp durdu sıpa gaı varmış ciyak ciyak ortalık:)
hoşgeldin wavsum. bencede göz görmeyince günül katlanıo ve de hasret gidirnce bazı şeyleri karşılıklı olarak görmemeye başlıosun. ama hasret kötü her türlü...
burdayım cnmhu hu huuuuuu
nerdesiniz kızlarr. kimse yokmuuuuuuu????
ben de zaten uzakta olmak istiyorum cnmMrb lar kzlar
Gulden dun bayag bi korku atlatmssin canim gecmis olsun nebicim dr bunlar ya allaha emanetiz valla
Kusmasda iyi olmus balgam cikmstr rahatlar kuzum
Yasmin hayrlsyla esyan gider insallah yeni evine burasida cok soguk ya kar yok ama
Betul oh anne baba yaninda kalnms gece arada kalmak iyidr
Funda insallah esinn isi olur uzakta daha iyi olur bence
Guldencm buarada uzakta olunca daha degerli olunmyo malesef tecrubeyle sabit sekerim degisen bisey yok
kız cıyak cıyak deme sen de yaşayacaksınbebişi de gördük geldik 4 gün sonra 1 aylık olcak.anammm küçümen yaaa. aannesinin omzuna kıvrılıp durdu sıpa gaı varmış ciyak ciyak ortalık:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?