2012 kasım bebekleri büyüyor..

bak bu konutya kesinlikle katılıyorum işte neler olduğunu görmesen blmesen daha iyi sanki pöfff neyse
ayyy yaseminimya 2 ay boyunca nil varya hiç susmamıştı sürekli kucağımdaydı sıpa inş 2. sakin bebek olur nediyeyim.

Gcmis olsun canim onceki hastlgi neydi
Insallah burnundada bisey yoktur

merhaba cnm geçmiş olsun
inşallah burun kemiği değildir cnm benim ya
kuzular hiç hasta olmasın
defne için sağol cnm bugün kv bana takılıyor.kendine iyi bak hasta olma bir daha.sen defneye,defne sana satıyor diye
cnm valla muhtemelen anadolu yakasında olacak

Anadolu yakasında ama nerde acaba olsun anadolu Yakası bile olmasi çok İyi yakın oluruz fundacim

kızlar bu arada dupalak bizde işeyaradı diye bilirim.
dün verdik nil kakasını yaptı şükür bugünde verdemiştim anneme birkaç gün kullanalım rahatlasın diye çok şükür bugünde işe yaramış.

Kızlar slmmm....pat diye konuya dalcam:)gulden uzakta olunca kiymete falan binmiyorsun.az cok hatrlarsiniz bnn annmlerle olanlari...dün de annm diyo ki kiz kardeşinle konus ta uzaktan evlenmesin gozumun önünde olsun.bunu bana diyo seni gozdem çıkarttık der gibi..cok canm sıkkın kav gündür

Fundaa gözünüz aydin canm hayirli olsun..istanbula geliceniz demek biz gitmeden gelirseniz buluşuruz belki ne guzel olur:))

Csnim biz de de ise yaradı ama sen gidasina dikkat et bizde ceviz ve antep fıstığı da çok işe yaradı çorbasina üç tatlı kaşığı zeytinyağı ve tabiki tam buğday ekmeği bunlar elif icin hergün mutlaka yemesi gereken şeyler yoksa kakasini yaparken çok zorlanıyor

Aman canim boşver onlar sağ olsun sen yuvanda mutlu ol yeter

Geniz akıntısı tekrarliyor elifin devamli oda öksürük ve ateş yapiyor canim
Alp başladı ni yemeye hastalığını atlattı tamamen dimi

Anladim canim iyi bi dr a goturun bencede
Yiyo canim sukur iyi simdi vucudundaki kizarklr kaldi biraz geciyo onlarda ama biz biyere cikamyoruz bulasmasin diye bi iki hafta gecsin hastalginn ustunden diye bwklyorum

Aynen katlyorum sana canim
Niye anne uzaktan evlenince neoluyo deseydn sende

Dogru diyosun nurau yerinde mutlu olsunlar diye ama icime de oturuyo yani.bnm uzakta olmam esimle ilgili degilki bi de tamam farkli memleketten evlendik ama ism gereği hep tayinci olcaktim zaten..esimle alışamadılar birbirlerine hala.cok az goruseniliyorz onun da etkisi var brlki.bi de ben okul bitti hemen evlendm maddi olarak hic yardimci olamadm onun da etkisi var off bisuru iste

Her konuşmamızda ablan olmasa ben mi varım flan diyo tamam hakli ablm 5dk mesafede oturuyo surekli yokluyo dr falan goturuyo e ben onu yapamam ki mumkun degil yani.

sibelcim ben zaten ayrım olayına inanıyorum hernekadar kabul tmeselerde ama belkide sen uzaktasın diyedemiştir. nurayım sinizütte ola bilir elifimde cnm sinizüt hem öksürük hem ateş yaparmış cnm. b u gideceğim profun programını inceledim cnm.
sen takılma sibelim meryemciği ve bebişi düşün eşinle iyi ol cnm.

Anadolu yakasında ama nerde acaba olsun anadolu Yakası bile olmasi çok İyi yakın oluruz fundacim
cnm şimdilik yeni kurulan banka geçici olarak üsküdardaymış
muhtemelen kalıcı yeri de oralarda olur diye düşünüyorum ya da şimdi bankaların çoğu ataşehirde ya.bi ihtimal orası da olabilir

iyi cnm işe yaramış en azından
inşallah bundan sonra ilaca ihtiyac duymazsınız
Sağol canim öyle yaparim artık ay öyle planlar yaptım ki ist ilgili
inşallah hepsini gerçekleştirirsin cnm

slm cnm
nasılsın,bebiş nasıl?
cnm sen canını sıkma.belki senin eşinin mesleğinden dolayı sürekli onların yanında olma ihtimalin olmadığı için öyle söylemiştir.hemen kötü düşünme bence.

Fundaa gözünüz aydin canm hayirli olsun..istanbula geliceniz demek biz gitmeden gelirseniz buluşuruz belki ne guzel olur:))
sağol cnm
atama yazımız gelirse rahatlayacağım
siz ne zaman kadar istanbuldasınız?daha yeni gitmediniz mi istanbula nereye gidiyorsunuz?
tabi görüşürüz cnm benim
ay ben bu istanbula gelme işini baya sevdim.bi anda baya kk dan görüşecek kişi çıktı

Ben anne bi saygisizligini mi gordun esimin diuorum..aaa olur mu öyle şey saolsun diyo.esim soguk bi insan kendi ailesindede öyle diyorum olsun kizim karsinin çocuklarının basinda sag olsun yeter diyo..bana ne der gibi

nurayım bizdede şanfıstığı ce viz badem fındık yeni yo buğday ekmeide öyle artık pilav makarna olmuyacak bu ara evde uyardım çünkü annemden istiyo annemde yapıyo geçen akşamda ağladı makarna diye kv tamam ağlatma yapalım dedi olmaz dedim 2 çeşit yemek vardı sundum kendisi seçtive yedi sonra.nil çok az ağlayıp tutturuyo amaona bile tahamül edemeyip hemen istediğini yapmaya çalışıyolarya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…