2012 kasım bebekleri büyüyor..

Ben anne bi saygisizligini mi gordun esimin diuorum..aaa olur mu öyle şey saolsun diyo.esim soguk bi insan kendi ailesindede öyle diyorum olsun kizim karsinin çocuklarının basinda sag olsun yeter diyo..bana ne der gibi
canım bence sen biraz yanlış anlıyorsun gibi
bence annen banane demek istemiyor
bence annen bana karşı nasıl davrandığı önemli değil,seninle ve meryemle iyi olsun o bana yeter demek istiyor.ama aranızda iletişimsizlik var gibi

cnm anneanne-babaanneler hep öyle
onlar için torunlar yeter ki ağlamasın.

Seneye hazirana kadar burdayiz sonrasi bilinmez)leventteym kesinlikle gorismk isterim
2016 haziran değil mi cnm
zaten taşınırsam söz hepinizle görüşeceğim
ben çok istiyorum en azından

Ataşehir Cok Yakın bana ins istanbula geri donebilirsek görüşürüz bizim kızlarda arkadaş olur

Ataşehir Cok Yakın bana ins istanbula geri donebilirsek görüşürüz bizim kızlarda arkadaş olur
nurayım valla süper olur
ay ne güzel olur ya
inşallah olur diyorum ya
gerçi hayırlısını istemek daha önemli ama

Ay oyle mi diyosunz ya cok duygusal oldgum icin sanirim.bi de biraz suclu hissedyorum sanirim o yuzden...

Yaseminnn foto koy bakalm atki bereye.bende meryeme ördüm bi tane süslemek gerekiyo da süsm yoksimdi bi arkadasin kizina örmeye basladm ama bitmiyo:))

bende kızlara katılıyorum sibelcim sen bu ara çok hassas olduğun için olabilir.
fundaaaa bendne çok istiyorum inan şekerimmm:
nurayım görüşürüz kesinlikle cnm dolan sünüsler balgam yapıp öksürüğe ateşe kusmaya sebep olabiliyomuş haberin olsun.gidince mutlaka sor cnm..

cnm suçlu hissetme kendini
bence sen aşırı hassas olduğun için alınganlık gösteriyorsun
çok hamaratsınız ya ben kızıma bişey örmedim bu yıl

ay inşallah olur kızlar
zaten olunca ilk size söyleyeceğim

Ay ne biliyim ya annm antidepresan kullaniyo dr demis teyze neden bu hale geldin cok buyuk bi hayal kirikligi yasamisssin demis o da beni sorumlu tutuyo.dugun asamamiz cok sancili olmuştu bizim .acik acik soyledi iste

ay hakkaten ya ne hamaratsınız ay örgüyü bende seviyodum eskiden ama şimdicıks zaten zamandıma yokya pöfff:
ama ben bereyi takan meryemi yesem he he he:

oyyy bi masamı toplayayım dedim ne coşmuşunuz heee... maşallah...
sibel cnm bence de annen siz ii olun yeter bize demek istemiş bazen büyükleri anlamak güç olabilio. annem şu aralar ne laflar koyuo bi bilsen bazen eşime beddua edecek diye korkuyorum... ama duymuyorum çoğu dediğini çünkü o da anne ve evladı uzakta olcak diye üzülüo... neyse bu konuya fazla girmeyeyim ben...
nurayım yakalayamadım cnm seni nere kaçtın kız...
funda inş. işiniz hayırlıysa olsun cnm.
gülden cnm dikkat edersen çok çabuk atlatırsınız inş.
bu arada berede çok hoş olmuş cnm sen usta olmuşsun maşallah. meryemime de maşallah nasıl tatlı.

ay yaseminim birkaçgün vereyim diorum dupalac toparlasın biraz kuzum sonra bakıcam ama diyeti yapıcaz kesinlikle en azından düzene girene kadar akşam dedimki anneme nile elma vermeyin nildiyoki armut armutt
elmayok anne ddiyo kuzumya.
benicim hoşgldin naber cnm.

kızlar burnum tıkandı, başım ağrıyo, gözlerimin içi yanıyo resmen bilin bakalım bunun adı ne :
evet bildiniz grip pöffff ama olmazki yaaaa:ay hiç halimyok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…