- 1 Mart 2012
- 6.101
- 1.513
- 198
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #60.081
canım bence sen biraz yanlış anlıyorsun gibiBen anne bi saygisizligini mi gordun esimin diuorum..aaa olur mu öyle şey saolsun diyo.esim soguk bi insan kendi ailesindede öyle diyorum olsun kizim karsinin çocuklarının basinda sag olsun yeter diyo..bana ne der gibi
cnm anneanne-babaanneler hep öylenurayım bizdede şanfıstığı ce viz badem fındık yeni yo buğday ekmeide öyle artık pilav makarna olmuyacak bu ara evde uyardım çünkü annemden istiyo annemde yapıyo geçen akşamda ağladı makarna diye kv tamam ağlatma yapalım dedi olmaz dedim 2 çeşit yemek vardı sundum kendisi seçtive yedi sonra.nil çok az ağlayıp tutturuyo amaona bile tahamül edemeyip hemen istediğini yapmaya çalışıyolarya.
2016 haziran değil mi cnmSeneye hazirana kadar burdayiz sonrasi bilinmez)leventteym kesinlikle gorismk isterim
cnm şimdilik yeni kurulan banka geçici olarak üsküdardaymış
muhtemelen kalıcı yeri de oralarda olur diye düşünüyorum ya da şimdi bankaların çoğu ataşehirde ya.bi ihtimal orası da olabilir
iyi cnm işe yaramış en azından
inşallah bundan sonra ilaca ihtiyac duymazsınız
inşallah hepsini gerçekleştirirsin cnm
slm cnm
nasılsın,bebiş nasıl?
cnm sen canını sıkma.belki senin eşinin mesleğinden dolayı sürekli onların yanında olma ihtimalin olmadığı için öyle söylemiştir.hemen kötü düşünme bence.
sağol cnm
atama yazımız gelirse rahatlayacağım
siz ne zaman kadar istanbuldasınız?daha yeni gitmediniz mi istanbula nereye gidiyorsunuz?
tabi görüşürüz cnm benim
ay ben bu istanbula gelme işini baya sevdim.bi anda baya kk dan görüşecek kişi çıktı
nurayım valla süper olurAtaşehir Cok Yakın bana ins istanbula geri donebilirsek görüşürüz bizim kızlarda arkadaş olur
elifi öp benim için canımKozlar ben kaçıyorum elof uyandı öptüm hepinizi
cnm suçlu hissetme kendiniAy oyle mi diyosunz ya cok duygusal oldgum icin sanirim.bi de biraz suclu hissedyorum sanirim o yuzden...
Yaseminnn foto koy bakalm atki bereye.bende meryeme ördüm bi tane süslemek gerekiyo da süsm yoksimdi bi arkadasin kizina örmeye basladm ama bitmiyo:))
ay inşallah olur kızlarbende kızlara katılıyorum sibelcim sen bu ara çok hassas olduğun için olabilir.
fundaaaa bendne çok istiyorum inan şekerimmm:
nurayım görüşürüz kesinlikle cnm dolan sünüsler balgam yapıp öksürüğe ateşe kusmaya sebep olabiliyomuş haberin olsun.gidince mutlaka sor cnm..
maşallah meryemeBu da bnm prensesim ve annesinin yaptigi beresiEki Görüntüle 1366523 Eki Görüntüle 1366524 Eki Görüntüle 1366523 Eki Görüntüle 1366524
Ayy cok tatlı cıkmıs masallah cnmBu da bnm prensesim ve annesinin yaptigi beresiEki Görüntüle 1366523 Eki Görüntüle 1366524 Eki Görüntüle 1366523 Eki Görüntüle 1366524
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?