- 5 Eylül 2012
- 2.299
- 299
- 173
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #60.101
hoşgeldin cnmMerhaba arkadaslar keyıfler ıyıdır ıns..
ayyyy nayır nolamazkızlar burnum tıkandı, başım ağrıyo, gözlerimin içi yanıyo resmen bilin bakalım bunun adı ne :
evet bildiniz grip pöffff ama olmazki yaaaa:ay hiç halimyok.
biz de seni iyiki tanımışız kuzumTeşekkür ederm kizlar.ihmal etsem de sizi iyiki tanidim sizi iyiki burdayim)
cnm kabuklu kabuklu ver yesin armut çok faydalı kabızlık için. duphalac için dr 6 ay filan kullanmanız lazım demişti bize. ama ben o kadar sabredemedim. çünkü yorulmuştuk kuzum da ben de lavmandanay yaseminim birkaçgün vereyim diorum dupalac toparlasın biraz kuzum sonra bakıcam ama diyeti yapıcaz kesinlikle en azından düzene girene kadar akşam dedimki anneme nile elma vermeyin nildiyoki armut armutt
elmayok anne ddiyo kuzumya.
benicim hoşgldin naber cnm.
Hosbulduk cnm esının sonuslar ne zaman bellı olucak sabırsızlıkla beklıyoruzhoşgeldin cnm
ayyyy nayır nolamaz
biz de seni iyiki tanımışız kuzum
yaseminim hayırlısıyla gitsin eşyalar inş cnm..dua edin de hava yarın da bugün ki gibi olsun kızlar. böyle olursa sorunsuz gider inş. eşyalar. buarda ben yarı öğleye kadar yokum . öğleden sonra gelcem inş.
Gel cnm bızde onları kıskandıralım:)beniiiii sen kıskanma şekerim ben almanyayada gelicem.
Hayırlısıyla gıtsın esyaların ıns cnmdua edin de hava yarın da bugün ki gibi olsun kızlar. böyle olursa sorunsuz gider inş. eşyalar. buarda ben yarı öğleye kadar yokum . öğleden sonra gelcem inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?