- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #60.121
geçmiş olsun cnmPöff bir sürü yazmıştım gitmedi yazdıklarım ay sinir oldum ya
Iyi akşamlar kızlar
Biz hastayiz malesef. Dünden beri bogazim cok kötü. Berranin da atesi cok yükseldi gece. sabah dr a gittik. Ama devlet hastanesine gidebildik üni uzak ve arabada çıkmıyor. Boğazı iltihaplanmis antibiyotik başladık.
Yasemin Samsun uzak bize kız yoksa güzel şehir olabilir bana da iyi olurdu ama afyon isparta cevresine bakıyoruz biz
Bu arada biz de buraya 2012 kışında tasindik ve ben hayatımda o kadar kar görmemiştim. Dizimize kadar kar vardi resmen yuruyemezdik dışarı çıkınca. Öyle bi durumda tasindik. Inşallah sizin kolay olur. Samsun da pek kar yoktur belki.
Gulden sen de mi hasta oluyosun kuzum olmazsin inşallah ya cok zor oluyor kafami zor kaldıriyorum ama berra da ilgi bekliyor.
Fundacim hayirli haberler alirsiniz inşallah canim gelişmeler oyle gösteriyor
sağol cnm benimhasta olan tum bebıslere gecmıs olsun rabbım sıfa versın
funda cok sevındım ıstanbul ısıne
kv den uzakta olcaksın harıka olcakkk hıcde donusumlu baktırmayın krese verın bence tam gun defneyı ıkı aıleden de uzak olun hemde onlarında duzenını bozmayın annenın gelmesı zor olur mesela oyle dusun bence
günaydın kızlar inş iytidir herkes.
katrem çok geçmiş olsn cnm ayyyy ne yapıcazbiz bu hastalıkla ya neyse allahım beterinden korusun.
gerçekten allahım bu soğuklarda dışarda kalanların yardımcısı olsun ayşegülcüm çok güzel düşünmüşsün.
biz biraz daha iyiyiz yani niloş ama sesimiz kısılmış sanıyorum öksürmekten boğazı tahriş oldu kuzumun ama akşam düne göre daha iyi geçti fazla öksürmedi
ama ben kötüyümm bir uyuyasımvar. srmayın.
bu arada hayırlı cumalar.
günaydın cnmgünaydın canlar geçmiş olsun katre gülden dikkat edin kendinize inşallah bu karlar mikropları öldürecekde rahatlıyacaz inşallah
ayşegül evet canım Allah yardımcısı olsun dışarda çalışan kalan herkesin hayvanlara gelince dün kalan yemeklerimi ekmekleri poşeti açarak koyduk dışarı sabah baktım kırıntı bile kalmamış hayvanlar aç susuz kalıyor yardımcı olmak lazım elimizden geldiğince
dün akşam evime gittim erdem bey özlemiş evi üstünü çıkarıyo gidiyo babaya baba kalk güreş yapcaz diye babasına da çıkarttırıyo üstünü güreş yapıyorlarçok tatlılardı akşam :) sabah uyandı babayla evdeler bugün bakalım
geçmiş olsun cnm benim ilaç aldın mı?günaydın fundacım inş güzel haberler verirsin bize şekerim.
benim başım çok fena ağrıyo..
:) çok etkileyiciyimdir :)funda rüyamda ablamın bankasına geçmişsin istanbulda oda eleman arıyordunasıl etkilendiysem rüyama girdin kız :)
hımm allah ablana da kolaylık versin cnmhsbc canım sarıyerde
eşyaların hasarsız gider inşallahherkese slmlar... eşyalarıımı yolculayıp geldimmm...inş sağ salim giderler. burda hava güneş ve de ılık.samsun dahasoğukmuş ama...bizden haberler böyle... geceleri aşırı soğuk yaa allah dışarda olana yakacağı olmayana yardım etsin gerçekten de... hepinizi öpüyorm hasta bebişlerimize de acil şifalar inş.
hoşgeldin cnmGunaydin kızlar. ..herkes iyi mii:))
sağol yaseminim alıyorum zaten almasam ayakta duramam halsiz değilim ama gözlerimin içi yanıyor ve sürekli hapşuruyorum he:geçmiş olsun güldenim... destekleyici bişeyler al cnm. çalışırken çok zor hasta olmak...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?