2012 kasım bebekleri büyüyor..

günayın betülüm ama burda kar yağmıyoki dorudürüst belkiyağsa gerçekten mikroplar gidecekller ama nerdee burda soğuğuvar sadece.
erdem paşayada baksen demek babayla güreşte yapılıyo oyyy kuazum benimmm:

geçmiş olsun cnm
kuzum ya kıyamam inşallah çabucak iyileşir
inşallah alırız cnm bakalım heyecanla bekliyorum

sağol cnm benim
cnm kreş 6 da bitiyor ama bizim mesaimiz 6 da bitmiyor.o yüzden kreş sonrası alacak birinin olması şart
bakalım zaman ne gösterecek

günaydın cnm
biz iyi sayılırız
benim öksürük ve boğazımın ağrısı hala devam ediyor
defne daha iyi gibi şükür
nilin boğazı tahrş olmuştur

günaydın cnm
ay yerim ben o erdem paşayı

funda rüyamda ablamın bankasına geçmişsin istanbulda oda eleman arıyordu nasıl etkilendiysem rüyama girdin kız :)

günaydın fundacım inş güzel haberler verirsin bize şekerim.
benim başım çok fena ağrıyo..
geçmiş olsun cnm benim ilaç aldın mı?

funda rüyamda ablamın bankasına geçmişsin istanbulda oda eleman arıyordu nasıl etkilendiysem rüyama girdin kız :)
:) çok etkileyiciyimdir :)
hangi bankada ablan cnm?

Size biraz kar manzarası:)

Eklentiler

• IMG-20150108-WA0017.webp
    49,6 KB · Görüntüleme: 62
  • IMG-20150108-WA0014.webp
    34,5 KB · Görüntüleme: 57
  • IMG-20150107-WA0020.webp
    54,9 KB · Görüntüleme: 44
  • IMG-20150106-WA0033.webp
    22,5 KB · Görüntüleme: 53
Hayırlı cumalar kizlarr

Ben biraz daha iyiyim bugün. Ama berranin atesi dusmek bilmedi sabah 4.30 dan 9 a kadar iki kere ates düşürücü verdigim halde 38 39 lardaydi. Uyaninca yavas yavas düştü. Antibiyotiği yine zorla icirdim ve icirirken farkettim ki bi tane köpek disi patlamış. Ne zaman bitecek bu dişler yaa

Betül orda da baya kar birikmiş canim. Bizim burda bugun hava gunesli ve açık cok şükür. -10 ama kapali degil hic olmazsa. Bu da bizim manzaramiz

herkese slmlar... eşyalarıımı yolculayıp geldimmm...inş sağ salim giderler. burda hava güneş ve de ılık.samsun dahasoğukmuş ama...bizden haberler böyle... geceleri aşırı soğuk yaa allah dışarda olana yakacağı olmayana yardım etsin gerçekten de... hepinizi öpüyorm hasta bebişlerimize de acil şifalar inş.

eşyaların hasarsız gider inşallah

Gunaydin kızlar. ..herkes iyi mii:))
hoşgeldin cnm
ben iyi olmaya çalışıyorum sen nasılsın?

amin cnm inş. sibel nasılsın cnm nasıl gidio hamilelik bulantı filan var mı... meryemcik napıo keşe devam di mi

yaseminim hakkınızda hayırlısı olsun cnm inş güzel günleriniz olucak.
katre hoşgeldin cnm diş zaten çıkmak için bir hastalık bekler ve ozaman çıkarmış
ateş konusunda sana tavsiyem çeşme suyuyla mendilleri ıslat anlına koltuk altlarına kompleks yap inan çokdaha çabuk sonuç alıyosaun

geçmiş olsun güldenim... destekleyici bişeyler al cnm. çalışırken çok zor hasta olmak...

Güldencim geçmiş olsun canim bugün bende senin gibiyim sabah bi kalktım Hapsurruyorum
Ya dışarı ciktigimda yok nasıl hasta oluyiruz bilmem
herkese hayirli cumalar kizlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…