2012 kasım bebekleri büyüyor..

Güldencim geçmiş olsun canim bugün bende senin gibiyim sabah bi kalktım Hapsurruyorum
Ya dışarı ciktigimda yok nasıl hasta oluyiruz bilmem
herkese hayirli cumalar kizlar
hoşgeldin nurayım sağol cnm
sanada geçmiş olsun inş ilerlemez bırak tam bizim kuzular iyleşiyo şimdi yine bizden geçicek diye korkuyorum..

Hayırlı cumalar kızlar
Gecmıs olsun gulden katre nuray kızlar cabuk toparlayın ıns..
Yasemın sag salım gıder esyaların hasarsız ıns
Zor olmustur annenler ıcın
Beysal katre kar manzaraları super gorunuyor ama dısarda olan ınsanların hayvanların Allah yardımcısı olsun, burda yagmur fırtına kar yok..

hoşgeldin benicim çok sağol cnm:
ohhh songül hanımlarda burdaymış ne haber bakyim
yaseminim gözün aydın tatlım.

telde konuşmadık bugün cnm bizde misafir varmış kahve içmeye gelmişler ama görünüş itibariyle iyimiş ay bu arada eşim makineyi almış ama senin makineden yokmuş başka birşey almış oda fenadeğil özellik olarak baktım akşama yapıcam seni ararım bak haberin olsun ha ha ha ha

Hahhaa 7/24 burdayim efendim:)
Hadu bakalim sifa olsun kuzuma

inş cnm bakalım akşam olsunda yapayım diye bekliorum.
şuanda sadece ventolinle serom fizyolojik koyup yapacakmışız cnm öyle söylemiş dr kortizonlu için biraz daha bekliyecez demiş pöffff eğer nil hırıltısı devam ederse pazartesi gidecem ama iyileşirse birdahaki hastalığında inş havalar güzel olur istanbuldayım. dr hastayken grmek istemiş çünkü.

amin songülüm sağolasın inş.
funda cnm 10 buçukta çıktı 2 buçukta inmiş. 4 saatte gitmişler işte. çok şükür

Su an ki durumu duzelticeksiniz belli ki ilk olarak
Hadi bakalim canim atlatin hayirlisi ile
Ama insalla sonrasinda tedavi niz baslar insalla cunku her bronsit cocuga zarar veriyor ve biz bunu istemeyiz
Ay pazartesiye kadar da iyil3wirse kuzu

Iyi canik benim cok sukur
Siz de durumlar nasil bu ara pek aktif olamadim
bizde de durum iyi cnm
defne ve ben hastayız
bir de eşimin istanbulaiş için gitme ihtimali var
eğer olursa bizim de istanbula taşınmamız gerekecek.bizde şuan en büyük gündem bu

bizde de durum iyi cnm
defne ve ben hastayız
bir de eşimin istanbulaiş için gitme ihtimali var
eğer olursa bizim de istanbula taşınmamız gerekecek.bizde şuan en büyük gündem bu
Aaa ben kacirmisim ay bence sizin icin daha iyi olur tam zamanli bir kresw veririsin cocuk icinde daha hayirli olur esinlede yerlesik bir duzenuniz olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…