- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #60.141
hoşgeldin nurayım sağol cnmGüldencim geçmiş olsun canim bugün bende senin gibiyim sabah bi kalktım Hapsurruyorum
Ya dışarı ciktigimda yok nasıl hasta oluyiruz bilmem
herkese hayirli cumalar kizlar
Gozun aydin canim b3numeşyalr gitmiş kızlar indiriyorlar...çok şükür
çabuk gitmiş cnmeşyalr gitmiş kızlar indiriyorlar...çok şükür
Oh canim super bir manzara sehir disindami oturuyorsunuz jatreinurBetül orda da baya kar birikmiş canim. Bizim burda bugun hava gunesli ve açık cok şükür. -10 ama kapali degil hic olmazsa. Bu da bizim manzaramizEki Görüntüle 1367491
Gecmis olsun cn. Orasida cok soguk ama yahuGüldencim geçmiş olsun canim bugün bende senin gibiyim sabah bi kalktım Hapsurruyorum
Ya dışarı ciktigimda yok nasıl hasta oluyiruz bilmem
herkese hayirli cumalar kizlar
sağol cnmKatrecum fundacim cok gecmis olsun
Gulden nilun sesi nasil oldu
Iyi canim brnim ya cok sukur pasayi uyuttum is arasindada size yaziyorumhoşgeldin benicim çok sağol cnm:
ohhh songül hanımlarda burdaymış ne haber bakyim
yaseminim gözün aydın tatlım.
Hahhaa 7/24 burdayim efendim:)telde konuşmadık bugün cnm bizde misafir varmış kahve içmeye gelmişler ama görünüş itibariyle iyimiş ay bu arada eşim makineyi almış ama senin makineden yokmuş başka birşey almış oda fenadeğil özellik olarak baktım akşama yapıcam seni ararım bak haberin olsun ha ha ha ha
Iyi canik benim cok sukursağol cnm
sen nasılsın?
Su an ki durumu duzelticeksiniz belli ki ilk olarakinş cnm bakalım akşam olsunda yapayım diye bekliorum.
şuanda sadece ventolinle serom fizyolojik koyup yapacakmışız cnm öyle söylemiş dr kortizonlu için biraz daha bekliyecez demiş pöffff eğer nil hırıltısı devam ederse pazartesi gidecem ama iyileşirse birdahaki hastalığında inş havalar güzel olur istanbuldayım. dr hastayken grmek istemiş çünkü.
bizde de durum iyi cnmIyi canik benim cok sukur
Siz de durumlar nasil bu ara pek aktif olamadim
Canim sen evi gormustin degil mi?amin songülüm sağolasın inş.
funda cnm 10 buçukta çıktı 2 buçukta inmiş. 4 saatte gitmişler işte. çok şükür
Aaa ben kacirmisim ay bence sizin icin daha iyi olur tam zamanli bir kresw veririsin cocuk icinde daha hayirli olur esinlede yerlesik bir duzenuniz olurbizde de durum iyi cnm
defne ve ben hastayız
bir de eşimin istanbulaiş için gitme ihtimali var
eğer olursa bizim de istanbula taşınmamız gerekecek.bizde şuan en büyük gündem bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?