- 1 Mart 2012
- 6.101
- 1.513
- 198
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #60.161
cnm benim yine iyi gitmiş bu karda kıştaamin songülüm sağolasın inş.
funda cnm 10 buçukta çıktı 2 buçukta inmiş. 4 saatte gitmişler işte. çok şükür
evet cnm aynen daha iyi olacak bizim içinAaa ben kacirmisim ay bence sizin icin daha iyi olur tam zamanli bir kresw veririsin cocuk icinde daha hayirli olur esinlede yerlesik bir duzenuniz olur
gürdüm cnm çok içime sindi çok şükürCanim sen evi gormustin degil mi?
amin cnm inş. taşınmak zormuş valla. allah taşınacaklara yardım etsin sana da mı desem acaba:)cnm benim yine iyi gitmiş bu karda kışta
inşallah kolayca da yerleşirsin
ağız tadıyla da oturursun
kuzularını sağlıcakla büyütürsün
Durum o derece resmiyete dokuldu ole mievet cnm aynen daha iyi olacak bizim için
iş olursa eşim normalde evi taşımayacaktı ama genel müdür kesinlikle taşıyacaksın demiş
eşim de kısa vadede taşıyamam deyince onlarda orta vadede mutlaka taşıyacaksın demiş
eşimin iş yerini arayıp eşimi almak istediklerini söylemişler
şimdilik eşime yazı gelmesini bekliyoruz
hayırlısıyla olur inşallah cnm ya
Canim cok mecbur kalirsam dedigin gibi yapıyorum ama berra hic istemiyor durutmuyor o yüzden pek ise yaramıyor malesef. Su an yine ateşi var ve uyuyor napcam bilmiyorumyaseminim hakkınızda hayırlısı olsun cnm inş güzel günleriniz olucak.
katre hoşgeldin cnm diş zaten çıkmak için bir hastalık bekler ve ozaman çıkarmış
ateş konusunda sana tavsiyem çeşme suyuyla mendilleri ıslat anlına koltuk altlarına kompleks yap inan çokdaha çabuk sonuç alıyosaun
pufff allahım yardımcın olsun cnm benim yaaa ateş çok zorCanim cok mecbur kalirsam dedigin gibi yapıyorum ama berra hic istemiyor durutmuyor o yüzden pek ise yaramıyor malesef. Su an yine ateşi var ve uyuyor napcam bilmiyorum
bende iki merdiven çıksam nefes nefese kalıorum valla... maşallah cnm sana da tek sorun bu olsun...valla sürekli taşınmak çok zor olurduGecmis olsun gulden nuray...
yasemn geçmiş olsun inmis esyalar agiz tadyla oturun. .taşınmak igrenc bisey.cok yasayan ve yasayack biri olarak:))hamilelik iyi şükür bulnti falan kalmadi..nefes darlgi var onun dışında iyi gibiyim:))izindeyim diye yollamadm krese hastaydi da zaten.ama pztesi krese basliycak meryem de baklm kac gun idare edebilcek:)
Yani sehir dışı mi sayılır bilmiyorum canim küçük bi sehir burdan carsi merkezine yuruyerek 15 20 dk da gidiliyor. bizim mahalle en fazla 5 10 senelik bi mahalledir en sonda da bizim apt var arkamizda gördüğünüz o boşluğa spor kompleksi yapılıyor yüzme havuzu buz pisti vs olcak. Daha Ilerisinde de gölet var kar olunca tam net görülmemiş. Yani o tarafa genislemez sanırım artık. Baya ayrintili bi cevre bilgisi verdim hahaOh canim super bir manzara sehir disindami oturuyorsunuz jatreinur
Sagol canim amin Inşallahpufff allahım yardımcın olsun cnm benim yaaa ateş çok zorrabbim şifa versin inş.
Sever de canim hastayken pek sevmiyor ama bi deneyim düşmezse sagol canimkatre berra suyu seviyomu cnm suyu seviyosa ben suyu leğene koyuyorum elime mendilleri alıyorum o suyla oynarken bende sadece anlına ve koltuk altlarına koyuyorum inan çok işe yarıyo cnm nil ateşi olunca uyuyamıyo ama..
inşallah cnm :)amin cnm inş. taşınmak zormuş valla. allah taşınacaklara yardım etsin sana da mı desem acaba:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?