- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #60.181
katre nil çok fazla hasta olduğu için bu konuda hem iminoloji yani bağaşıklık testi hem alerji ve çocuk enfeksiyonları konusunda bir profösöre götürecem hani iste gülbin gökçaya götürmüştümya o önerdiGuldencim nili ne dr una goturceksin canim nasil bi tedavi uygulancak
evet cnm durum o dereceDurum o derece resmiyete dokuldu ole mi
Sen ne dusunuuorsun bu konuda
Estağfurullah canim neden yanlış anliyim. Sorun biz de berra atesliyken su istemiyo üstünü cikarmak istemiyo. Biraz once üstüne bisey döküldü de badisini cikardim o bahaneyle. Yoksa inatlasiyor. Hele uyurken cikarmays falan kalksam yikiyor ortalığı ben de aglayinca atesi daha da yükselir diye aglatmadan halletmeye çalışıyorumateşi çıkan çocuk direnç kazanırmış ama işte ateş bizi korkutuyo cnm bende oyüzden sana kendi çözümlerimi yazıyorum katrem yanlış anlama .
yaseminim görüşürüz cnm.
anlıyorum nilde normalde örtünmez geçen cayır cayır yanıyo ört beni diye ağlıyo offf allahım yardımcımız olsun beterinden korusun nediyeyim..Estağfurullah canim neden yanlış anliyim. Sorun biz de berra atesliyken su istemiyo üstünü cikarmak istemiyo. Biraz once üstüne bisey döküldü de badisini cikardim o bahaneyle. Yoksa inatlasiyor. Hele uyurken cikarmays falan kalksam yikiyor ortalığı ben de aglayinca atesi daha da yükselir diye aglatmadan halletmeye çalışıyorum
Canim bencede cok iyi olck ama neden kres degil de anneler gelicekevet cnm durum o derece
valla ben gitmek istiyorum
hem kariyer anlamında iyi olacak çünkü eşim yönetici pozisyonunda ve sabit olacak
hem de uzak olmak iyi olacak bizim için
çünkü biz ankarada otururken eşimle her şey çok iyiydi.kv ile de herşey çok iyiydi.ama buraya taşınınca işler öyle olmadı,herşey sarpa sardı,huzurumuz bozuldu.ne kadar zor zamanlar geçirdiğimiz az çok biliyorsunuz.antidepresan kullanmaya başladım.
uzak olursak kafamız rahat olacak.evet çocuk için çok destekleri var sağolsunlar ama artı eksi anlamında değerlendirince eksileri çok
ben taşınma işine sıcak bakıyorum o yüzden
eşime de söyledim.taşınırız.en kötü ihtimalle 1 ay senin annen 1 ay benim annem gelir defnenin yanına dedim
Ooo soylediklerind3 yapilimca harika olurYani sehir dışı mi sayılır bilmiyorum canim küçük bi sehir burdan carsi merkezine yuruyerek 15 20 dk da gidiliyor. bizim mahalle en fazla 5 10 senelik bi mahalledir en sonda da bizim apt var arkamizda gördüğünüz o boşluğa spor kompleksi yapılıyor yüzme havuzu buz pisti vs olcak. Daha Ilerisinde de gölet var kar olunca tam net görülmemiş. Yani o tarafa genislemez sanırım artık. Baya ayrintili bi cevre bilgisi verdim haha
Hımm anladım canim. Bugun esim de acaba tatilde ankarada bi dr a mi gotursek dedi ama bilmiyorum goturebilir miyiz. Bizim bağışıklık testlerinde bisey cikmadi ya o yuzden kararsizim canım. Alerjiden kaynaklanir mi acaba bizim ates ve bogaz. Gecen farkli bi dr a gittik ve o da alerji ilaci verdi bunu kullanin eger bi ay hasta olmazsa alerji olabilir dedi ama bize cok mantıklı gelmeyince ve kendi dr umuz da onermedigi icin kullanmadikkatre nil çok fazla hasta olduğu için bu konuda hem iminoloji yani bağaşıklık testi hem alerji ve çocuk enfeksiyonları konusunda bir profösöre götürecem hani iste gülbin gökçaya götürmüştümya o önerdi
araştırmak istersen mustafa bakır cnm.
Ay bazen bende korkuyoruk boyle duyuncaateşi çıkan çocuk direnç kazanırmış ama işte ateş bizi korkutuyo cnm bende oyüzden sana kendi çözümlerimi yazıyorum katrem yanlış anlama .
yaseminim görüşürüz cnm.
cnm kreş zaten olacak ama kreşten 6 da çıkıyor e bizim mesai 6 da bitmiyor kiCanim bencede cok iyi olck ama neden kres degil de anneler gelicek
Dusunemiyorum kv ile bir ay ayni evde
Amin canim benim rabbim hepsine sifalar versinanlıyorum nilde normalde örtünmez geçen cayır cayır yanıyo ört beni diye ağlıyo offf allahım yardımcımız olsun beterinden korusun nediyeyim..
Canim aslinda o dr cok dogru bir yol onermisHımm anladım canim. Bugun esim de acaba tatilde ankarada bi dr a mi gotursek dedi ama bilmiyorum goturebilir miyiz. Bizim bağışıklık testlerinde bisey cikmadi ya o yuzden kararsizim canım. Alerjiden kaynaklanir mi acaba bizim ates ve bogaz. Gecen farkli bi dr a gittik ve o da alerji ilaci verdi bunu kullanin eger bi ay hasta olmazsa alerji olabilir dedi ama bize cok mantıklı gelmeyince ve kendi dr umuz da onermedigi icin kullanmadik
Tatlim benim sakarta kucuk bir yer olmasina ragmen saat 19.30 a madar bekleyen nobetci ogretmenler var o yonce sıkinti olmazcnm kreş zaten olacak ama kreşten 6 da çıkıyor e bizim mesai 6 da bitmiyor ki
o nedenle biz gelinceye kadar 1-2 saat bakacak birisi lazım
bilmiyorum bi çözüm buluruz bi şekilde
belki istanbulda geç saatte işten çıkan veliler için bi çözüm vardır
Ole cnm benim ya ama boyle duyuncada acaba diyorum elimde olmadanpöfff songülüm bilemedimki tatlımya nilde biliyorsun 15 ay boyunca hiç hastalanmamıştı ama maşallah sonra bir hastalandı pir hastalandı allahım korusun paşamı ama ben şudurumda olsam ateşlenmiyo diye sevinirdim şahsen offf.
Sagol canim ben de seviyorum ama yaz kış ruzgarimiz eksik olmaz yazin beklerim serin serin iyi oluyor:)Ooo soylediklerind3 yapilimca harika olur
Bizim yurume rahat yarim saat vardir carsi merkez dolmusla on dakika
Ben manzaranizi pek bir sevdim
Tabi tabi hatta ben hep derim sukur bu alerjik bunyeye ragmen arasta boylr.bir sirun yokÖyle mi diyorsunuz kizlar bu hastaligindan sonra kullanalim bari o alerji ilacını
Airfix canim toz şeklindeTabi tabi hatta ben hep derim sukur bu alerjik bunyeye ragmen arasta boylr.bir sirun yok
Ilacin adinu soyleyebilirmisin bana
Internettede baktigin zaman bununla ilgili pek cok yazi var
cnm işte koşulları bilmediğim için öyle düşündümTatlim benim sakarta kucuk bir yer olmasina ragmen saat 19.30 a madar bekleyen nobetci ogretmenler var o yonce sıkinti olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?