2012 kasım bebekleri büyüyor..

Guldencim nili ne dr una goturceksin canim nasil bi tedavi uygulancak
katre nil çok fazla hasta olduğu için bu konuda hem iminoloji yani bağaşıklık testi hem alerji ve çocuk enfeksiyonları konusunda bir profösöre götürecem hani iste gülbin gökçaya götürmüştümya o önerdi
araştırmak istersen mustafa bakır cnm.

Durum o derece resmiyete dokuldu ole mi
Sen ne dusunuuorsun bu konuda
evet cnm durum o derece
valla ben gitmek istiyorum
hem kariyer anlamında iyi olacak çünkü eşim yönetici pozisyonunda ve sabit olacak
hem de uzak olmak iyi olacak bizim için
çünkü biz ankarada otururken eşimle her şey çok iyiydi.kv ile de herşey çok iyiydi.ama buraya taşınınca işler öyle olmadı,herşey sarpa sardı,huzurumuz bozuldu.ne kadar zor zamanlar geçirdiğimiz az çok biliyorsunuz.antidepresan kullanmaya başladım.
uzak olursak kafamız rahat olacak.evet çocuk için çok destekleri var sağolsunlar ama artı eksi anlamında değerlendirince eksileri çok
ben taşınma işine sıcak bakıyorum o yüzden
eşime de söyledim.taşınırız.en kötü ihtimalle 1 ay senin annen 1 ay benim annem gelir defnenin yanına dedim

ateşi çıkan çocuk direnç kazanırmış ama işte ateş bizi korkutuyo cnm bende oyüzden sana kendi çözümlerimi yazıyorum katrem yanlış anlama .
yaseminim görüşürüz cnm.
Estağfurullah canim neden yanlış anliyim. Sorun biz de berra atesliyken su istemiyo üstünü cikarmak istemiyo. Biraz once üstüne bisey döküldü de badisini cikardim o bahaneyle. Yoksa inatlasiyor. Hele uyurken cikarmays falan kalksam yikiyor ortalığı ben de aglayinca atesi daha da yükselir diye aglatmadan halletmeye çalışıyorum

anlıyorum nilde normalde örtünmez geçen cayır cayır yanıyo ört beni diye ağlıyo offf allahım yardımcımız olsun beterinden korusun nediyeyim..

Canim bencede cok iyi olck ama neden kres degil de anneler gelicek
Dusunemiyorum kv ile bir ay ayni evde

Ooo soylediklerind3 yapilimca harika olur
Bizim yurume rahat yarim saat vardir carsi merkez dolmusla on dakika
Ben manzaranizi pek bir sevdim

Hımm anladım canim. Bugun esim de acaba tatilde ankarada bi dr a mi gotursek dedi ama bilmiyorum goturebilir miyiz. Bizim bağışıklık testlerinde bisey cikmadi ya o yuzden kararsizim canım. Alerjiden kaynaklanir mi acaba bizim ates ve bogaz. Gecen farkli bi dr a gittik ve o da alerji ilaci verdi bunu kullanin eger bi ay hasta olmazsa alerji olabilir dedi ama bize cok mantıklı gelmeyince ve kendi dr umuz da onermedigi icin kullanmadik

ateşi çıkan çocuk direnç kazanırmış ama işte ateş bizi korkutuyo cnm bende oyüzden sana kendi çözümlerimi yazıyorum katrem yanlış anlama .
yaseminim görüşürüz cnm.
Ay bazen bende korkuyoruk boyle duyunca
Benim oglan ateslenmedi daha sevinsemmi uzulsemm8
Sadece menenjit asida 38 olmayan bir ates vardi

Canim bencede cok iyi olck ama neden kres degil de anneler gelicek
Dusunemiyorum kv ile bir ay ayni evde
cnm kreş zaten olacak ama kreşten 6 da çıkıyor e bizim mesai 6 da bitmiyor ki
o nedenle biz gelinceye kadar 1-2 saat bakacak birisi lazım
bilmiyorum bi çözüm buluruz bi şekilde
belki istanbulda geç saatte işten çıkan veliler için bi çözüm vardır

Canim aslinda o dr cok dogru bir yol onermis
Kulak ve bogaz enfeksiyonu sik olan geniz eti olacocuklarin alerjiden kaynakli olmalri buyukbir olasuluk ben bunu pek cok yerde okudum aslinda

pöfff songülüm bilemedimki tatlımya nilde biliyorsun 15 ay boyunca hiç hastalanmamıştı ama maşallah sonra bir hastalandı pir hastalandı allahım korusun paşamı ama ben şudurumda olsam ateşlenmiyo diye sevinirdim şahsen offf.

Tatlim benim sakarta kucuk bir yer olmasina ragmen saat 19.30 a madar bekleyen nobetci ogretmenler var o yonce sıkinti olmaz

Ole cnm benim ya ama boyle duyuncada acaba diyorum elimde olmadan

katre şöyle söyleyeyim dün nurayada söyledim cnm
hep atlananan birşey varmış sinizüt oda ateş öksürük ve kusma yaparmış
aynı zamandada alerjide ateş yapa biliyor cnm bizimde öylebir düşüncemiz yoktu serdar bize yani nilin bırakan doktoru söylemişti nil alerji ola bilirdiye ki testler yapıldı çıkmadı ama çıkmasa bile alerji olabilirmiş..

Tatlim benim sakarta kucuk bir yer olmasina ragmen saat 19.30 a madar bekleyen nobetci ogretmenler var o yonce sıkinti olmaz
cnm işte koşulları bilmediğim için öyle düşündüm
eğer o saate kadar bekleyebileceği bi yer varsa tabi biz bize olmayı tercih ederim
ben sadece izmirdeki uygulamadan yola çıkarak öyle düşündüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…