2012 kasım bebekleri büyüyor..

katre fitil kullansana cnm en azından daha rahat edersin .
hem ateş düşürmede daha etkili çünkü çabuk karışıyo şuruptan
o ilaçtan bizde kullanıyoruz koruyucu olarak bu arada songül sen onu nasıl içiriyodun cnmya.

Aaaa tamam gecen yil biz kis boyu kullandik onu
Egerki onu kullandiguniz surece bogaz enfeksiyonu olmazsa bu alerjiden kaynakli oldugunun kesin kaniti
Aa cidden mi keşke daha once sorsaymisim. Sorcak oluyordum hep unutuyorum gulden alerji diyince aklima geldi. Hatta dr yabanci turkceyi zor konusuyor. Acaba tam anlamadi mi bizim sorunumuzu dedim. bu ilac masum yani antibiyotik ten masum falan dedi hakli ama ne alakasi var ki bogazla alerjinin diyip kararsiz kaldik kullanip kullanmamada

Ayy sagol canim hic aklima gelmemişti hemen bakiyim bi vardir inşallah

Ah adamcagiz belki derdinizi anladi oy oy
Nirmalde bu alerjik bronsit olan bebelere veriliuor fakat supheli alerhi durumundada kullanilabiliyot

Sagol guldencim ya hic gelmemisti aklima koydum simdi. Pek aram yok fitille o yuzden düşünemiyorum. Deneyelim songülüm inşallah nasil veriyorsunuz siz

kartre fitili çok ateşli durumlarda dolvenle dönüşümlü olarak kullana bliyorsun ben mesela şimdi fitil verdiysem 3 saat sonra dolven veriyorum sonra 3 saat sonra yine fitil yani 6 saate düşürebiliyorum ama inatçı ateşlerde bunu yapıyorum
yanlız fitili sakın carpol gibi şuruplarla dönüşümlü kullanma aklında olsun
bu arada alerji ilacını 1 kaşık meyve suyu yada sütlede verebiliyormuşsun yanlız ben akşamları içtiği sütüne katmıştım biberona yanlış yapmışım kaşıkla verince daha çok etki ediyormuş
sakın suyla verme yanlız çok fena tadıvar berra asla içmez.

Kızlar ıns cabuk atlatır berra ve nıl
Bız bu durumları yasamadıgımızdan yorum yapamadım

Bende yogurtla verdim canum bep
Bu arada biberonla verme durumu sundan dolayi istenmiyor biberonu bitirmeme olasiligindan dolayi kasikla garanti oluyor

Bende yogurtla verdim canum bep
Bu arada biberonla verme durumu sundan dolayi istenmiyor biberonu bitirmeme olasiligindan dolayi kasikla garanti oluyor
bitiriyo genelde cnm ama sanıyorum ozaman etkide azalıyo çok süt oduğu için budefa doktoru hapını yzmış ağzında çinesinmiş nasıl çinesin çocuk okadar acıki tadı onuda eriticez şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…