- 6 Ocak 2014
- 5.231
- 3.690
- 198
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #60.221
Aklıma gelmısken kacırmadan sorayım dedım ha haBurdayimmm uzulme haha
Sagol canim benim aman yasamayin hiç bi bebisimiz yasamasin biz de cabucak iyileselimKızlar ıns cabuk atlatır berra ve nıl
Bız bu durumları yasamadıgımızdan yorum yapamadım
Kiskandin dimi:)Aklıma gelmısken kacırmadan sorayım dedım ha ha
Sen buharlıyla halı sılıyorum demıstınya tarıfını verırmısınbende denemek ıstıyorum
Yatmadan once canim unutmaSagol guldencim bunu ogrendigim iyi oldu. Fitil konusunda hic bi bilgiye sahip degildim. Meyve suyu ya da yogurduna katayim inşallah hayırlısıyla su hastalığı bi atlatsaydik
Hap buyuk cocuklara eczaci yanlis vermistirbitiriyo genelde cnm ama sanıyorum ozaman etkide azalıyo çok süt oduğu için budefa doktoru hapını yzmış ağzında çinesinmiş nasıl çinesin çocuk okadar acıki tadı onuda eriticez şimdi
Gulden sakin verme yani ben ole biliyorum bilmem yanlismibitiriyo genelde cnm ama sanıyorum ozaman etkide azalıyo çok süt oduğu için budefa doktoru hapını yzmış ağzında çinesinmiş nasıl çinesin çocuk okadar acıki tadı onuda eriticez şimdi
Ha tamam canim bunu da bilmiyordum nr cok sey ogreniyorum sizden iyi ki varsinizYatmadan once canim unutma
Ah keske tecrubemiz olmasaydi hoc birimizinHa tamam canim bunu da bilmiyordum nr cok sey ogreniyorum sizden iyi ki varsiniz
Hemde nasılKiskandin dimi:)
Canim yedek paspasi takiyorsun buhara 4 e getirip siliyorsun supurge sonrasi
yok kız 16 5 yaş çocuklara yazıyo üzerindeHap buyuk cocuklara eczaci yanlis vermistir
Iyılık cnm ya nıda uyurken bı yandan yemegı yetıstırıyorum bı yandan sıze bakıyorum:)yok kız 16 5 yaş çocuklara yazıyo üzerinde
katre ben ateş konusunda kitap yazacak kadar tecrubelendim cnm nezaman ne istersen sor hatta sana özelden telimi atayım senin yazman sorun değil çok sıkışırsan yazarsın cnm
ay bende istiyorum o buharlılardan kızlarya alayım bari beni naber şekerim inş biran önce atlatırız.
Aman Allahım bu yakısıklıyıda gorebıldık sonunda:)
Canim deterjan kullanmiyordum ama ben artik bu ara buharliyuda kullanmiyorum gunlukteHemde nasıl
Ya ben gırısdekı kucuk halıma denıyorum ustunden ama acaba deterjan falan kullanıyomusunuz merak ettım
Sagol tatlım
Oy erencik sen adam olnussun resmen masalla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?