- 6 Ocak 2014
- 5.231
- 3.690
- 198
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #60.241
Nıyekı cnm ben haftada bır veya ıkı kullanıyorum zatenCanim deterjan kullanmiyordum ama ben artik bu ara buharliyuda kullanmiyorum gunlukte
iyi yapmışsın fatmacımSagolun teyzelerii buyudu butun kuzularimiz artik faceye atmistim resim burdaki goremeyen teyzelerimizde gorsun istedim parca parca atildi ama olsun artik en azindan yukleyebildim.
Canim evin mis kokmasini ozledim:)Nıyekı cnm ben haftada bır veya ıkı kullanıyorum zaten
Anladim cnm demek ben yanlis hatirladimay songül yanlış yazmışım pardon 16 ay 5 yaş diyecedim kız bu arada fatma maşallah yakışıklı paşayaaaaa:
Nası yanı kız:) kokulu sularla sılmeyımı kasdettın? Benım buharla daha cok ıcıme sınıyo arada da suyla sılıyorum..Canim evin mis kokmasini ozledim:)
Iyı aksamlar cnm ıns guzel gecer sınavın..Katre gecmis olsun canim berra hastaymis galiba tam okuyamadim vaktim yok suan resier aklima geldi hemen girip yukleyiverdim ayy pazar gunu okuluda atlatip sinav olursam baya rahatliycam stresliyim busene mezun olabilmek icin artik riske giremem ins. hayirlisiyla atlatirim.herkese iyi hafta sonlari kizlar iyi aksamlar.
Canim aras icin kullandigimiz bitkisel bir urun var onu kullaniyorumNası yanı kız:) kokulu sularla sılmeyımı kasdettın? Benım buharla daha cok ıcıme sınıyo arada da suyla sılıyorum..
Anladım cnm buharla o kokuyu alamadıgın ıcın belkı:)Canim aras icin kullandigimiz bitkisel bir urun var onu kullaniyorum
Evet buharli icime siniyor ama ayda nir yada iki enfazla ben evin guzel kokmasini cok seviyorum
Sut corbası nası oluyokı??Kizlar brnim pasa uyandi sizle yazisirken sut cirbasi ve ispanak ta yaptim:)
Simdi kaciyorum
Pazartesıye ıyılesmıs olarak gelırsın ıns cnmkıslarrr bende kaçar iyi tatiller size ay burnum gözlerim çokfena oldu ateşimde var sürekli hapşuruyorum..
Cok guzel oluyor:)Sut corbası nası oluyokı??
E tarıf lutfenCok guzel oluyor:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?