2012 kasım bebekleri büyüyor..

Hemencicik vereyim
Tereyag ile unu kavuruyorsun sonrasinda 3 bardak sut iki bardak su koyiyorsun kaynayinca sehriye atip sehriyeler pisene kadar kaynatiyorsin karabiber az nane tamamdir

He birde mesela sehriye yerine kavrulmus mantar koyarsan o corba mantar corbasi oluyor

Mantar tamam oyle yapıyorum zatende yada sut yerıne krema
Ama sehrıyelı sutlu corba bılemedım denemek lazım sen guzel dıyosan

bugun esım nobetcıydı bızde bunu avantaja cevırdık
üniversıtden arkadasları cagırdım toplandık eglendık cok guzel gectı masal ablalarnı cok sevdı sımdı gıttıler bende sıze bakaım dedım hasta bebıslere gecmıs olsun rabbım sıfa versın
sütlu corbayı bende yaparım nohutta atarım ıcıne bazen lezzetlı bol vıtamınlı
yesıl mercımeklı erıstelı corba/yemek de cok vıtamıonlı faydalı lezzetlı de

Aaa nesi var diki genislemes8 icin operasyin yapildi
Cnm bogazında agrı yanma falan var dıyodu su bıle ıcerken zorlanıyodu ondan yaptılar bıseyler..yarında bır dızı muayeneden gececek fılm falan cekılecekmıs yıne galıba..gıdıp gelıyoruz hergun, bır ıkı gune cıkar ıns..

Oh ne guzel vakıt gecırmıssınız sıze de degısıklık olmustur:)
Yarın menuye alayım bakam sutlu corbayı nasılmıs:)

günaydın kızlar yoğun bir hafta sonu geçirdim bende aslında hep evdeydim ama niloş hiç kucaktan inmedive istekleri hiç bitmedi nedemişler çocuğumun hasta olduğuna değil huy deyiştirdiğine yanarım ha ha ha: ama ben yinede hasta olduğuna yanıyorum o ayrı.
neyse durum şuanda daha iyisponuç itibariyle.
bana gelince bende iyiyim fakat başım çok ağrıyor ve öksürük kaldı
ekinezya gibi birde öksürüğe çözüm bulsam süper olacak. he he:
bizden haberler böyle ayy sabah sabah neyazdım beee:
bu arada hiç geçmiş olmamış ama bir sütlü çorba tarifivarki bende deniyecem bakalım.
ayşegül deyişiklik olmştur sizede iyi yapmışsınız.
betül,katre, özcenan, fatma,funda, sibel, beni, wavs, songül, nuray, yasemin, ayşegül, .ay toplayamadım unuttuğum kalmamıştır inş kızzlar herkeze günayınnnn:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…