- 6 Ocak 2014
- 5.231
- 3.690
- 198
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #60.261
Brn burdayim amaArtık kımse olmuyo gecelerı buralarda yarın hafta sonu dıye ugradım bende:)
Hemencicik vereyimE tarıf lutfen
Senle konustum zaten kı:)Brn burdayim ama
Heeeeeee alinti olmayincada alinmadim ustime nasilsin canim uyidumu kizularSenle konustum zaten kı:)
Mantar tamam oyle yapıyorum zatende yada sut yerıne kremaHemencicik vereyim
Tereyag ile unu kavuruyorsun sonrasinda 3 bardak sut iki bardak su koyiyorsun kaynayinca sehriye atip sehriyeler pisene kadar kaynatiyorsin karabiber az nane tamamdir
He birde mesela sehriye yerine kavrulmus mantar koyarsan o corba mantar corbasi oluyor
Alın alın kımse yok bızden baskaHeeeeeee alinti olmayincada alinmadim ustime nasilsin canim uyidumu kizular
Guzrl guzel aras ta bayiliyorMantar tamam oyle yapıyorum zatende yada sut yerıne krema
Ama sehrıyelı sutlu corba bılemedım denemek lazım sen guzel dıyosan
Bizde hayalet gibiyiz hahaAlın alın kımse yok bızden baska
Kızlarla once hastaneye sonra eltıme gıttık gelıncede uyudular
Senınkılerde uyumuslardır coktan
Denıycem bı ara merak ettımGuzrl guzel aras ta bayiliyor
Bizde hayalet gibiyiz haha
Bu arada kv nasil oldu
Oysaki gitmemistim ablamin gorumcesi aradi onumla sohpet ettik birazcikSongulcum sende gıtmıssın sanırım hadı banada ıyı geceler..
Aaa nesi var diki genislemes8 icin operasyin yapildiDenıycem bı ara merak ettım
Kv deye bugun bogazı ıcın ufak bı operasyon yapıldı genıslemesı ıcın sanırım
Pazartesı yada salı cıkabılır duruma gore
araya hafta sonu gırdıgı ıcın
Cnm bogazında agrı yanma falan var dıyodu su bıle ıcerken zorlanıyodu ondan yaptılar bıseyler..yarında bır dızı muayeneden gececek fılm falan cekılecekmıs yıne galıba..gıdıp gelıyoruz hergun, bır ıkı gune cıkar ıns..Aaa nesi var diki genislemes8 icin operasyin yapildi
Oh ne guzel vakıt gecırmıssınız sıze de degısıklık olmustur:)bugun esım nobetcıydı bızde bunu avantaja cevırdık
üniversıtden arkadasları cagırdım toplandık eglendık cok guzel gectı masal ablalarnı cok sevdı sımdı gıttıler bende sıze bakaım dedım hasta bebıslere gecmıs olsun rabbım sıfa versın
sütlu corbayı bende yaparım nohutta atarım ıcıne bazen lezzetlı bol vıtamınlı
yesıl mercımeklı erıstelı corba/yemek de cok vıtamıonlı faydalı lezzetlı de
Sagol cnm benım..benı canım gecmıs olsun kv ne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?