- 15 Şubat 2012
- 4.799
- 499
- 173
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #60.281
zeynepe geçmiş olsun cnmherkese günaydın kızlar nasılsınız. betülcüm allah analı babalı büyütsün cnm. bak sen erdem paşaya kıskanırmış da annesini:)
gülden çok geçmiş olsun cnm. zeynepte de grip ve öksürük var rabbim şifa versin tüm kuzulara inş. benim de boğazım ağrıo. felaket salgın var. funda cım sen nasılsın cnm. defnoş napıo. evim yerleşti cnm çok şükür. gidince bende yavaştan tekrar elden geçiririm:) 15 gün evdeyim inş. hayırlısıyla
malum cnm tayin olunca 15 günde izin oluo otomatikman. eşim izin alabilse süper olcaktı uzun süredür pek bir arada olamadık malumç ama malesef yapılandırmadan dolayı izin alamıyorlar. ancak cuma gün alcak burdaki işleri halletmeye sonra devam. biz kuzumla başbaşa olcaz muhtemelen 15 gün. babamızda akşamadan akşama artık. valla öksürükten de korkuyorum cnm yaa ciğere iner diye. inş. olmaz öyle bişey. rabbim tüm kuzuları korusun inş.zeynepe geçmiş olsun cnm
sen de dikkat et kendine
canım zaten ne kadar yerleşirse yerleşsin içine girince mutlaka elden geçirmek gerekiyor
cnm ben şükür daha iyiyim
öksürük de giderse süper olacak
defnoşta da ksürük kaldı onun haricinde tüm haftasonu kucağımdaydı
sıpam benim ya
oh ne güzel 15 gün evde olmak da süpermiş ya
amin cnm bütün kuzularıhastalıktan korusunmalum cnm tayin olunca 15 günde izin oluo otomatikman. eşim izin alabilse süper olcaktı uzun süredür pek bir arada olamadık malumç ama malesef yapılandırmadan dolayı izin alamıyorlar. ancak cuma gün alcak burdaki işleri halletmeye sonra devam. biz kuzumla başbaşa olcaz muhtemelen 15 gün. babamızda akşamadan akşama artık. valla öksürükten de korkuyorum cnm yaa ciğere iner diye. inş. olmaz öyle bişey. rabbim tüm kuzuları korusun inş.
hadi yaa çok saçma ama ... eşimde kullanmıştı 15 gün. sadee memuriyette mi var o zaman. eşinin ki devlet bankasıydı sanki onda var mı pekiamin cnm bütün kuzularıhastalıktan korusun
cnm olsun akşamdan akşama eşini görmek bile büyük bişey
bizde tayinlerde idari izin yok, yıllık izninden gidiyor
canım benimki de devlet bankası ama malesef biz devlet memuru değilizhadi yaa çok saçma ama ... eşimde kullanmıştı 15 gün. sadee memuriyette mi var o zaman. eşinin ki devlet bankasıydı sanki onda var mı peki
biliyorum cnm bankalar kanunu var. ama genel özellikleri uyuyor diye biliyorum bankaların. bak ben seni özel bankada sanıyordum:)canım benimki de devlet bankası ama malesef biz devlet memuru değiliz
biz özel iş kanunlarına tabiyiz
o nedenle bizlere izin yok
yok cnm benimki de kamu ama özel banka gibi işliyor malesefbiliyorum cnm bankalar kanunu var. ama genel özellikleri uyuyor diye biliyorum bankaların. bak ben seni özel bankada sanıyordum:)
cnm o hak gaspı malesef bankalarda çok fazlabu izin işlerini de anlamış değilim zaten çok ilginç uygulamalar var. ben çalışanların haklarıyla ilgili bir birimde çalışıyorum ve bazen öyle şikayetler gelio ki nasıl yani diyoruz. çünkü işveren tarafından çok fazla hak gasp ediliyor malesef
oh niloşla başbaşa 1 haftabende 15 tatilde 1 hafta izin alıcam muhtemelen niloşla zaman geçirecem inşşşş:
inş ilerlemez yaseminim zeynebimin öksürüğü annen yada kv sonramı gelecek cnm.
birde zeynebim babaaneyle kalıyomu
nil 1 hafta geçmesine rağmen babaabbeyle kalmıyo hala..
anlayışlı kvlere bayılıyorumoh ne güzel al tabi cnm...niloşum annesine doysun biraz. zeynep kalıo cnm babaannesini çok sevio maşallah.şimdi kv ve kp orda zaten cnm. dönerlerse annemler gelecek dönmezlerse onlar geldikten donra gelecekler. ama sanırım dönerler diye düşünüyorum .çüünkü ben 15 gün evde olcam. ve uzun bi aradan sonra başbaşa olma fırsatımız olcak. çekirdek aile olark. kv anlayışlıdır bunu düşünür eminim he he:)
cnm allah can sağlığı versin de kullanma ne yapalım, zaten 24 mayısa ne kaldı kioyyy şimdi yine aklıma doğuma kadar bir daha izin kullanmamam gerektiği geldiii... ğuffff... bir aksilik olmazsa 24 mayısta doğum iznine ayrılcam inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?