2012 kasım bebekleri büyüyor..

Günaydın hepinize ben 2.ye hala oldum hafta sonuu cok cirkin minio bi pasa geldi dunyaya kuzucuk hastanede annesiyle bende bugun refakatci olacam hastanede izinliyim yani ise gitmeyecem bugun canlar
Guldenim nilin daha iyi olmasina sevindim
Herkes iyidir umarim ara ara baglanirim size hastaneden :) öpüyorum

Erdem pasa suan uyuyo teyzesi kalkmasini bekliyorum :) ama dün bebisle FOtografimi görünce sinir krizleri gecirdi gelip gelip sarildi bana fena kiskandi pasam isimiz zor

günaydın kızlar
gülden seni çok iyi anlıyorum çünkü defne de haftasonu öyleydi
betülüm gözünüz aydın.allah analı babalı büyütsün.bahtı açık,önmrü uzun olsun paşanın
yasemin ne yaptı kızlar?

herkese günaydın kızlar nasılsınız. betülcüm allah analı babalı büyütsün cnm. bak sen erdem paşaya kıskanırmış da annesini:)
gülden çok geçmiş olsun cnm. zeynepte de grip ve öksürük var rabbim şifa versin tüm kuzulara inş. benim de boğazım ağrıo. felaket salgın var. funda cım sen nasılsın cnm. defnoş napıo. evim yerleşti cnm çok şükür. gidince bende yavaştan tekrar elden geçiririm:) 15 gün evdeyim inş. hayırlısıyla

eyvah betül yandın şekerim
günaydın fundammm:
yaseminim buralarda ama sanıyorum yazmaya fırsat bulamadı muhtemelen toparlanıyo artık.

zeynepe geçmiş olsun cnm
sen de dikkat et kendine
canım zaten ne kadar yerleşirse yerleşsin içine girince mutlaka elden geçirmek gerekiyor
cnm ben şükür daha iyiyim
öksürük de giderse süper olacak
defnoşta da ksürük kaldı onun haricinde tüm haftasonu kucağımdaydı
sıpam benim ya
oh ne güzel 15 gün evde olmak da süpermiş ya

malum cnm tayin olunca 15 günde izin oluo otomatikman. eşim izin alabilse süper olcaktı uzun süredür pek bir arada olamadık malumç ama malesef yapılandırmadan dolayı izin alamıyorlar. ancak cuma gün alcak burdaki işleri halletmeye sonra devam. biz kuzumla başbaşa olcaz muhtemelen 15 gün. babamızda akşamadan akşama artık. valla öksürükten de korkuyorum cnm yaa ciğere iner diye. inş. olmaz öyle bişey. rabbim tüm kuzuları korusun inş.

amin cnm bütün kuzularıhastalıktan korusun
cnm olsun akşamdan akşama eşini görmek bile büyük bişey
bizde tayinlerde idari izin yok, yıllık izninden gidiyor

amin cnm bütün kuzularıhastalıktan korusun
cnm olsun akşamdan akşama eşini görmek bile büyük bişey
bizde tayinlerde idari izin yok, yıllık izninden gidiyor
hadi yaa çok saçma ama ... eşimde kullanmıştı 15 gün. sadee memuriyette mi var o zaman. eşinin ki devlet bankasıydı sanki onda var mı peki

hadi yaa çok saçma ama ... eşimde kullanmıştı 15 gün. sadee memuriyette mi var o zaman. eşinin ki devlet bankasıydı sanki onda var mı peki
canım benimki de devlet bankası ama malesef biz devlet memuru değiliz
biz özel iş kanunlarına tabiyiz
o nedenle bizlere izin yok

canım benimki de devlet bankası ama malesef biz devlet memuru değiliz
biz özel iş kanunlarına tabiyiz
o nedenle bizlere izin yok
biliyorum cnm bankalar kanunu var. ama genel özellikleri uyuyor diye biliyorum bankaların. bak ben seni özel bankada sanıyordum:)

bu izin işlerini de anlamış değilim zaten çok ilginç uygulamalar var. ben çalışanların haklarıyla ilgili bir birimde çalışıyorum ve bazen öyle şikayetler gelio ki nasıl yani diyoruz. çünkü işveren tarafından çok fazla hak gasp ediliyor malesef

bende 15 tatilde 1 hafta izin alıcam muhtemelen niloşla zaman geçirecem inşşşş:
inş ilerlemez yaseminim zeynebimin öksürüğü annen yada kv sonramı gelecek cnm.
birde zeynebim babaaneyle kalıyomu
nil 1 hafta geçmesine rağmen babaabbeyle kalmıyo hala..

oh ne güzel al tabi cnm...niloşum annesine doysun biraz. zeynep kalıo cnm babaannesini çok sevio maşallah.şimdi kv ve kp orda zaten cnm. dönerlerse annemler gelecek dönmezlerse onlar geldikten donra gelecekler. ama sanırım dönerler diye düşünüyorum .çüünkü ben 15 gün evde olcam. ve uzun bi aradan sonra başbaşa olma fırsatımız olcak. çekirdek aile olark. kv anlayışlıdır bunu düşünür eminim he he:)

oyyy şimdi yine aklıma doğuma kadar bir daha izin kullanmamam gerektiği geldiii... ğuffff... bir aksilik olmazsa 24 mayısta doğum iznine ayrılcam inş.

biliyorum cnm bankalar kanunu var. ama genel özellikleri uyuyor diye biliyorum bankaların. bak ben seni özel bankada sanıyordum:)
yok cnm benimki de kamu ama özel banka gibi işliyor malesef

cnm o hak gaspı malesef bankalarda çok fazla

oh niloşla başbaşa 1 hafta
nil buna çok sevinecek

anlayışlı kvlere bayılıyorum
kv ni öpüyorum o nedenle

oyyy şimdi yine aklıma doğuma kadar bir daha izin kullanmamam gerektiği geldiii... ğuffff... bir aksilik olmazsa 24 mayısta doğum iznine ayrılcam inş.
cnm allah can sağlığı versin de kullanma ne yapalım, zaten 24 mayısa ne kaldı ki

işe başaldıktan sonra 3 ay 3 hafta kalıo cnm :) evet kv bu konularda anlayışlıdır cnm. sanmıyorum 15 günü bizde geçireceğini. ama tokata döner mi bilemiyorum iki çocuğu daha var sonuçta orda . gerçi onlarda çalıştığı için 15 gün kalmayacaktır. bakalım zaman ne gösterecek. eğer kv-kp dönmüş olursa 31 ocakta bizimkiler samsuna gelcek abim gelinimiz annem babam. abamle gelinimiz dönecek annem babam kalacak inş. doğuma kadar da dönüşümlü devam inş.

Hepınıze mutlu haftalar kızlar
Herkes ıyıdır umarım..
Gulden nılın dıleklerı gercek olmus ıns kartopu yapacak kadar yagar:)
Betul Allah analı babalı buyutsun bebısınızı, tebrıkler..
Yasemın hasta olmazsınız ıns az kalmıs esınle kavusmanızada hadı bakalım guzel gunlerınız olsun ıns..
Funda sızın cvp ne zaman gelırkı??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…