- 7 Mayıs 2012
- 7.050
- 760
- 198
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #60.301
sağol cnm benim inş. hem çok istiyorum hem istemiyorum. çünkü ailemden memleketimden 4 yıldır çalıştığım işyerimden ayrılcamHepınıze mutlu haftalar kızlar
Herkes ıyıdır umarım..
Gulden nılın dıleklerı gercek olmus ıns kartopu yapacak kadar yagar:)
Betul Allah analı babalı buyutsun bebısınızı, tebrıkler..
Yasemın hasta olmazsınız ıns az kalmıs esınle kavusmanızada hadı bakalım guzel gunlerınız olsun ıns..
Funda sızın cvp ne zaman gelırkı??
Kolay olmıycaktır tabıkı senın ıcın ıns hersey yolunda gıder cnm, gonul ıster butun sevdıklerımızle bırarada olmak ama hepimiz doydugumuz yerdeyız maalesefsağol cnm benim inş. hem çok istiyorum hem istemiyorum. çünkü ailemden memleketimden 4 yıldır çalıştığım işyerimden ayrılcamkarışık duygular içindeyim... sen nasılsın cnm kızlar nasıl herşey yolunda mı kv nasıl oldu
yerim o sıpacığı ben çok tatlılar yaaa öp öp doyamıo insan. zeynebi öyle seviyorum ki karnımdaki bebeğe bazen haksızlık ettiğimi düşünüyorum aklım fikrim hep zeynepte çünküKolay olmıycaktır tabıkı senın ıcın ıns hersey yolunda gıder cnm, gonul ıster butun sevdıklerımızle bırarada olmak ama hepimiz doydugumuz yerdeyız maalesef
Kv ıyıydı aksam bugun daha aramadım muayenelerı var bugun bakalım..
Kızlar ıyıler bu sukur nıda baya dıllendı artık masallah soru sorar cvplar verır uzun uzun:) yanlıs bısey yapıncada hemen kucaklar anne ozur der sıpacık:)
Cnm benım olurmu oyle ıkısınıde cok sevıyosun mınık dunyaya gelsın bak o zaman goryerim o sıpacığı ben çok tatlılar yaaa öp öp doyamıo insan. zeynebi öyle seviyorum ki karnımdaki bebeğe bazen haksızlık ettiğimi düşünüyorum aklım fikrim hep zeynepte çünkü
Evet cnm takıpteyım:) hem nılı goruyorum oh cok hosuma gıdıyo:)kıslarrr bengeldim ay beni sorma burda kar süper cnm ay takip etmene çok seviniorum cnm
ayrıca nidacığımıda yerim maşallah akıllı bıdığa.
yaseminim ömercik doğunca onu da düşüneceksin ben arkadaşımdan eminim benim arkadaşım haksızlık yapmaz arayı eşit tutar..
sağol cnm yok arayı kurarsınız.ayy güldenim valla bilemiyorum eşime de dedim. zeynebe hamileyken her anım onu düşünerek geçiordu sanki bu kuzuya haksızlık oluo çünkü bazen onu zora sokacak hareketler yapabiliorum zeynep sayesinde. inş. bundan sonra babamız yanımızda olacağı için daha dikkkatli olabilirm. babamızçarşamba akşamı gelcek inş. bundan sonra hep beraberiz. buarada sevindim cnm kar yağmasına sizin adınıza. mikroplar kırılıo soğuk azalıo çünkü
inş cnm beni sen anlıosundur aslında. şuan istesemde istemesem de en çok zeynebi düşünüyorum. ama inş sağ salim küçük kuzum da doğsun bir denge oluşacaktır . rabbim çok büyük bi denge sağlatacaktır kuluna inş.Cnm benım olurmu oyle ıkısınıde cok sevıyosun mınık dunyaya gelsın bak o zaman goray ben bırını opersem dıgerınıde opuyorum hemen haksızlık olmasın ha ha:) zaten azcık nıdaya yada beyzaya kayarsam onlar gelıp hatırlatıyolar kendılerını bende bende dıye:) anne yuregı oyle buyukkı hepsıne yetıyo:)
inş cnm .şimdi ilk işimiz evimize gidince zeynebin odasını ayırmak. beşiğini kurdurtmadım zatem. odasını hazırladı babamız. orda yatacak artık inş. tabi nasıl alışacak bilmiyorum çünkü beş aydır yapışık yatıyoruz. zorlanacak eminim beni de zorlayacak. ama işe başlamadan alışmış olması lazım. en önemilisi de bebiş gelmeden kendi odasını benimsemeli.sağol cnm yok arayı kurarsınız.
eminim siz. bubndan sonra inş daha güzel olacak cnm..
Ins dedıgın gıbı olucak cnm anlıyorum senı hemde fazlasıyla, ben yattıgım donemler o kadar duygusala baglamıstımkı beyzaya haksızlık ettıgımı ona yeterınce ılgı gosteremedıgımı dusunur dusunur aglardıminş cnm beni sen anlıosundur aslında. şuan istesemde istemesem de en çok zeynebi düşünüyorum. ama inş sağ salim küçük kuzum da doğsun bir denge oluşacaktır . rabbim çok büyük bi denge sağlatacaktır kuluna inş.
ay benimkiler de öyle olur inş cnm. zeynep gelio yüzümü iki elinin arasına alıo cnm annem benim güzel annemm dio ya eriyorum resmen. maşallah kuzularımıza. uykusunda bile gellip öpüo sıpam. rabbim ne güzel duygular yaşatıo bize. allahım herkese evlat nasip etsin. inş.Ins dedıgın gıbı olucak cnm anlıyorum senı hemde fazlasıyla, ben yattıgım donemler o kadar duygusala baglamıstımkı beyzaya haksızlık ettıgımı ona yeterınce ılgı gosteremedıgımı dusunur dusunur aglardımesım destek olmasaydı kafayı yerdım herhalde:) ama cok sukur gectı ve ıkısıde coook baglı annelerıne
inş cnm benim. siz ikinciye kalınca ben rahata ermiş olcam inş. he he he:)oyyyyy kıyamamya zor gerçkten bende 2. hamile olsam senin gibi d
düşübu arada amin allahım isteyen herkese versinnnnürüm yaseminim fakat merak etme bbenininde dediği gibi bebiş gelince normale dönecek bence.
eeee
haydaaaa ya senbeni niye karıştırıyon şekerimmm: :):) şaka bi yana.inş cnm benim. siz ikinciye kalınca ben rahata ermiş olcam inş. he he he:)
hoşgeldin cnmHepınıze mutlu haftalar kızlar
Herkes ıyıdır umarım..
Gulden nılın dıleklerı gercek olmus ıns kartopu yapacak kadar yagar:)
Betul Allah analı babalı buyutsun bebısınızı, tebrıkler..
Yasemın hasta olmazsınız ıns az kalmıs esınle kavusmanızada hadı bakalım guzel gunlerınız olsun ıns..
Funda sızın cvp ne zaman gelırkı??
ay çok zor olacakinş cnm .şimdi ilk işimiz evimize gidince zeynebin odasını ayırmak. beşiğini kurdurtmadım zatem. odasını hazırladı babamız. orda yatacak artık inş. tabi nasıl alışacak bilmiyorum çünkü beş aydır yapışık yatıyoruz. zorlanacak eminim beni de zorlayacak. ama işe başlamadan alışmış olması lazım. en önemilisi de bebiş gelmeden kendi odasını benimsemeli.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?