2012 kasım bebekleri büyüyor..

sağol cnm benim inş. hem çok istiyorum hem istemiyorum. çünkü ailemden memleketimden 4 yıldır çalıştığım işyerimden ayrılcam karışık duygular içindeyim... sen nasılsın cnm kızlar nasıl herşey yolunda mı kv nasıl oldu

Kolay olmıycaktır tabıkı senın ıcın ıns hersey yolunda gıder cnm, gonul ıster butun sevdıklerımızle bırarada olmak ama hepimiz doydugumuz yerdeyız maalesef
Kv ıyıydı aksam bugun daha aramadım muayenelerı var bugun bakalım..
Kızlar ıyıler bu sukur nıda baya dıllendı artık masallah soru sorar cvplar verır uzun uzun:) yanlıs bısey yapıncada hemen kucaklar anne ozur der sıpacık:)

yerim o sıpacığı ben çok tatlılar yaaa öp öp doyamıo insan. zeynebi öyle seviyorum ki karnımdaki bebeğe bazen haksızlık ettiğimi düşünüyorum aklım fikrim hep zeynepte çünkü

kıslarrr bengeldim ay beni sorma burda kar süper cnm ay takip etmene çok seviniorum cnm
ayrıca nidacığımıda yerim maşallah akıllı bıdığa.
yaseminim ömercik doğunca onu da düşüneceksin ben arkadaşımdan eminim benim arkadaşım haksızlık yapmaz arayı eşit tutar..

ayy güldenim valla bilemiyorum eşime de dedim. zeynebe hamileyken her anım onu düşünerek geçiordu sanki bu kuzuya haksızlık oluo çünkü bazen onu zora sokacak hareketler yapabiliorum zeynep sayesinde. inş. bundan sonra babamız yanımızda olacağı için daha dikkkatli olabilirm. babamızçarşamba akşamı gelcek inş. bundan sonra hep beraberiz. buarada sevindim cnm kar yağmasına sizin adınıza. mikroplar kırılıo soğuk azalıo çünkü

yerim o sıpacığı ben çok tatlılar yaaa öp öp doyamıo insan. zeynebi öyle seviyorum ki karnımdaki bebeğe bazen haksızlık ettiğimi düşünüyorum aklım fikrim hep zeynepte çünkü
Cnm benım olurmu oyle ıkısınıde cok sevıyosun mınık dunyaya gelsın bak o zaman gor ay ben bırını opersem dıgerınıde opuyorum hemen haksızlık olmasın ha ha:) zaten azcık nıdaya yada beyzaya kayarsam onlar gelıp hatırlatıyolar kendılerını bende bende dıye:) anne yuregı oyle buyukkı hepsıne yetıyo:)

Evet cnm takıpteyım:) hem nılı goruyorum oh cok hosuma gıdıyo:)

sağol cnm yok arayı kurarsınız.
eminim siz. bubndan sonra inş daha güzel olacak cnm..

inş cnm beni sen anlıosundur aslında. şuan istesemde istemesem de en çok zeynebi düşünüyorum. ama inş sağ salim küçük kuzum da doğsun bir denge oluşacaktır . rabbim çok büyük bi denge sağlatacaktır kuluna inş.

sağol cnm yok arayı kurarsınız.
eminim siz. bubndan sonra inş daha güzel olacak cnm..
inş cnm .şimdi ilk işimiz evimize gidince zeynebin odasını ayırmak. beşiğini kurdurtmadım zatem. odasını hazırladı babamız. orda yatacak artık inş. tabi nasıl alışacak bilmiyorum çünkü beş aydır yapışık yatıyoruz. zorlanacak eminim beni de zorlayacak. ama işe başlamadan alışmış olması lazım. en önemilisi de bebiş gelmeden kendi odasını benimsemeli.

Ins dedıgın gıbı olucak cnm anlıyorum senı hemde fazlasıyla, ben yattıgım donemler o kadar duygusala baglamıstımkı beyzaya haksızlık ettıgımı ona yeterınce ılgı gosteremedıgımı dusunur dusunur aglardım esım destek olmasaydı kafayı yerdım herhalde:) ama cok sukur gectı ve ıkısıde coook baglı annelerıne

ay benimkiler de öyle olur inş cnm. zeynep gelio yüzümü iki elinin arasına alıo cnm annem benim güzel annemm dio ya eriyorum resmen. maşallah kuzularımıza. uykusunda bile gellip öpüo sıpam. rabbim ne güzel duygular yaşatıo bize. allahım herkese evlat nasip etsin. inş.

aklım zeynepte erken kaçmaya çalışcam bakalım... üç buçuk gibi çıkabilirsem uyanmadan yetişebilirim inş.

oyyyyy kıyamamya zor gerçkten bende 2. hamile olsam senin gibi d
düşübu arada amin allahım isteyen herkese versinnnnürüm yaseminim fakat merak etme bbenininde dediği gibi bebiş gelince normale dönecek bence.
eeee

oyyyyy kıyamamya zor gerçkten bende 2. hamile olsam senin gibi d
düşübu arada amin allahım isteyen herkese versinnnnürüm yaseminim fakat merak etme bbenininde dediği gibi bebiş gelince normale dönecek bence.
eeee
inş cnm benim. siz ikinciye kalınca ben rahata ermiş olcam inş. he he he:)

hoşgeldin cnm
cnm bilmiyorum ki haber bekliyoruz
inşallah hayırlı haberler alırız

ay çok zor olacak
ben de aynı durumdayım
defne doğdu doğalı benimle yatıyor bizim işimiz daha zor olacak

kızlar o kadar alıntı yaptım sadece 2 tanesini alıntıladı
pöffff

ha ha görüşcez gülden hanımcım senin ikinci hamilelilk hikayelerini okuycaz buralardan he he:)
funda valla ben kara kara düşünüüom cnm ama bir an önce ayırmak gerek daha da zorlaşıo çünkü giderek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…