- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #60.321
allah iyiliğini versin sen adamdan ayrılmışın şekerim he he he:) dön odana çabuk çok ayıp he he he:)cnm ben kısmet diyeyim büyük konuşmıyayımda sende bana gülme ha ha hah a:
ayırn tabi odaları ben ayırdım mesela ama kendimi ayıramadım hala niloşun odasında uyuyorum ha ha hah ah ah a:
deme kız öyle :) ay ne yalan söylim geçe gün arkadaşın bebeğini gördüğümde benimde gözüm korktu valla...Ay kızlar ya sanki erdem hic böyle küçük olmamis hic bakmamisim bu kadar kucuk bebege gibi nasil degisik geldi anlatamam :)
valla cnm bende kara kara düşünüyorumha ha görüşcez gülden hanımcım senin ikinci hamilelilk hikayelerini okuycaz buralardan he he:)
funda valla ben kara kara düşünüüom cnm ama bir an önce ayırmak gerek daha da zorlaşıo çünkü giderek
kız deme öyleAy kızlar ya sanki erdem hic böyle küçük olmamis hic bakmamisim bu kadar kucuk bebege gibi nasil degisik geldi anlatamam :)
maşallah size cnm yaKızlar bunlarda bızım mınıklerımle yaptıgımız kurabıyelerımız:)
Tarıf farklı ama goruntu kurabıye yarısmasındakı bukrem arkadasın baskus kurabıyesınden:)
Eki Görüntüle 1371501
Sagol cnm yapması cok kolay:)oh elleirnize sağlık benicim boşuna dememişler anasına bak kızını al diye he he he:)
Sagol cnm:) evet cok guzel oldu:)valla cnm bende kara kara düşünüyorum
bazen yanımda uyutup beşiğine yatırıyorum
gece yanına al diye ağlıyor sıpa
yanıma alınca boynuma sarılıp,iyice sokulup uyuyor
kız deme öyle
betül çok tatlıdır şimdi o süt kokulu kuzu
maşallah size cnm ya
çok güzel görünüyor
sağol cnm benim takılıyorum... valla ben beğendim ama bakalım bizim gelin beğenecek mi. garibim yorgan döşek yatıomuş. zeynep sağolsun gitti gitti kızın yüzüne yüzüne hapşurdu. hasta olmuş bugün garibim. anneme dedim böyle böyle battaniye aldım rümeysaya diye beğenirsem bende isterim dedi ha ha:) canın sağolsun dedim ne diyim:)oyyyy benim arkadaşım istessin yeterki ben neler gönderirim ona :
aaa bende bakayım cnm: hem oranın ürünleride güzel oluyo.
ayyy beğenir nede olsa zevkli bir görümcesi var şekerim ayyy geçmiş olsun.sağol cnm benim takılıyorum... valla ben beğendim ama bakalım bizim gelin beğenecek mi. garibim yorgan döşek yatıomuş. zeynep sağolsun gitti gitti kızın yüzüne yüzüne hapşurdu. hasta olmuş bugün garibim. anneme dedim böyle böyle battaniye aldım rümeysaya diye beğenirsem bende isterim dedi ha ha:) canın sağolsun dedim ne diyim:)
tamam cnm söylerim. maşallah nilişumada şifa olsun inş. zeynepte bayılıodu grip olduğundan beri yemio sıpa. neyse ben kaçar kızlar görüşürüz.ay cnm merak ettim bak yarın mutlaka söyle ay yapıcam cnm bu arada bugün konuştuk niloşta mandalina yemiş bugün çok sevmesine rağmen bayağıdır yemiyodu kuzum..
inş yaseminim şifa olsun bütün kuzulara.tamam cnm söylerim. maşallah nilişumada şifa olsun inş. zeynepte bayılıodu grip olduğundan beri yemio sıpa. neyse ben kaçar kızlar görüşürüz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?