2012 kasım bebekleri büyüyor..

cnm ben kısmet diyeyim büyük konuşmıyayımda sende bana gülme ha ha hah a:
ayırn tabi odaları ben ayırdım mesela ama kendimi ayıramadım hala niloşun odasında uyuyorum ha ha hah ah ah a:

Ay kızlar ya sanki erdem hic böyle küçük olmamis hic bakmamisim bu kadar kucuk bebege gibi nasil degisik geldi anlatamam :)

cnm ben kısmet diyeyim büyük konuşmıyayımda sende bana gülme ha ha hah a:
ayırn tabi odaları ben ayırdım mesela ama kendimi ayıramadım hala niloşun odasında uyuyorum ha ha hah ah ah a:
allah iyiliğini versin sen adamdan ayrılmışın şekerim he he he:) dön odana çabuk çok ayıp he he he:)

Kızlar bunlarda bızım mınıklerımle yaptıgımız kurabıyelerımız:)
Tarıf farklı ama goruntu kurabıye yarısmasındakı bukrem arkadasın baskus kurabıyesınden:)

ha ha görüşcez gülden hanımcım senin ikinci hamilelilk hikayelerini okuycaz buralardan he he:)
funda valla ben kara kara düşünüüom cnm ama bir an önce ayırmak gerek daha da zorlaşıo çünkü giderek
valla cnm bende kara kara düşünüyorum
bazen yanımda uyutup beşiğine yatırıyorum
gece yanına al diye ağlıyor sıpa
yanıma alınca boynuma sarılıp,iyice sokulup uyuyor

Ay kızlar ya sanki erdem hic böyle küçük olmamis hic bakmamisim bu kadar kucuk bebege gibi nasil degisik geldi anlatamam :)
kız deme öyle
betül çok tatlıdır şimdi o süt kokulu kuzu

Kızlar bunlarda bızım mınıklerımle yaptıgımız kurabıyelerımız:)
Tarıf farklı ama goruntu kurabıye yarısmasındakı bukrem arkadasın baskus kurabıyesınden:)
Eki Görüntüle 1371501
maşallah size cnm ya
çok güzel görünüyor

Sagol cnm:) evet cok guzel oldu:)

ha ha ha aynen tamda öyle oldu şekerim ben adamı terk ettim şaka bi yanada benimde artık alıştırmam lazımda biryandanda diyorum aman bugünler birdahamı gelecek ben birdahha nezaman öyle uyuyacam onunla dimi ama tadını çıkarıyorum işte he heh e:
yaseminim yanlız taşınır taşınmaz odada yanlız bırakma tatlım haberin olsun bunalıma girmesin zeynebim zaten yeni bir ortam alışmaya çalışacak yavrum
ohhh benicim ay kız bu ne hamaratlık şu kurabie tarifinide alsak nasıl olur acab biliyorsun benen senin kurabiyelerini yapa biliyorum ha ha ha ha ha:).):).):)

taş mı düştü kafama neee ha ha ha:) yapamıosak sizde acıyında gönderin ne kadar ayıp:) eee şşimdi ayırmıycam da ne zaman ayırcam kız. illa yanında yatarım tabi ama ben beşiğini kurmayı düşünmüyorum kesinlikle

kızlar english home da çok güzel battaniyeler var çift kişilk tek kişilik üstelik indirimde 35 tl ye aldım çift kişilik. gelinizmize doğum günü hediyesi:)

oyyyy benim arkadaşım istessin yeterki ben neler gönderirim ona :
aaa bende bakayım cnm: hem oranın ürünleride güzel oluyo.
sağol cnm benim takılıyorum... valla ben beğendim ama bakalım bizim gelin beğenecek mi. garibim yorgan döşek yatıomuş. zeynep sağolsun gitti gitti kızın yüzüne yüzüne hapşurdu. hasta olmuş bugün garibim. anneme dedim böyle böyle battaniye aldım rümeysaya diye beğenirsem bende isterim dedi ha ha:) canın sağolsun dedim ne diyim:)

ayyy beğenir nede olsa zevkli bir görümcesi var şekerim ayyy geçmiş olsun.
vallaha benimde öksürmekten boğazım tahriş oldu gribi atlattım ama öksürük geçmiyo..

ay valla güldenim inş o da öyle düşünüyodur ha ha:) akşam hediyeyi görünce ki surat ifadesinden belli olur yarın söylerim he he:)

cnm bala çörek otu katıp yemeyi dene sabah akşam. belki işe yarar sende de. ballı limonlu ılık su iç bolbol. allahım şifa versin inş.

ay cnm merak ettim bak yarın mutlaka söyle ay yapıcam cnm bu arada bugün konuştuk niloşta mandalina yemiş bugün çok sevmesine rağmen bayağıdır yemiyodu kuzum..

ay cnm merak ettim bak yarın mutlaka söyle ay yapıcam cnm bu arada bugün konuştuk niloşta mandalina yemiş bugün çok sevmesine rağmen bayağıdır yemiyodu kuzum..
tamam cnm söylerim. maşallah nilişumada şifa olsun inş. zeynepte bayılıodu grip olduğundan beri yemio sıpa. neyse ben kaçar kızlar görüşürüz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…