2012 kasım bebekleri büyüyor..

Kızlar Nasılsıniz
biz bugün sivasa dr getirdik elifi çok oksuruyor burnu tikali diye kullandığımız ilaç öksürüğü arttırdığı ocin bu kadar çok oksuruyor mus kesti dr ve başka ilaçlar verdi ciğer filmi ve kan tahlili verdi
Cigerleri temiz mis ama ilerlerse kötü olabilirmiş geçen ki hastalık bu hastalık cigerlerinde belli kuzumun dr zemin hazır dedi çok canim sıkıldı bo Antibiyotigimiz bide ventolinimiz var
Bugün gerçi daha az oksurdu ama annesi hasta bendede öksürük tiksirik baş ağrısı hersey var çok hastayım
Güldenim sen nasıl Atlattin bana da soyle ayrıca bal çörek otu neye iyi geliyor
nil daha iyiymiş sevindim zeynebimin de ilerlemez ins
beni kurabiye ler çok Şirin gorunuyir csnim ellerine sağlık
fundacim defne de daha iyi sanırım masallah
hepinizi öpüyorum kızlar

oyyy nurayım çok geçmiş olsun tatlım elifimede sanada
balla çörek otu hem bağaşıklık güçlendiriyormuş hemde öksürüğe iyi geliyormuş sanıyorum
ben ekinezya içiyorum cnm çok iyi geliyo ama alerjik bir durumun yoksa içe biliyorsun .
ventolin rahatlatır bayağı tatlım hırıltısı varmı elifimin peki?

canım benim ikinize de geçmiş olsun
dikkat edin kendinize
canım ben ıhlamur,tarçın,karanfil,zencefil,az karabiber,elma/ayva/mandalina
hepsini kaynatıp içtim
baya toparladı beni
sen de iç
defne öksürük haricinde iyi

Gunaydin kızlar yataktan canli yayin :) uyanamadim sizlere de Günaydın diyeyim dedim is yerine gidince görüşürüz öptüm hepinizi

günaydın betülüm yaz bakalım bebekle ilgili maceraları he hehe:
ahhh nurayım keşke yakın olabilsek.
yasemin gel bakalım hediye beğenildimi yaz meraktayım şekerim.
katre yazmadın sende inş iyidir berracık haberdar et bizi cnm.
beni kv inş daha iyidir cnm.
fundam sen nasıl oldun ben bugün daha iyiyimama resmen geniz akıntısı hissediyorum sanıyorum benim öksürük sebebim sinizütüm ay doktor gibi oldum artık he he:
songül, fatma, ayşegül, özcenan, sibel, wavs, nerdesiniz kızlaryaaaa???????
gelin haberdar edin bizidimi ama:
bu arda elifim ve sen nasıl oldunuznurayım.
herkese günaydın kızlarrrrrrrr..

herkese günaydın kızlarnasılsınız bakalım. bizde herşey aynı öksürüğümüz devam edio malesef. burun akıntımızda... buarada hediye çok beğenildi şekerim ohhh yumuşacık dedi garibim öyle hasta ki zro kalktı valla yerinden. abim bbile dio ki bu nasıl hastalıkmış rümeysayı yıktı ( bizim gelin biraz cüsseli de he he) zeynep ii dayanıo dio.:) maşallah kuzularımıza yine de... benimde boğaz ağrım devam edio... limonlu su içiourm bolbol. o da tansiyon düşürüyo pufff nurayım çok geçmiş olsun cnm yaa inş ii gelir ballı çörek otu. bizde yiyoruz ailecek. zeynep ilkinde nazlanıo zor veriorum sonra bi daaa bi daa dio tatlı delisi sıpa:) şifa olsun herkese inş. elifim de ilerlemeden atlatıcak inş. tüm kuzulara geçmiş olsun inş.

ha ha hah agünaydın şekerim
ben dedim dimi sana zevkli görümcesivar daha ne ister diye he he he:
ay bu arada akşam nurayım sormuştu balın içine nekadar çörek otu koyuyoruz diye ben 1 tatlı kaşığı bala yarım çay kaşığı dedimama yanlışmı şekerim?

Gunaydinnnn..uzunn bi aradan sonra dun işe basladm cok fazla yoğunluk yoktu şüküraksamdaa kar basladi diye erken çıkarttılar.giremedim..
bizden haberler meryem dun aglamadan gitti krese.aksamda mutluydu.bu sabah ne oldu bilmiyorum gorusemedm babasiyla.biz aksam bayan arkdaslarla toplandk eglenceli gecti.minnak kuzumda iyi herhalde sali gun kontrol vaar heyecanliyim,))
Hasta bebislermz var yine...gecmis olsun.oksuruk icin siyah turp bal cok iyi geldi meryeme.gunde iki kez verdim.iki kez de balli zencefilli süt veryodm ilacsiz atlattuk son hastalgmizi tavsiye ederm.

annem bana da başka bir rengini al dedi:) ama başka rengi kalmamıştı burda ha ha:) samsunda varsa bakarım artık... cnm ben göz kararı koyuyorum ama bal yoğun oluo. fazla olsa da zarar gelmez çörek otundan. nuraya da söyledim akşam.
sibel size de geçmiş olsun cnm. zencefil çok ii de çocuklara uygun mu pek bilmiyorum çünkü burda bır aktar ben kabızlık için dolanırken 3 yaşın altında ki çocuklara bitkisel herhangibir sey vermiyoruz demişti. zencefil de vermedim o nedenle. ama öksürüğe balla birlikte çok ii gelio harbiden. bende gitcem dr ye bakalım cumaya kadar. kuzum nasılmış bir göreyim samsuna gitmedn.

güldenim minnak bi adam işte aman gaz sıkıştırıyo önce kedi gibi miyavlıyo sonra aslan gibi kükrüyo :) çok fena minik kuzu ama çok tatlı çok farklı bi duygu yasmin canım korkma ikisinede yeticek sevgin sen merak etme bizdede iki tane var ya yengem ikisinede yetiyo maşallah

yerim o m,nnak kuzuyu ben yaa maşallah. ay erkeklerin sesi nasıl kalın gelio bana anlatamam. annemlerin karşısında var bi tane paşa gece gündüz ağlıo. ay sesi nasıl kalın gelio anlatamam yıkıo ortalığı valla. allah sabır versin diyorum. benim küçük kuzu da ablasına çeksin de uslu olsun inş. ama daha çok uyusun he he:)

oyyy minnak kuzuyada baksennnnn:
yaseminim zencefili bilemedim herkes başka birşey söylüyo ama şukonuda bende enfikirim kesinlikle bitkilerin yararları olduğu kadar yanlış kullanımlarda zararlarıdavar.
yaseminim korkutmak gibi olmasında 1. bebişler yavaş olursa 2. bebişler yaramaz oluyo yada 1. bebişler yaramaz olursa 2. bebişler daha uslu oluyo benden söylemesi bakalım gelsin 2 çocuk sahibi tecrubeli annelerde aydınlatsınlar bizi bu konuda..

güldenim zaten bizim evde şöyle bir durum var ki benim bebekliim çok çok usluymuş eşimin ki de bir o kadar yaramaz. herkese illallah dedirtmiş o derece. zeynep kuzum annesine benzemeyi tercih etti. ama küçük kuzu babaya çekerse yandık. inş. bana çeker valla... ablasını da coşturmasın sonra...bakalım hep birlikte bekleyip görcez. buara pıtırtılarını iyice hissetmeye başladım maşallah kuzuma...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…