- 29 Mart 2013
- 7.371
- 288
- 128
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #60.561
Bizde iyiyiz canim cok sukur efede iyi bebiste iyi sorun yok calisiyorum evet canim hicbirseye zaman bulamiyorum valla artikIyiyim dilekcm sen naslsn
Gorusemdk evet bi suredir calsiyosn demi
Efe nasil bebis nasil
Guldenim iyi sukur bugun biraz karnim agriyor usuttum sanirim baska sikinti yok sen nasilsin nil kuzu nasilaynen fundacımya benimkide öyle arada nüks ediyo sürekli offf resmen geniz akıntısını hissediorum zaten.
inş iyi gelir wavsummm:
dilek keyifler iyimi cnm
Slmlarrr bayanlarrrr
Tesaduf bakıyım dedım ıkı dak:)Beni canim girdginde gorursn insallah bi sorum var
Pizza yapicamda cahidenn tarifi pizza hamiruna yarim kibrt kutusu yas maya diyo ama tam olrk nekdr koymlyim acaba dahaonce yaptim ama unuttum nekdr koydgmu
kesinlikle konuşurlardı ama arada tıkayacaksın kulakları cnm:Kızlar temızlıgı bıtırdım eltım geldı cat kapı ıyı oldu lafladık bıraz, temızlık ustu catkapı gelen mısafıre bayılıyorum:) sonra beyzayı aldım kresten nıdayı uyuttum mutfaga daldım daha cıkamadım:)
Wavs cnm kv deye bakacak kımse olmadıgı ıcın degılde o cıkmadan gezmeye gıttım dıye bır suru laf konusulacak arkamdan dıye dusundugum ıcın( kı bır ıkı ınsan tarafından oyle olucagı malumdu) gıtmedım annemler bu hafta gıtseydı gıtcektım ama herseye ragmen:) esım sagolsun ben gıtseydım goturecektı yıne.. Pazar gıdıcez ıns..
Haklısın cnm bazen tıkıyorum zaten:)kesinlikle konuşurlardı ama arada tıkayacaksın kulakları cnm:
kızlarrrr bende çıkar görüşürüz bakalımmm::
wavsummmm evet yarım maya cnm ben 1 koymuştum sonuç olmamıştı biiyosunmnnnn sonra beni yarım demişti
Tesaduf bakıyım dedım ıkı dak:)
Cnm ben yarım yas maya koyuyorum bıkacgun duracaksa yarımdan daha az bıle koyuyorum
Afıyet olsun:)
Kızlar temızlıgı bıtırdım eltım geldı cat kapı ıyı oldu lafladık bıraz, temızlık ustu catkapı gelen mısafıre bayılıyorum:) sonra beyzayı aldım kresten nıdayı uyuttum mutfaga daldım daha cıkamadım:)
Wavs cnm kv deye bakacak kımse olmadıgı ıcın degılde o cıkmadan gezmeye gıttım dıye bır suru laf konusulacak arkamdan dıye dusundugum ıcın( kı bır ıkı ınsan tarafından oyle olucagı malumdu) gıtmedım annemler bu hafta gıtseydı gıtcektım ama herseye ragmen:) esım sagolsun ben gıtseydım goturecektı yıne.. Pazar gıdıcez ıns..
Olur cnm yeter yanı tam olcuden ıkı bucuk tepsı falan cıkıyo benım..Kalbi temz arkadasm:)
Tamam canim sagol ben yarim olcu yapicam dort kisiye olur dimi
bbetülüm günaydın cnm:günaydın kızlar dün yoğundum yazamadım hep okudum ama
katre yüreğime ses olmuşsun hamilelik tabiki erdemin kardeşi olsun çok istiyorum helede bi kızım olsun çok çok istiyorum rabbim sağlıkla nasip etsin inşallah ama erdemin durumunun tamamen geçmesi lazım şu durumda ikisinede yetemem benimde gönlümden geçen aralarında 4 yaş olması hayırlısı artık bakalım rabbim nasip edermi ne zaman eder onu bilmiyorum
güldennasıl oldun tatlım
yasmin hayırlı olsun babayla kavuştu bal böcüğü
katre canım bu günlerde geçecek Allahın izniyle inşallah
yağmur tatlım dün okudum hastaydın sanırım bide pizzayı sen mi yapıcaksın
beni canım sayılı gün geçiyor ama şükür geldiler görebildin sağlıklılar rabbim sağlıklarını eksik etmesin umarım kv de de iyidir
ayşegül canım nasılsın masalcık nasıl eşinin iş durumu ile ilgili geliişme varmı
wavs canım alp nasıl oldu yaralar tamamen geçmtimi
songülüm canım özledim he görüşelimoğluma sözüm var karlar erisin gidicez songül teyzene arasa dedim ona göre ayrıca sölemeyi unuttum o benim ablam arasın diyor kendileri haberin olsun yareni paylaşmaktan pek hoşlanmıyor
funda dr un herşeyin iyi gidiyor demesi çok güzel peki ödevini kimde kullanıcaksın 3 mektup hakkını
kızlar yazamadığım hatırlamadığım vardır kusura bakmayın
bu arada benim minik kuzu halasının kuzusu dün gittim değişmiş yüzü inmeye başlamış ve sanırım renkli gözlü olacak paşa :)
günaydın sibelcim kv meryemcik içinmi gelecekti :Günaydın. .cok kötüyüm. Dun misafrlerm vardi cok yorucu ama guzel gecti...kotu haberse aksam kresten aldgmizda burnu akmaya basladi meryrmin.gece ise cok kotu oksurdu uyuyamadk gece boyu.hem yorgunum hem uykusuz hem moralim bozuk.dun kv ve gorumce ile görüşmüş eşim sabah Meryem icin kvyi gondercm oraya demis gorumce.aksam aradı gondermiyorm dedi((cok uzgnm gerckten
günaydın cnmgünaydın kızlar umarım herkes iyidir.
katre inş gece rahat geçmiştir berra içn cnm rapbim hayırlı ve istediğin gönlüne göre versin.
betül dün yazmadın nerdesin bakyim?
yaseminim inş toparlamışsındır biraz cnm? fatma sende yoksunyine.
songül şekerim çok ihmal eder oldun bizi benden söylemesi bak.
nuray, beni, wavs, funda, ayşegül, sibsizede günaydın kızlar sanki unuttuğunm biri var ama ay bugün kafamı toparlıyamıyorumya..el,
günaydın cnmgünaydın kızlar dün yoğundum yazamadım hep okudum ama
katre yüreğime ses olmuşsun hamilelik tabiki erdemin kardeşi olsun çok istiyorum helede bi kızım olsun çok çok istiyorum rabbim sağlıkla nasip etsin inşallah ama erdemin durumunun tamamen geçmesi lazım şu durumda ikisinede yetemem benimde gönlümden geçen aralarında 4 yaş olması hayırlısı artık bakalım rabbim nasip edermi ne zaman eder onu bilmiyorum
güldennasıl oldun tatlım
yasmin hayırlı olsun babayla kavuştu bal böcüğü
katre canım bu günlerde geçecek Allahın izniyle inşallah
yağmur tatlım dün okudum hastaydın sanırım bide pizzayı sen mi yapıcaksın
beni canım sayılı gün geçiyor ama şükür geldiler görebildin sağlıklılar rabbim sağlıklarını eksik etmesin umarım kv de de iyidir
ayşegül canım nasılsın masalcık nasıl eşinin iş durumu ile ilgili geliişme varmı
wavs canım alp nasıl oldu yaralar tamamen geçmtimi
songülüm canım özledim he görüşelimoğluma sözüm var karlar erisin gidicez songül teyzene arasa dedim ona göre ayrıca sölemeyi unuttum o benim ablam arasın diyor kendileri haberin olsun yareni paylaşmaktan pek hoşlanmıyor
funda dr un herşeyin iyi gidiyor demesi çok güzel peki ödevini kimde kullanıcaksın 3 mektup hakkını
kızlar yazamadığım hatırlamadığım vardır kusura bakmayın
bu arada benim minik kuzu halasının kuzusu dün gittim değişmiş yüzü inmeye başlamış ve sanırım renkli gözlü olacak paşa :)
cnm meryeme geçmiş olsunGünaydın. .cok kötüyüm. Dun misafrlerm vardi cok yorucu ama guzel gecti...kotu haberse aksam kresten aldgmizda burnu akmaya basladi meryrmin.gece ise cok kotu oksurdu uyuyamadk gece boyu.hem yorgunum hem uykusuz hem moralim bozuk.dun kv ve gorumce ile görüşmüş eşim sabah Meryem icin kvyi gondercm oraya demis gorumce.aksam aradı gondermiyorm dedi((cok uzgnm gerckten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?