2012 kasım bebekleri büyüyor..

Iyiyim dilekcm sen naslsn
Gorusemdk evet bi suredir calsiyosn demi
Efe nasil bebis nasil
Bizde iyiyiz canim cok sukur efede iyi bebiste iyi sorun yok calisiyorum evet canim hicbirseye zaman bulamiyorum valla artik
aynen fundacımya benimkide öyle arada nüks ediyo sürekli offf resmen geniz akıntısını hissediorum zaten.
inş iyi gelir wavsummm:
dilek keyifler iyimi cnm
Guldenim iyi sukur bugun biraz karnim agriyor usuttum sanirim baska sikinti yok sen nasilsin nil kuzu nasil

Slmlarrr bayanlarrrr

Merhaba canimmm nasilsin kuzumm iyimisin

Beni canim girdginde gorursn insallah bi sorum var
Pizza yapicamda cahidenn tarifi pizza hamiruna yarim kibrt kutusu yas maya diyo ama tam olrk nekdr koymlyim acaba dahaonce yaptim ama unuttum nekdr koydgmu
Tesaduf bakıyım dedım ıkı dak:)
Cnm ben yarım yas maya koyuyorum bıkacgun duracaksa yarımdan daha az bıle koyuyorum
Afıyet olsun:)

Kızlar temızlıgı bıtırdım eltım geldı cat kapı ıyı oldu lafladık bıraz, temızlık ustu catkapı gelen mısafıre bayılıyorum:) sonra beyzayı aldım kresten nıdayı uyuttum mutfaga daldım daha cıkamadım:)
Wavs cnm kv deye bakacak kımse olmadıgı ıcın degılde o cıkmadan gezmeye gıttım dıye bır suru laf konusulacak arkamdan dıye dusundugum ıcın( kı bır ıkı ınsan tarafından oyle olucagı malumdu) gıtmedım annemler bu hafta gıtseydı gıtcektım ama herseye ragmen:) esım sagolsun ben gıtseydım goturecektı yıne.. Pazar gıdıcez ıns..

kesinlikle konuşurlardı ama arada tıkayacaksın kulakları cnm:
kızlarrrr bende çıkar görüşürüz bakalımmm::

Sonucta annenler sayili gun ordalar ya oyizden demstm canim
Ama haklsn konusrlar elbet

Kalbi temz arkadasm:)
Tamam canim sagol ben yarim olcu yapicam dort kisiye olur dimi
Olur cnm yeter yanı tam olcuden ıkı bucuk tepsı falan cıkıyo benım..
Kolay gelsın:)
Esımde gec gelıcek ıslerı yavaslattım:) ısten cıkmıs ama ıkı yere elektrık ısı ıcın cagırmıslar ordan hastaneye gececek eve ne zaman gelıcek bılmıyoruz:)

Iyi akşamlar kızlar

Dun yazacaktim herkese uzun uzun. Berra el koydu tlfna. Ama siz zaten anlamissiniz beni. Bunaldim biraz bi de uzerine özlem ekleniyor tabi. Memleket hasreti yasemin duymasın.

Bu arada kötü haber berra bu sefer de grip oldu. Geceden beri rahatsiz ve hafif atesi çıkıyor. 38 oldu en fazla.

Gelelim hamilelik konusuna:) gercekten isterdim siradaki olmayi. Bi yanim istiyor ama bi yanim biraz daha diyor. Berra biraz daha toplansin istiyorum. Su an bile cok zorlanıyorum özellikle hastalik döneminde bi de iki cocukla düşünemiyorum. Benim hep gonlumden geçen 4 yas olmasi aralarinin. Artık Rabbim hayırlısini nasip etsin. Yaseminin btun çocuklara kardes duasina yürekten amin diyorum:) Gecen bi pedagogu dinledim kardessiz bi ev cocuk icin sıkıcı bi evdir diyo cok hak verdim.

günaydın kızlar umarım herkes iyidir.
katre inş gece rahat geçmiştir berra içn cnm rapbim hayırlı ve istediğin gönlüne göre versin.
betül dün yazmadın nerdesin bakyim?
yaseminim inş toparlamışsındır biraz cnm? fatma sende yoksunyine.
songül şekerim çok ihmal eder oldun bizi benden söylemesi bak.
nuray, beni, wavs, funda, ayşegül, sibsizede günaydın kızlar sanki unuttuğunm biri var ama ay bugün kafamı toparlıyamıyorumya..el,

günaydın kızlar dün yoğundum yazamadım hep okudum ama
katre yüreğime ses olmuşsun hamilelik tabiki erdemin kardeşi olsun çok istiyorum helede bi kızım olsun çok çok istiyorum rabbim sağlıkla nasip etsin inşallah ama erdemin durumunun tamamen geçmesi lazım şu durumda ikisinede yetemem benimde gönlümden geçen aralarında 4 yaş olması hayırlısı artık bakalım rabbim nasip edermi ne zaman eder onu bilmiyorum
güldennasıl oldun tatlım
yasmin hayırlı olsun babayla kavuştu bal böcüğü
katre canım bu günlerde geçecek Allahın izniyle inşallah
yağmur tatlım dün okudum hastaydın sanırım bide pizzayı sen mi yapıcaksın
beni canım sayılı gün geçiyor ama şükür geldiler görebildin sağlıklılar rabbim sağlıklarını eksik etmesin umarım kv de de iyidir
ayşegül canım nasılsın masalcık nasıl eşinin iş durumu ile ilgili geliişme varmı
wavs canım alp nasıl oldu yaralar tamamen geçmtimi
songülüm canım özledim he görüşelim oğluma sözüm var karlar erisin gidicez songül teyzene arasa dedim ona göre ayrıca sölemeyi unuttum o benim ablam arasın diyor kendileri haberin olsun yareni paylaşmaktan pek hoşlanmıyor
funda dr un herşeyin iyi gidiyor demesi çok güzel peki ödevini kimde kullanıcaksın 3 mektup hakkını
kızlar yazamadığım hatırlamadığım vardır kusura bakmayın
bu arada benim minik kuzu halasının kuzusu dün gittim değişmiş yüzü inmeye başlamış ve sanırım renkli gözlü olacak paşa :)

bbetülüm günaydın cnm:
allahım gönlünüze göre versin kızlarrr .

Günaydın. .cok kötüyüm. Dun misafrlerm vardi cok yorucu ama guzel gecti...kotu haberse aksam kresten aldgmizda burnu akmaya basladi meryrmin.gece ise cok kotu oksurdu uyuyamadk gece boyu.hem yorgunum hem uykusuz hem moralim bozuk.dun kv ve gorumce ile görüşmüş eşim sabah Meryem icin kvyi gondercm oraya demis gorumce.aksam aradı gondermiyorm dedi((cok uzgnm gerckten

günaydın sibelcim kv meryemcik içinmi gelecekti :
işin zor allah kolaylık versin cnm peki sende yasemin gibi 2. çocuktan sonra izin alıcakmısın 2 yıl. ozaman meryemcikte toparlarmış olur cnm.bozma moralini unutma bebiş senden etkileniyor.

günaydın cnm
nasıl oldun?

günaydın cnm
allah gönlüne göre versin
peki erdemde durum nedir,nasıl oldu,ankaraya gitmenize gerek kalmadı değil mi?

canım mektup hakkımı kime kullansam inan bilmiyorum.şuan karar veremedim bi türlü
cnm meryeme geçmiş olsun
ilk yıl hastalanması çok normal
cnm sonsuza kadar kv yanınızda olamazki.eninde sonunda meryem kreşe gidecek ve hasta olacak bu çok normal.canını sıkma bu kadar.bak senin düşünmen gereken bi bebek daha var
bu yıl kreşe gider.yazdan itibaren de sen izinli olacaksın.1 yıl da sen bakarsın ve 4 yaşından itibaren tekrar krşe gider

herkese kocaman günaydın kızlar

nur cnm berraya geçmiş olsun

kızlar ben bu aralar acayip uyuyorum.dün akşam defneyi uyuturken ben de uyumuşum.gece 3 te uyandım.defneyi yerine alıp ben de yattım tekrar.ilacımı falan da alamadım bu nedenle.sabah da 6 da zor kalktım.ortalığı toparlayı hazırlanıp defneyi alıp çıktım

bugün kv defneyle güne gidecek.dün ilk defa defnenin kreşinden sonra gitmesini aklına soktum ama bakalım bugün ne yapacak bilmiyorum

Evet gulden meryem icin gelicekti.en azindan iki ay daha demistik o da olumlu konuşuyordu hep gorumcm yuznden...izin alicam gulden de bnm 1yil hakkm var. Gerci borcmz var baya izne ayrlirsam odeyemeyz o kadar karsik ki.

Funda haklisin her halukarda hasta olcak da o oksurddkce cigerm dayanmiyo bir kez daha calstgm icin lanet ediyorm

günaydın fundam ben daha iyiyim cnm ilaçlarımı alıcam bakalım ama geniz akıntım tamgaz devam tabi.
havlaardan herhalde o uyku hali bebndedevar cnm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…