2012 kasım bebekleri büyüyor..

Hic bilmiyorm gulden benm ailemden kesinlikle fayda yok onu biliyorm..bakıcı tutsam e ayni paraya gelcek kazandgm oraya gidicek.kv yeni bir tedavi uygulaniyor baya degskluk var diyo ona umitliyiz

Hic bilmiyorm gulden benm ailemden kesinlikle fayda yok onu biliyorm..bakıcı tutsam e ayni paraya gelcek kazandgm oraya gidicek.kv yeni bir tedavi uygulaniyor baya degskluk var diyo ona umitliyiz
tedavi tamamda görümcem göndermiyo diosun ayyy zor işler gerçekten allah yardımcınız olsun nediyeyim..

canım bunlar hep çalıştığımız için suçluluk duymamızdan kaynaklı
hasta olacak çocuk evde de oluyor
bak ne diyeceğim geçen defnenin kreşinde bi psikolog anne babalara eğitim verdi ve önce kimler çalışıyor diye sordu.el kaldırdık.sonra çalıştığınız için çocuğunuza karşı suçluluk hissediyormusunuz dedi.ben tabi el kaldırdım ve bi kaç kişi daha el kaldırdı.sonra adam dedi ki hiç suçluluk hissetmeyin çünkü çalışan annelerin çocukları kendine daha güvenli oluyor, sorunların üstesinden kendi tek başına gelmede daha başarılı oluyor.
inan bu benim içimi çok rahatlattı.
bizim şartlarımız bu ve başka çaremiz yok.

herkese günaydın kızlar. nasılsınız... ben daha iyiyim çok şükür. zeynebim de daha ii. dün akşam babamız geldi . sabah zeynebin mutluluğu görülmeye değerdi. babiş mi gelmiş kızım dedim. ay bu kelime çok hoşuna gitti. babiş gelmiş babiş gelmiş çok komik deyip durdu sıpa he he:) babiş komik geldi herhalde sıpaya:) geçmiş yapamdım herkes iidir inş. öpüyorum hepinizi yarından sonra uzun bir süre yazamıycam sanırım size. ayın 2 sinde iş başı yapcam ama hemen kendime masa bulamayabilirim memuriyetin cilveleri işte:) kızlarla haber gönderirim hepinize. bizim dr kontrolümüzde yarın bakalım nasıl geçecek. herşey yolunda giderse de öğleden sonra yola çıkarız. allah yardımcımız olsunn . annem az üzülsün

evet bende engelsiz annede öyle bir yazı paylaşmıştım fundacım.
yaseminim hoşgeldin cnm bari bugün fırsat buldukça yaz bize şekerim yokluğunu çok hisedicez amaaaa
o zeynebimide yerim bak babişmiş akıllı bıdıkkk:

Görümceyi de anlamiyorum ilcede oturuyolar simdi buyuksehirde calsmk istyorm tayin istycem diyo. Annem de bnmle gelurse basim üstünde yeri var gelmezse yapcak bisryim yok.giderim diyo.e madem kendi zevkin icin annenden vazgecebiluyorsun minnak bi yavru icon iki ay niye tolerans gostermyosun.37yasinda gorumcm kucuk flan degil ki.

Funda vallahi cok üzülüyorum eşim de diyo gece kahretsin kazanluan parayi diyo.az kaldi birak işi diycek.bu psikolojden kurtulamiyorm malesef. O hale geldim ki krese gitmesindense mrmlekete yolluyum iki haftaya gidip geliyim diyorm bazen.en azından biraz daha büyür drenc kazanr.birak benii ben uyuycamm diyo sabahlari kavga kiyamet hazrlaniyorz.

Yasemin hayirli olsun hayrlusi olsun cnm.

Dr randevum sali gun bnmde herhalde ogrenrz cinsiyetini.

sibel görümcen bekar herhalde dimi.
sakın meryemi gönderme cnm 2 haftada birde gitsen bu meryemciğin pskolojisi için hiç iy ideğil inan.
kıreş daha iyi bence en azından akşmaları vakit geçire biliyosunuz ah sibelim ahhh:

Ahh guldenm ahh:))onsuz eve Giresim gelmezki zaten.odasna bile giremem baktgm heryerde o var. Allhm saglik ömür versin kuzularimiza.gorumce bekar cnm malesefevli olsa eminm kv kalir hep bizde:)

konuya tepeden dalcam cnm ama bence işten ayrıl mekmlekete gönderme o kadar.yani. yazık çocuğa. e ikinci de gelio onu da memlekete gönderemiyceğine göre meryeme yazık. size köklü bir çözüm lazım cnm. bakıcı bulma yoluna gitseniz . güzelce araştır gerekirse evin her yerinni kamerayla doldur. yani ben bakıcı düşünsem kamera kesin takardım evime. güvenemem çünkü. malesef rahat bir yapım yok. akşama kadar düşünmekten kafayı yerim muhtemelen. zaten eşimde bunu bildiği için 2 yıl izinde ısrarcı. bence sende bakıcı filan bul cnm. ikisine de bakabilecek birisi en iisi sizin için. kv dende annenden de hayır yok. yeni doğanı da kreşe gönderemezsin . her türlü bakıcı şart size. yada doğuma kadar kreşle idare edip. doğumizni bitimine kadar da bakıcı ayarlayacaksın cnm.

Ahh guldenm ahh:))onsuz eve Giresim gelmezki zaten.odasna bile giremem baktgm heryerde o var. Allhm saglik ömür versin kuzularimiza.gorumce bekar cnm malesefevli olsa eminm kv kalir hep bizde:)
cnm bekarda olsa 37 yaşında koskoca insan. nasıl bir hala ki yeğenine dayanabilio yani. maşallah ona. şurda idare edeceği doğuma kadar olan süreç.

kızlar kv defneyi yine kreşe göndermemiş
defne gitmeyeceğim demiş o da göndermemiş
kv nin ablası da e tabi sen her dediğini yapıyorsun,gitmek istememesi normal demiş.bak dedim ben de sana her dediğini yapma diyorum gördün mü dedim
ne yapıyım kıyamıyorum diyor.
iyide iyilik yapmıyorsun ki
kreş öğretmeni beni aradı hasta mı diye
bende öyle haberdar oldum

Günaydın kizlar Nasılsıniz bakalim
sibelcim Allah yardimcin olsun çok zor gercekten ikinci bebeğin gelmeden ins bi çözüm bulursunuz
yaseminim ins annen çok fazla Üzülmez canim seni de Üzmez
guldencim daha iyisini ins biz çok şükür daha iyiyiz elifle
fundacim bana yaz mektubun bi tanesini şaka Bi yana canim en sevdiklerine içini rahatça dokebilecegin kisilere yaz
betulcum Sağol canim Pizzayi yapacak olan ben değilim wavs sordu
kızlar geçen mercimek corbasinin içine kereviz koydum elife kereviz yedirmek için tadı hiç de fena olmadı

valla neden olmasın cnm sen de sevdiklerimden birisin :)
kereviz çok besleyici,yemeğini yaptığında yemiyor mu?

bende yasemine katılıyorum sibel gerekirse işten ayrıl yapacak birşey yok sonuçta bakıcıda istanbulda bildiğim kadarıyla çok para ister bakıcılar cnm ama eğer bakıcı dersen yaseminin dediği gibi evi kamerrayla donat sonra için rahat etsin bu zamanda helede istanbul gibi yerde asla güvenemem ben hoş burdada güvenemem oda ayrı ama..

amaya birsürü yazdım silindi neyazdığımıda unutttum.. funda senin kv güne gidecekya bence özellikle defneyi göndermedi kıreşe ha ha haiçimde çok kötü benim dimi.
nurayım bizdaha iyiyiz şükür nilin hırltısı geçti şükür ama öksürük tam gaz devam sizde iyimişsiniz şükür..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…