- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #60.581
tedavi tamamda görümcem göndermiyo diosun ayyy zor işler gerçekten allah yardımcınız olsun nediyeyim..Hic bilmiyorm gulden benm ailemden kesinlikle fayda yok onu biliyorm..bakıcı tutsam e ayni paraya gelcek kazandgm oraya gidicek.kv yeni bir tedavi uygulaniyor baya degskluk var diyo ona umitliyiz
canım bunlar hep çalıştığımız için suçluluk duymamızdan kaynaklıEvet gulden meryem icin gelicekti.en azindan iki ay daha demistik o da olumlu konuşuyordu hep gorumcm yuznden...izin alicam gulden de bnm 1yil hakkm var. Gerci borcmz var baya izne ayrlirsam odeyemeyz o kadar karsik ki.
Funda haklisin her halukarda hasta olcak da o oksurddkce cigerm dayanmiyo bir kez daha calstgm icin lanet ediyorm
sibel görümcen bekar herhalde dimi.Görümceyi de anlamiyorum ilcede oturuyolar simdi buyuksehirde calsmk istyorm tayin istycem diyo. Annem de bnmle gelurse basim üstünde yeri var gelmezse yapcak bisryim yok.giderim diyo.e madem kendi zevkin icin annenden vazgecebiluyorsun minnak bi yavru icon iki ay niye tolerans gostermyosun.37yasinda gorumcm kucuk flan degil ki.
Funda vallahi cok üzülüyorum eşim de diyo gece kahretsin kazanluan parayi diyo.az kaldi birak işi diycek.bu psikolojden kurtulamiyorm malesef. O hale geldim ki krese gitmesindense mrmlekete yolluyum iki haftaya gidip geliyim diyorm bazen.en azından biraz daha büyür drenc kazanr.birak benii ben uyuycamm diyo sabahlari kavga kiyamet hazrlaniyorz.
Yasemin hayirli olsun hayrlusi olsun cnm.
Dr randevum sali gun bnmde herhalde ogrenrz cinsiyetini.
cnm bekarda olsa 37 yaşında koskoca insan. nasıl bir hala ki yeğenine dayanabilio yani. maşallah ona. şurda idare edeceği doğuma kadar olan süreç.Ahh guldenm ahh:))onsuz eve Giresim gelmezki zaten.odasna bile giremem baktgm heryerde o var. Allhm saglik ömür versin kuzularimiza.gorumce bekar cnm malesefevli olsa eminm kv kalir hep bizde:)
valla neden olmasın cnm sen de sevdiklerimden birisin :)Günaydın kizlar Nasılsıniz bakalim
sibelcim Allah yardimcin olsun çok zor gercekten ikinci bebeğin gelmeden ins bi çözüm bulursunuz
yaseminim ins annen çok fazla Üzülmez canim seni de Üzmez
guldencim daha iyisini ins biz çok şükür daha iyiyiz elifle
fundacim bana yaz mektubun bi tanesini şaka Bi yana canim en sevdiklerine içini rahatça dokebilecegin kisilere yaz
betulcum Sağol canim Pizzayi yapacak olan ben değilim wavs sordu
kızlar geçen mercimek corbasinin içine kereviz koydum elife kereviz yedirmek için tadı hiç de fena olmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?