2012 kasım bebekleri büyüyor..

cnm pokoyo ne?
kreşte tv var evet
öğrendikleri konularla ilgili film izliyorlar haftada bir
geçen haftanın konusu itfaiye idi mesela

telefon başındayım ama yinede bazençalmıyo kafam düşücek gibi oluyo cnm yasemine yazdım ama dönmedi bende rahatsız etmek istemedim akşam ararım olmazsa

nil hoşgeldin canım hatırlamazmıyız nasılsın neler yapıyorsun anlatsana neerelerdesin

kızlarrr yaseminden haberlere gelince.
yaklaşık 1 saat yolları kalmış.
anneden ayrılmak zor olmuş tabi araba uzaklaşınca annane diye zeynebimde ağlamış.
ve ömercik çok iyimiş maşallah ve çok şükür işte şimdilik haberler böyle..

güle güle gitsinler
kıyamam kuzuma ya
yasemin zeynebin o halini görünce nasıl kötü olmuştur
defne de annemi en son geldiğinde yolcu ettiğimizde eve gelinceye kadar ağlamıştı, sonra da 1 hafta anneme küsmüştü
ömerin iyi olmasına sevindim

nil hoşgeldin canım hatırlamazmıyız nasılsın neler yapıyorsun anlatsana neerelerdesin
Beysalcığım, aynı yerdeyim, Trabzon'da.. Aylardır foruma giremedim, benim mail adresim hacklandı. Başka isimle girdim arada ama olmadı, zevk vermedi.. Neyse en son dün hallettik yönetimle, gene eski ismime kavuştum..

Eee büyüttünüz mü bebeklerinizi.. Abi, abla oldular artık dimi..

ben hatırladım en son çok isyanda depresyonda değilmiydin cnm hoşgeldinnn

Abooo, hatun beni depresyonumdan hatırladı hee.. Ayy çok kötüydüm ben yaa.. Bu foruma bile giremiyordum, bir sıkıntı basıyordu, nasıl kalktığımı bilmiyordum.. Aman Rabb'im kurtardı sonunda.. Sizler nasılsınız? kızlardan kimler var?

inanmıyorumya 2 günde hiç geçmiş yokkkkkk kızlar ne oluyo bize yaaa ama olmazki böyle çok üzüldümmm:
sevgili nil iyi olmana çok sevindim cnm bizden haberler aynı benimnil büyüdü sorma ben bebek değilim diye dolanıyo ortalıkta
sen nasılsın neler yaptın haberler sende anlat bakalım.
herkese günaydın kızlar iyi haftalar.
ama hadi gelin artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…