- 1 Mart 2012
- 6.101
- 1.513
- 198
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #60.681
cnm pokoyo ne?Ben geldım guldencım 15 dakkalıgına:) beyzayı almaya gıdıcez bıraz sonra..
Funda masallah cok tatlı cıkmıs ressam hanım:) kreste pokoyo da ızlıyolar sanırım tv degılmı arkadakı garıp geldı bıraz:)
Cızgı fılm cnm:)cnm pokoyo ne?
kreşte tv var evet
öğrendikleri konularla ilgili film izliyorlar haftada bir
geçen haftanın konusu itfaiye idi mesela
ben hatırladım en son çok isyanda depresyonda değilmiydin cnm hoşgeldinnnKızlar merhaba.. Beni hatırlayan var mı acaba?
güle güle gitsinlerkızlarrr yaseminden haberlere gelince.
yaklaşık 1 saat yolları kalmış.
anneden ayrılmak zor olmuş tabi araba uzaklaşınca annane diye zeynebimde ağlamış.
ve ömercik çok iyimiş maşallah ve çok şükür işte şimdilik haberler böyle..
var betül 1. çok pişirmiyeceksin birde tarifte ne yazıyosa öyle yap koyu diye sufalan katma he hehe:buakşam hamurunu yapıp yarın pişirecen cnmkızlar çatlak kurabiye ile ilgili püf noktası varmı
betüllllll bende gelicem ama yemeye ona göre he hehe::) peki güldenim sağol canım benim
güldenim gel keşke börekler açarım sana (dicemde hazır açılmış yufkadan yaparım )betüllllll bende gelicem ama yemeye ona göre he hehe:
olmaz şekerim bana hazır dokunuyo senin açman lazım bizzat kendin olarak ha ha ha ha hahah aha ha agüldenim gel keşke börekler açarım sana (dicemde hazır açılmış yufkadan yaparım )
Beysalcığım, aynı yerdeyim, Trabzon'da.. Aylardır foruma giremedim, benim mail adresim hacklandı. Başka isimle girdim arada ama olmadı, zevk vermedi.. Neyse en son dün hallettik yönetimle, gene eski ismime kavuştum..nil hoşgeldin canım hatırlamazmıyız nasılsın neler yapıyorsun anlatsana neerelerdesin
ben hatırladım en son çok isyanda depresyonda değilmiydin cnm hoşgeldinnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?