2012 kasım bebekleri büyüyor..

anam hiç geçmiş yok bi tek nil yazmış nilcim trabzonda olduğunu biliyorum da gelmedin ya merak ettim bebişler büyüdü kocaman olduılar :)seninki nasıl
kızlar nerelerdesiniz ben geldimm bu arada çatlak kurabiyeyi yapamadım anam elim bi türlü gitmiyo nedense çok geriliyorum yapamıyacam die sürekli vazgeçiyorum hafta sonu bir sürü kurabiye yaptım yengeme gelen giden oluyo die ama çatlak kurabiyeye elim gitmedi korkuma :)
bu hafta sonu çok güzel geçti cumartesi ablam annem ben çıktık erdemi babaya bıraktım çarşı avm gezdik kahve içtyik yemek ytedik kız kıza bayadır yapamıyorduk akşamında diğer ablamda geldi istanbuldan bebişi görmeye diye cumartesi annemdeydik pazarda kahvaltıya gittik anneme akşama kadar yine onlarlaydık hariyka bi hafta sonuydu anlaycağınız sizler naptınız nasıl geçti hasta olanlar nasıl oldu iyisinizdir inşallah benim burnumdaki alerji coştu en son dün baya bi kanadı büyük bi pıhtı düştü bakalım yarın gidicem ilaçlarımı değiştirmeye

günaydın betülüm ayyy kıyamam çok geçmiş olsun cnm. kız ne korkuyon ne olacak sanki hey allahımya benim gibi beceriksiz bi hatun yapıyo da senmi yapamıyacan töbe töbe:)
ohhh negüzel olmuş güzel bir hafta sonu geçirmşsiniz..

yok garip güldenim bütün malzemeleri hazırlayıp kaldırıyorum ne zamandır :)

günaydın kızlar, nasılsınız?
betülüm geçmiş olsun sana
gülden maşallah nilime ne kadar tatlı

kızlar dolu dolu bi haftasonu oldu ama ben hiç bir şey yapmadım.
cumartesi defnenin toplantısı vardı oraya gittik.öğlen çıktık eşim kv ye gelmişti.oraya geçtik.defneye bişeyler yedirip yatırdım.sonra eşimle pazara gittik.ordan eve aldıklarımızı bıraktık.kvlere de balık alıp geçtik.kv zaten ablasıyla gezmeye gitmişti.akşam 5 gibi ben balıkları temizlemeye başladım kv gelince hazır sofraya otursun diye.eşim de geldi yardım etmeye(balık temizlemekten nefret ederim).biz temizlerken defne uyandı.ben defnenin yanına gittim.o sırada kv geldi.ay oğlum bu işler sana mı kaldı diye.eşim de anne funda yapıyordu da defne uyanınca gitti dedi.neyse sonra ben salata falan yaptım.tam sofradayız kv yine eşime balığı oğlum temizledi eline sağlık oğlum deyince eşim "anne balığı funda temizledi ben bişey yapmadım" dedi. kv sustu.neyse akşam 8,5 ta eve geçtik.defneyi uyuturken defne kustu.sanırım kv güne götürünce yataktan düşmesin diye yere montunu serip yatırdığı için üşüttü.gece 10 da çarşaf gecelik vs ne varsa yıkadım.eşimle film seyrettik.1 gibi yattık.sabah da defnenin kreşten bikaç arkadaşı ve ailesiyle kahvaltıya gittik.kaynımı da aldık.öğlen 3 gibi döndük.çok eğlendik.kv ye geçtik.akşam yemek vs yeyip sinemaya gittik eşimle.eşim biletleri önceden gidip aldı.sonra ben eşimi aradım.evden valizi getirde hazırlayalım diye.eşim de tamam dedi.eve anahtarını almadan gitmiş.evden beni arıyor eve geldim ama anahtarlarımı almamışım diye.bende neyse gel de akşam gidince hazırlarız dedim.kv bana laf soktu hemen."ne biçim insanlarsınız,sürekli güdülmeniz gerekiyor,insan anahtarını unutur mu,karı-koca bi garipsiniz" diye.ben bişey demedim. o sırada kaynım dışarı gidiyordu.o da anahtarını unutmuş yoldan döndü.kapıyı ben açtım.kaynım anahtarı unuttuğunu söyleyince ben de" anne senin oğlanların huyu herhalde anahtar unutmak,bak selim de anahtarlarını unutmuş" dedim.neyse akşam yemeğimizi yiyip biz eşimle çıktık.döndüğümüzde defne uyumuştu.eşim de defneyi kaldırmayalım biz valizi hazırlayıp gelelim,sabah da ben burdan giderim dedi.eve geçtik.valiz hazırladık.ben kendime kıyafet aldım.döndük.kv yine laf sokuyor "oğlum hem sabah erkenden yola çıkacaksın hem de lin lin lin geziyorsun" diye.ben yine bişey demedim.
sabah eşim gitti.ben de işe geldim.defne uyuyordu ben çıkarken.

Ohh funda ne kadar yogun gecmis.. ay koca iki gün bos boş yatmkla gecti valla bnm)

Yasemin napti acaba haber alan var mi.
songulun de sinavi vardi sanırım

günaydın fundacım negüzel yoğun dolu dolu bir hafta olmuş.
sibelcim sende dinlenmişsin iyi olmuş bence.
kızlarra dönemedim biraz yoğunumda..

Ohh funda ne kadar yogun gecmis.. ay koca iki gün bos boş yatmkla gecti valla bnm)

Yasemin napti acaba haber alan var mi.
songulun de sinavi vardi sanırım

günaydın fundacım negüzel yoğun dolu dolu bir hafta olmuş.
sibelcim sende dinlenmişsin iyi olmuş bence.
kızlarra dönemedim biraz yoğunumda..
evet kızlar valla dolu dolu geçti ayrıca çok güzel geçti
ama evde işler kaldı
sadece banyoyu temizledim
eve elimi sürmedim
bu haftasonu sağlam bi temizlik beni bekler

evet kızlar valla dolu dolu geçti ayrıca çok güzel geçti
ama evde işler kaldı
sadece banyoyu temizledim
eve elimi sürmedim
bu haftasonu sağlam bi temizlik beni bekler
ben bu hafta güzel bir temizlik yaptım dolplarımı falan sildim çok içimdeydi cumada temzlikçi gelecek inşşş.

Merhaba kızlar hepınıze
Ben cok yogunum gıremedım kımsede gırmemıs hafta sonu sıtem etmekte haklısın guldencım
Dun annemlere gıttık kv kp ve eltımle oglu geldı bızle ıkı arabayla gıttıgımız ıcın donuste arabada yer oldugundan annemlerıde getırdık bıze:) uc gun bızdeyız persembe sabah ablamlara gıdıcez onlar tr ye donene kadar bende orda kalıcam:)
Onumuzdekı bır hafta yogun gececek sonra aranızdayım ıns..
Sımdı eltımle annemlerı hollandaya goturecez bızım arabayla ben surcem:) ıns sıkıntısız gıdıp gelırız..opuyorum hepınızı..

benicim negüzel iyi gezmeler cnmhaberverdiğin için sağol cnm iyi size..

kızlaaaaarrrrr sanırım eşimin işi oldu
bugün istanbula çağırdılar
gitti
2 ay eğitim görecekmiş ondan sonra başlayacakmış,öyle demişler
hala inanamıyorum
ayyy gelişmeleri haber veririm

Tunaydin kizlar bi haftadir giremedim ama dun okulu kapattim artik tatildeyiim yasasiiin.
Carsamba gunude okul vardi bende Kurandan ezberimi yaptim iki gunde ama bide ogun ilahiyat icin kayit islemlerini yaptircaktik esim geldi gittik hocada okulda yokmus olmadi dersede gidemedim kardesime kargo yollayip eve geldik.kayit islemlerini persembe sabahtan yaptik cok sukur ben sinavsiz gecis icin basvuru yaptim eger kredilerimi falan tamamlayip mezun olabilirsem 2yilda aciktan ilahiyat okuycam nasip olursa ama ben cok kararsizdim esim oku devam et ne kaybedersin falan diyince yaptirdik kayit ins.hayirli olur.cumartesi aksamida avmye gittik indirimden lcwden erene ciciler aldim bide esimle erene triko kazak aldim renkleri benzeyen aynisini bulamam tabi ama yine baya benziyolar denk getirdim istedigim biseydi.
Dunde okula gittim Kurandan ezberimi verdim notumda iyiydi arapcadanda sinav sonuclarim gayet guzel ilk donemi atlattim neyseki kizlar.cikistada biseyler yiyip kulturparka gittik hava gunesliydi ogle saatiydi hem eren seviyo diye arada gidiyoruz dolastik gezdik eren donuste arabada sizdi.esimde aksam arkadasindan balik getirdi kucuk bi akvaryum vardi arkadasi balik bakiyo hem satiyomus esime hediye verdi tabi yemini vermis tas falan vermis buyuk akvaryumda deniz kabugu minik taslar vardi zaten bide motor almis esim aksam hazirladik hepsini eren cok sevdi izleyip durdu onlari arada gidip gidip izliyo.
Sizlerde durumlar nasil ins.herkes iyidir.

kızlaaaaarrrrr sanırım eşimin işi oldu
bugün istanbula çağırdılar
gitti
2 ay eğitim görecekmiş ondan sonra başlayacakmış,öyle demişler
hala inanamıyorum
ayyy gelişmeleri haber veririm
Cok sevindim fundacim ins.hayirlisiyla bi tasinsaydiniz sonra hersey daha guzel olucak.hafta sonu kv.yine formundaymis bide gitceksiniz diye artik dahada sinirli olur kendini hazirla.ama h.sonu guzel gecmis.

Benicim annenlerin gitme vakti gelmis son hafta neyseki hep berabersiniz hem kac ay kaldilar buna sukur son gunlerin tadini cikarin kv.denede gecmis olsun canim.

Kizlaar oyle bi tembellik varki ustumde bugun anlatamam size su saat oldu daha bisey yapmadim haber veriyim diye size yazdim artik biraz is yapayim boyle tembellik olmuyoo ama yine girerim ins.

hadi hayırlı olsun cnm
inşallah kredilerin yeterli olur ilahiyat için

Cok sevindim fundacim ins.hayirlisiyla bi tasinsaydiniz sonra hersey daha guzel olucak.hafta sonu kv.yine formundaymis bide gitceksiniz diye artik dahada sinirli olur kendini hazirla.ama h.sonu guzel gecmis.
inşallah cnm ya
evet formundaydı ama valla takmamaya çalışıyorum
haftasonu çok güzel geçti şükür
eşimin de benim hakkımı vermesi iyi oldu,
bakalım cnm ya eşim gitsin bi yerleşsin,ev durumunu vs halletmemiz lazım

ay funda süper bir haber hadi bakalım hayırlısı olsun inşallah yaklaşın bakalım buralara :)

fundaaaaaa çok sevindim cnm ayy hadi bakalım inş biran önce sizde gelirsinizde süper olur ayyy şimdiden heyecanlandım he he: süperrr:
fatmacım hoşgeldin ohhh süper ozaman bundan sonra bizi ihmal etme fazla eren paşayada bak :

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…