- 1 Mart 2012
- 6.101
- 1.513
- 198
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #60.721
inşallah cnmay funda süper bir haber hadi bakalım hayırlısı olsun inşallah yaklaşın bakalım buralara :)
bence de süper olur cnm yafundaaaaaa çok sevindim cnm ayy hadi bakalım inş biran önce sizde gelirsinizde süper olur ayyy şimdiden heyecanlandım he he: süperrr:
fatmacım hoşgeldin ohhh süper ozaman bundan sonra bizi ihmal etme fazla eren paşayada bak :
ohhh ohhh negüzel nurayımya ay bence bu yolculuk iyi gelecek size uçaklamı geliyorsunuz cnm?Merhaba arkadaşlar Nasılsıniz bakalim
Boz iyiyiz çok sukur çarşamba akşamı istanbul yolcusuyuz esyalarimizi yerlestirdik valizi çok heyecanliyiz
CAnım bizim iş belli değildi ya o yüzden fiyat konuşmaya gittimfundaaaa boşver sen istanbula gelecen zaten ama burdada ıreşlerin 1000 tlden az olacağını sanmıyorum cnmnbizim burda bile nili vereceğiim kreş 855 tl
biz iyiyiz şükür cnm sen nasılsınMerhaba arkadaşlar Nasılsıniz bakalim
Boz iyiyiz çok sukur çarşamba akşamı istanbul yolcusuyuz esyalarimizi yerlestirdik valizi çok heyecanliyiz
İnş bi aksilik olmaz ve havalar da iyu gider de çok iyi geçer ucakla gideceğiz canom ilk olacak bakalım elif nasıl tepki verecekohhh ohhh negüzel nurayımya ay bence bu yolculuk iyi gelecek size uçaklamı geliyorsunuz cnm?
çok pahalı gerçekten canim ya burda öğlene kadar kres 60 tl ve baya da güzel ne komik bi fiyat dumiCAnım bizim iş belli değildi ya o yüzden fiyat konuşmaya gittim
zaten ucuza kreş yok cnm ya
biz iyiyiz şükür cnm sen nasılsın
ay ne heyecanlı oluyor değil mi
ay çok güzel geçer inşallah
hayırlı yolculuklar şimdiden
günlük mü 60 tl?İnş bi aksilik olmaz ve havalar da iyu gider de çok iyi geçer ucakla gideceğiz canom ilk olacak bakalım elif nasıl tepki verecek
çok pahalı gerçekten canim ya burda öğlene kadar kres 60 tl ve baya da güzel ne komik bi fiyat dumi
Sağol canim ins güzel gecer
Yok kız aylikgünlük mü 60 tl?
o ne yaYok kız aylik
cnm yasemin taşındı evet etvi toparlamaya çalışıyo ne olsun gerçekten çalışmak zor çocuğu her halukarda bırakmak zor...Sibelcim sen nasilsin hamilelik nasil gidiyo canim bebisinde iyidir umarim kucuk ablamiz nasil.
Yaseminde tasindi dimi kizlar cumami gidicekti simdi izindedir tel.dende rahatsiz etmek istemiyorum artik yazdiginda ogreniriz gelismeleri.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?