2012 kasım bebekleri büyüyor..

ay funda süper bir haber hadi bakalım hayırlısı olsun inşallah yaklaşın bakalım buralara :)
inşallah cnm
valla bende istiyorum oralara yaklaşmayı

bence de süper olur cnm ya
valla eşim sabah gitti
sabahtan beri onun aramasını bekledim
şimdilik önce eşim gidecek
o bi yerleşip ev işini halletsin,ardından biz geleceğiz kısmetse

kızlar buarada haftasonu defnenin kreşi ile seneye kayıt ettirmek için görüştüm
tam güne 1135 tl istiyor
çok pahalı ya

fundaaaa boşver sen istanbula gelecen zaten ama burdada ıreşlerin 1000 tlden az olacağını sanmıyorum cnmnbizim burda bile nili vereceğiim kreş 855 tl

Merhaba arkadaşlar Nasılsıniz bakalim
Boz iyiyiz çok sukur çarşamba akşamı istanbul yolcusuyuz esyalarimizi yerlestirdik valizi çok heyecanliyiz

fundaaaa boşver sen istanbula gelecen zaten ama burdada ıreşlerin 1000 tlden az olacağını sanmıyorum cnmnbizim burda bile nili vereceğiim kreş 855 tl
CAnım bizim iş belli değildi ya o yüzden fiyat konuşmaya gittim
zaten ucuza kreş yok cnm ya

Merhaba arkadaşlar Nasılsıniz bakalim
Boz iyiyiz çok sukur çarşamba akşamı istanbul yolcusuyuz esyalarimizi yerlestirdik valizi çok heyecanliyiz
biz iyiyiz şükür cnm sen nasılsın
ay ne heyecanlı oluyor değil mi
ay çok güzel geçer inşallah
hayırlı yolculuklar şimdiden

kızlar songülün anneannesi varmış o yüzden giremiyormuş

ohhh ohhh negüzel nurayımya ay bence bu yolculuk iyi gelecek size uçaklamı geliyorsunuz cnm?
İnş bi aksilik olmaz ve havalar da iyu gider de çok iyi geçer ucakla gideceğiz canom ilk olacak bakalım elif nasıl tepki verecek
çok pahalı gerçekten canim ya burda öğlene kadar kres 60 tl ve baya da güzel ne komik bi fiyat dumi
Sağol canim ins güzel gecer

günlük mü 60 tl?

Nuraycm iyi yolculuklar.oyalanabilecegi seylerval sevdiği bir iki oyuncak.ve yiyecekler:))rahat gecer insallh .bi de kres ne kadar uygunms cidden.bizm burda servis hariç1200 en uygunu 900 ..; (( bakucilarda oyle 1200 u az goruyo çoğu. ..pofff

Kizlaar nedir bu calisanlarin kres yada bakici derdii en iyisi hepiniz evinizde cocugunuza bakin.
Ah keskee dimi mumkun olsa oyle bisey ne zor calismak cocuk tayin hepsi bi arada dusunemiyorum ben bikere daha sukrettim halime.ben hic gelemem oyle bi hayata yaa Allahim mecbur birakmasin butuun calisan annelerimizede kolayliklar versin insallaaah amiin.

Nuraycim yolculugunuz guzel gecer ins.ay boyle heycanlari cok seviyorum ben nekadar kalicaksiniz peki gitmisken kalin biraz.

Sibelcim sen nasilsin hamilelik nasil gidiyo canim bebisinde iyidir umarim kucuk ablamiz nasil.

Yaseminde tasindi dimi kizlar cumami gidicekti simdi izindedir tel.dende rahatsiz etmek istemiyorum artik yazdiginda ogreniriz gelismeleri.

Sibelcim sen nasilsin hamilelik nasil gidiyo canim bebisinde iyidir umarim kucuk ablamiz nasil.

Yaseminde tasindi dimi kizlar cumami gidicekti simdi izindedir tel.dende rahatsiz etmek istemiyorum artik yazdiginda ogreniriz gelismeleri.
cnm yasemin taşındı evet etvi toparlamaya çalışıyo ne olsun gerçekten çalışmak zor çocuğu her halukarda bırakmak zor...

Guldencim nil kuzu nasil hastaydi gecen hafta galiba iyimi simdi.
Ben hemen hergun arada haric erene ihlamur iciriyorum sabah yapiyorum ilininca biberona koyuyorum bi biberon iciyo hemde cok seviyo masallah simdilik iyi gidiyoruz.bence kuzulara destek olarak icirebilirsiniz ihlamur bildigimiz bitki cunku.yada belkide iciriyosunuzdur.

Bide ben erene ilk ihlamur icirmeye basladigimda ilk hafta bende kahvaltida iciyodum seviyorum saglikli diye ihlamur icmeyi oh seve seve ictim ictim ama bir hafta uyudum desem yeridir kahvalti sonrasi insanin uykusu gelirmi yaa hep uyku modundaydim sonra jeton dustu anladim ihlamurdan oldugunu biraktim bende.:-(

evet fatmacım şükür iyiyiz şimdi hastaydık malesef ıhlamuru bizde içiyoruz cnm ben birde limon sıkıyorum biraz nil fincanla bizimle bayıla bayıla içiyo sorunsuz ama bizim malesef bağaşıklığımız çok düşük sanıyorum hemen hasta oluyoruz birde alerjik tarafımızdavar tabi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…