- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #60.741
Sağol canim ay gerçekten çok heyecanlı ya çok özledim herkesi istanbuluNuraycim yolculugunuz guzel gecer ins.ay boyle heycanlari cok seviyorum ben nekadar kalicaksiniz peki gitmisken kalin biraz.
Sağol canim bende elifin sevdiği kitapları alicam bide cubuk kraker falan ins Sorunsuz bi yolculuk olurNuraycm iyi yolculuklar.oyalanabilecegi seylerval sevdiği bir iki oyuncak.ve yiyecekler:))rahat gecer insallh .bi de kres ne kadar uygunms cidden.bizm burda servis hariç1200 en uygunu 900 ..; (( bakucilarda oyle 1200 u az goruyo çoğu. ..pofff
Bak bu harika fikir gerçekten ama burda hiç bişey yok kızlar çok sıkıcı burasi istemem böyle bi yerde yasamanizihakkaten nurayımya biz hepimiz orayamı taşınsak ne hem senyanlız kalmamış olursun. banada ilginç geldiyani..
günaydın betülüm negüzel yaaaa bende 2 hafta sonra 1 hafta izine çıkıcam ama gidecek yerimyok nereye gideyim bielmedimmmmm pöfffgünaydın kızlar ayşegülcüm iyi olmanıza çok sevindim
yağmur hayırlısıyla gidin gelin inşallah
bizde hayırlısıyla cumartesi yola çıkıcaz mersine gidicez 1 hafta oradayız nasipse sonra tekrar dönüş yollarda kar olmazda rahat rahat gider geliriz inşallah
hepinize kocaman günaydınlar
günaydın cnmgünaydın kızlar: umarım herkes iyidir.
biz iyiyiz şükür. akşam arkadaşımgeldi nilden 9 ay büyük kızıvar çok eylendiler artık oyun kura biliyoruz çok seviniyorum.
ayşegül ay allah senin bu telde olamadı gittti nasıl yapıyllar şikayet yazz eğer sorun kendilerindense deyiştiriyolar cnm benim ifonm deyişti biliyosun.
nurayım işte biz gelince orda yapacak şeyler bulurz hep beraber şekerim ay şaka biryana negüzel geliyorsunuz .. iyi yolculuklar şimdiden.
yine kimse girmemiş tabi.
günaydın cnmgünaydın kızlar ayşegülcüm iyi olmanıza çok sevindim
yağmur hayırlısıyla gidin gelin inşallah
bizde hayırlısıyla cumartesi yola çıkıcaz mersine gidicez 1 hafta oradayız nasipse sonra tekrar dönüş yollarda kar olmazda rahat rahat gider geliriz inşallah
hepinize kocaman günaydınlar
günaydın cnmHerkese gunaydin biz biraz daha iyi olmakla beraber hala hastayz meryemle
bugun evlilik aynu zamanda da tanisma yildonumumuz...hic bi plan yapnadm guzel bi sofra kuraym diyorum ama ona da halim kalmiycak herhalde....hediyede almadm; ((
günaydın cnmGunaydin kizlar nuray hayirli yolculiklar bol bol eglenin ins
guldencim telefon hafiza dolu uyarisi veriyor surekli msj dahi gelmiyor ve hafiza kartimi tamamen bosalttim pc ye attim hepsini ona ragmen hafiza dolu diyor whatshpp face oyun gbi tum.prigramlarida sildim telefon hala hafiza dolu diyor oysa bombos bir resim bir uygulama dahi yok msj dahi gelmiyor bana 3kez gonderdik yapildi deniyor ama yok ayni anlamadik napsak bilmiom
beysal neguzel gezmeye gidiceksiniz ins kar buz yoktur guzelce gidip eglenirsiniz hasret giderirsiniz
sibelcim gecmis olsun sizede evlilik yildonumuz kutlu olsun nice mutlu yillara ins bebislerinizle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?