2012 kasım bebekleri büyüyor..

Kızlar burdaki kres devlete ait ama özel gibi biri Hayır için yaptırmış müstakil bi bina alt katı sırf oyun salonu üst katta da sınıflar var ama etkinlik için hersey düşünülmüş ayrıca saat on gibi sabah kahvaltı veriliyor ayrica yaslara gore siniflar ayriliyir bende ilk duyduğumda çok şaşırdım seneye de belki 80 lira olur
yani 1000 tl falan duyunca burdaki çerez parası gibi

Sağol canim bende elifin sevdiği kitapları alicam bide cubuk kraker falan ins Sorunsuz bi yolculuk olur

kızlar benım telefon arızalndı 3kez gonderdım yapıldı denılıyor yıne devam edıyo sorun ban yenı telefon gerek sanırım:)
oysa hala garantısı devamö eden yenı bır telefondu cıhaz bozma gbı bır enerjım var sanırım:)

telefondan gırmedgım ıcın buraya yazmaıorum artık eskısı gbı cunku masala kıyamıyorum onu bırakıp pc basına gecemıyorum ben oturdummu hemen gelıyo mahvettı pc yı 2kez formatlandı:)

bız ıyıyız hergun masalla bıseyler yapıyoruz yemek oyun aktıvıteler kıtap okuma vb buara encok doktorculuk oynamayı sevıyor sureklı bana cıss yapıo bıde ohu ohu de annee dıyor:)

bız ıyıyız merak etmeyın sızlerı cokkk sevıyoruzzzzz

günaydın kızlar: umarım herkes iyidir.
biz iyiyiz şükür. akşam arkadaşımgeldi nilden 9 ay büyük kızıvar çok eylendiler artık oyun kura biliyoruz çok seviniyorum.
ayşegül ay allah senin bu telde olamadı gittti nasıl yapıyllar şikayet yazz eğer sorun kendilerindense deyiştiriyolar cnm benim ifonm deyişti biliyosun.
nurayım işte biz gelince orda yapacak şeyler bulurz hep beraber şekerim ay şaka biryana negüzel geliyorsunuz .. iyi yolculuklar şimdiden.
yine kimse girmemiş tabi.

günaydın kızlar ayşegülcüm iyi olmanıza çok sevindim
yağmur hayırlısıyla gidin gelin inşallah
bizde hayırlısıyla cumartesi yola çıkıcaz mersine gidicez 1 hafta oradayız nasipse sonra tekrar dönüş yollarda kar olmazda rahat rahat gider geliriz inşallah
hepinize kocaman günaydınlar

günaydın betülüm negüzel yaaaa bende 2 hafta sonra 1 hafta izine çıkıcam ama gidecek yerimyok nereye gideyim bielmedimmmmm pöfff.(

Herkese gunaydin biz biraz daha iyi olmakla beraber hala hastayz meryemle
bugun evlilik aynu zamanda da tanisma yildonumumuz...hic bi plan yapnadm guzel bi sofra kuraym diyorum ama ona da halim kalmiycak herhalde....hediyede almadm; ((

Gunaydin kizlar nuray hayirli yolculiklar bol bol eglenin ins
guldencim telefon hafiza dolu uyarisi veriyor surekli msj dahi gelmiyor ve hafiza kartimi tamamen bosalttim pc ye attim hepsini ona ragmen hafiza dolu diyor whatshpp face oyun gbi tum.prigramlarida sildim telefon hala hafiza dolu diyor oysa bombos bir resim bir uygulama dahi yok msj dahi gelmiyor bana 3kez gonderdik yapildi deniyor ama yok ayni anlamadik napsak bilmiom

beysal neguzel gezmeye gidiceksiniz ins kar buz yoktur guzelce gidip eglenirsiniz hasret giderirsiniz

sibelcim gecmis olsun sizede evlilik yildonumuz kutlu olsun nice mutlu yillara ins bebislerinizle

sibel evlilik yıl dönümünüz kutlu olsun cnm üzülme cnm nasılsa erkekler bukonuda ince değil henm senin ona engüzel hediyen 2. çocuk..

ayşegül günaydın cnm birde sen formatlasen fabrika ayarları falanvar yada formatlavarsa bi sende geridönsen vardır mutlaka bir sıkıntı cnm

günaydın cnm

günaydın cnm
hayırlı yolculuklar şimdiden

Herkese gunaydin biz biraz daha iyi olmakla beraber hala hastayz meryemle
bugun evlilik aynu zamanda da tanisma yildonumumuz...hic bi plan yapnadm guzel bi sofra kuraym diyorum ama ona da halim kalmiycak herhalde....hediyede almadm; ((
günaydın cnm
evlilik yıldönümünüz kutlu olsun
ayrıca bu sene de böyle olsun

günaydın cnm
inşallah en kısa zamanda telefonundaki sorun hallolur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…