2012 kasım bebekleri büyüyor..

Gunydin funda tesekkur edirim ins hallolir hemnartik sogudum bu telden
fundacim sizinde esinin isi olmus cok sevindim.kisa zamnda duzene gorer hersey ve bu daha guzel olur sizin icin ins mutlu cekirdek aile olursinuz ins ailelerden uzakta

Formatladim hafiza karyimi.bicimlendirdik yazilim yuklettik sifirdan ayy olmuyor anlamdik sanirim bu tel den ayrilma vaktim geldi yine ben cok cabuk bozuyorim telfonumu yaaa kacinca tel kullandim.liseden beri bilmiyorum okadar cok yani:)

Formatladim hafiza karyimi.bicimlendirdik yazilim yuklettik sifirdan ayy olmuyor anlamdik sanirim bu tel den ayrilma vaktim geldi yine ben cok cabuk bozuyorim telfonumu yaaa kacinca tel kullandim.liseden beri bilmiyorum okadar cok yani:)
ayşegül bazı insanlar bazı konularda bikere şansız olunca gerisi geliyo cnm mesela ben elektirik süpürgesi konusunda acayip şansızım düşün 4 buçuk senelik evliliğimde nerdeyse 5 6 tane süpürge deyiştirdim hala istediğim gibi değil başta çok güzel diye alıyorum ama sonra ne oluyosa ya çekmiyo yada bozuluyo bende anlamıyorumcnm..

Aysegul senin nekadar oldu teli alali ikimizin tel.leri ayniydiya canim benim 2bucuk sene oluyo bendede var cok yavas telim hatta buraya bile kac kere yazmistim sonra esim virus programi yukletti 3virus varmis silindi sonra o program varken dagada cok yavasladi telim sin zamanlarda bende gecenlerde sildim virus programini simdi daha iyi kullaniyorum anlamadim bende.
Aksam esime dedim bana yeni tel.mi alsak falan dedim oda yeterince oyun oynamiyon heralde dedi (benim tele candy crash yuklenmiyo esime yukledim aksamlari oynuyorum) oda dalga geciyo benimle ama bisey demedi bu ay olmasada artik bidahaki ay aliriz ins. sevgililer gunu hediyesi olarak aldircam ama nasil bi tel.olsun bilmiyorum iste.ama oyun yuklenen oluca kesin.

Guldencim benimde tam tersi kolay kolay bozulmaz esyalarim mesela bu benim simdiye kadar kullandigim 3.telim.

Bide ben ilk evlendigim zamanlar cok retro ahize istiyodum hani kablolu ev telleri oluyoya o ahizelerin cep tellerine takilanlari var onlardan cok almak istedim en son biyerde bulduk ama oda o anki durumumuza gore cok pahaliydi simdi belki ucuzlamistir biraz ama tel.alirsak onlardan almayi cok istiyorum yaa.

Betulcum sizede simdiden hayirli yolculuklar canim.
Sibel evlilik yildonumunuz kutlu olsun canim bu senede boyle olsun uzulme bakalim esin hatirliycakmi zaten.
Gulden nil aksam eglenmis neguzel canim buyumuste oyun kuruyomus kuzu.

fatmacım inş gönlüne göre bir telefon bulursun cnm.
bende şu yeni çıkan ayfon 6 plaslardan istiyorum ama daha zamanıvar belki önümüzdeki yıl doğum günümde..

Dr cuma gidicem cnm.normlde bugundude cuma da bi isim vardı hazr izin almiken ikisini ayni gun halledelm dedik. Yoksa izin sıkıntı oluyo. Aslinda gecen hafta gidecektim ama yollamadilaröyle de bi durum var malesef. Dun ilk kez aserdimama bulmasi imkansz biseyi...taze kaynatilmis pekmez istedi cnm ohh mis gibi sicak sicak.kopuklu kopuklu:)))

Ben s4mini kullamiyorum.cook memnunum şarjı çok guzel gidiyoo.cekim kalitesi guzel.hem oyunda yukleniyo:))

sibel ay öğrenince bize hemen haberver ama eğer şu ekşi ve tatlı işi doğruysa bize hakkkı geliyo demektir buuuuu:=:):):):)

Ben alali 2sene olmadi daha garantisi devam ediyor ama telfondan hoc memnun dgilim yaa hafiza kartina hic bir uygulama kaydolmuyor direk telefona iniyor cihaz dolu diyir telfondan hafizaya tasi kismina gidiyorum tasinmiyor delircem esimde bidaha almam artik kendimin 2.telefonu senin se bilniorum artik diyor:)
Uygulama oyun bisy yuklemezsem telefonda sorun yok ama ne anlami var ozman akilli olmasinin dimi ama bombos bisey sadece resim.cekiyor diye mi tasiycam uff yaaa

Fatma san yazmistim yukardaki yorumu ismini yazmamisim:)
Evet ikimizn ayni telfnu candy yuklenmiyor ama jevel saga var oda ona benzer cok eglenceli ilerleyince cok zorluyor guzel bir oyun istersen onu yukle o yukleniyor tabi ben kaldirdim bu arizadan dolayi

Ayy pekmez mii hemde sicakkk ayy hic sevmem:) hamilelik iste en olmadik seyi cani cekiyor insanin ama ben hic asermedim bulantim olmadi ben hic hamilelik farkini yasamdim aslinda isterdim normalden.farkin olmali dimi ama ben cok anormalim.gercekten:)

Sibel hber ver bize cuma gunu mutlaka ayy saglikli bir oglun olsun ikisinide tatmis ol ins

Ay bilmiyirm kızlarda hep erkekmis gibi doguyo icime zaten.belki oyle olmasını istedigm icin.bilmiyorm baklm.

Fundacm ben burdayimmm....ayy yazamadm eşinin iş olmuş inşallah hadi bakalım hayırlısı)cook sevindim.

Fundacm ben burdayimmm....ayy yazamadm eşinin iş olmuş inşallah hadi bakalım hayırlısı)cook sevindim.
teşekkür ederim cnm benim :)
biz de inşallah bir an önce ev bulup,tayin işini halledip gideriz yanına

fatmacım nilin o hallerini bende çok seviyorum.
akşam saat dokuzu beşgece şiyirini okumaya başladık..
kiiiz siz bide siir okumayami basladiniz oh oh yakinda istiklal marsi falan gelir heralde masallah akilli nilimiz bizim.

Evet bende yuklemistim onu yine idare ediyodu bayada ilerlemistim ama tel.cok yavaslamisti donup kaliyodu hep oynarken falan bende silmistim bidahada yuklemedim oyun.bendede hep donmasi asiri yavas olmasi sinir ediyodu simdilik biraz iyi gibi ama bunuda saticaz heralde ben yedek dursun diyorum ama esim satariz diyo bakalim cok dusuk fiyat verirlerse belkide satmayiz.bende esime soylerken yeni tel.fikrini tepkisinden cekindim ne der diye ama neyseki olumlu karsiladi cunku bayadir tel.im cok yavas esimde kullandiginda hep soylerdi artik uzun sure kullanabilicem bi tel.almak istiyorum ins.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…