2012 kasım bebekleri büyüyor..

Ay bilmiyirm kızlarda hep erkekmis gibi doguyo icime zaten.belki oyle olmasını istedigm icin.bilmiyorm baklm.
İns.erkektir canim bende hep hem kizim hem oglum olsun isterdim ucuncu olursada nasip once oglum oldu ins.ilerde kizimda olur ama nasip canim bi kizin daha olsa nolur iki guzel kiz yetistirirsin sende Rabbim gonlune gore versin ins.canim.

Hadi Fundacm gelin biran önce.

Fatmacm hayirlisi olsun dedigin gibi. Biz uc kiz kardesiz ve gercrkten harika bisey.olursa olur hayırlı bi evlat olsun sağlıklı olsun da gerisinin önemi yok.

HU HU HU NERDESİNİZ KIZLARRR
HADİ YASEMİNİM TAŞINDI GİREMİYO.
SONGÜLÜORDA :WAVS, NURAY NERDESİNİZ BAKYİMMMM:
BENİ ANNESİN CNM?
DİLEK, ÖZCENAN, ELERİYLE VAKİT GEÇİRYO.
KATRE SEN NERDN ANNANESİ

AY PARDON YAZDIKLARIM KAYMIŞŞŞŞ::
SONGÜLÜN ANNANESİVAR, YASEMİNİM TAŞINDI, BENİ ANNELERİYLE, NURAYIM HAZIRLANIYO, EE DİLEK, KATREEE, WAVS, ÖZCENEN SİZ NERDESİNİZ BAKYİMM

Meehaba kislar son zamanlarda com yogundum giremedim malesef simdi ananemi cocuklari uyuttum ancak firsat bildim
Nasilsiniz bakalim
Bej ozet geceyim gecen hafta temizlil.mosafir direksiyon dersi ile gecti
Cts sinavim varmi kaldim
Oysaki heeseyi nirmalde.eksiksiz yapiyordum ki park alaninda mufettisleri gorunce heyecan ettim on gin sonraki sinava odaklandim
Sonrasinda ananemgeldi bir kac gin bizde ondan pek giremdim
Aras durumdan pek bir memnun herseyi ondan istoyor iynamak uyutmak subicmek vb
Bizde hberler boyle yaseminin tasinmis omer de iyiymis sevindim
Sibelcim bebis cinsiyeti meraktayim

Nill cim bu arda aramiza hosgeldin telde uzun uzun konustugumuzdan yazacak birsey bulamadim bak
Seninherzaman burqda bekleriz

günaydın kızlar...
songül hanımcım sesverin arada şekerimmm:
ama diğer kızlar hala yokkk:
ama ama çok yanlız kalıyorum burdaaaaa...

günaydın nuraay ne güzel kokla kuzunuuu
gülden günaydın kuzum
bizdende kocaman günaydın

valla paşa isyanlarda herşeye isyan tam krizdeyiz iki yas sendromumu yeğen sendromumu çözemedim
akşamdan bi kaç örnek vermek gerekirse
anne ekmek yicem diyo vereyim oğlum diyorum 2 sn sonra yemeeeemmmm diye yırtınıyo
burda yicem diyo tamam vereyim diyorum burda yememm içerde yicem die kızıyo
ananeme gitmem diyo tamam diyorum ben annaneme gidecektim diye ağlıyoovs vs :)

eyvah eyvahhh allah yardımcın olsun cnm ay sendrom zor gerçekten..

Günaydın herkese..dun çok guzel bir tesaduf oldu.bnm unv bi arkadasm esinden bosanmisti bir yil once evlnmk istyodu birsürü talip cikti hicbiri olmadı. Dun yine msj atti sibel bi talibm var sizin meslkten dedi. Adam tanidgim biri cikti ya yazin birlikte calismstik iki ay..adamin yegeni arkadaşımn alt katinda ogrenci evinde kaliyomus.bi kez okula arabasıyla gotrmus arkadasm bi hafta önce. Dun gelmiş kiz arkadasma anlatmis bur dayim var falan diye. .arkadasimi cok seviyorum cok iyi bi kiz.adami da tandgim kadarıyla cok iyi cok efendiydi nedense bu kez bu iş olcak gibi hissediyorum ve cok heyecanliyim))

O sendrom bizdede var ya malesef.bazen neyden ariza çıkaracağını anlayamiyorum.aksam dediki anne helva ekmek yiycem tamam dedim verdim.kasigi alıyo kes helvayi diyo.kesiyirum sinirlenip yere atyo kendini ordan kesilmiycekmis baska tarafindan yemk istyomus.neyse agliyo falan atlatyiruz su diyo tamam diyorum bardaktan veryorum hayiiii sise suyu diyo kalkıp veryorum hayiii tam doldur diyo yine atuo kendini yere:)yani her halukarda yerde sonuclaniyo olay:))

hahaha sibel aynı şeyler desene valla bir kitliyo kendini gergin yay giibi anam tutamıyorum tepinmeye başlıyo sonra çok fenalar vallaa

günaydın sibelcim. arkadaşın için sevindim inş hayırlısı olur.
meryemciğe gelince sakince hallediceksiniz yapacak birşey yok cnm.
bu dönemler öyle malesef. nilde zaman zaman yapıyo fazla olmamak kaydıyla ama bizde ben çok sekinimde baba tepki veriyo hemen o tepki vermezse sorunsuz hallediyoruz.

Biz uyumluyuz esimle cok şükür. Oyle yaptginda sakin olmasını söylüyorum aglamadan derdini anlat diyorum haka devam ederse sakinlesinceye kadar bu senin seçimin sen bilirdin diyorum ve tepkisiz kaluyorz.o da cok uzatmiyi tepki goremedgi ivin gelip yilisiyo hemen)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…