2012 kasım bebekleri büyüyor..

günaydın kızlar...
songül hanımcım sesverin arada şekerimmm:
ama diğer kızlar hala yokkk:
ama ama çok yanlız kalıyorum burdaaaaa...
günaydın cnm

Günaydın kizlar
daha Yataktayim elifle koyun koyuna yatiyoruz guldencim nasılsın nilim nasil
günaydın cnm
süper valla
elifimin kokuasunu içine çekerek yatmak gibisi var mı?
bak şimdi defneyi özledim
bende sabah öperek uyandırdım.hatta öpücüklere boğdum sıpayı

günaydın nuraay ne güzel kokla kuzunuuu
gülden günaydın kuzum
bizdende kocaman günaydın
günaydın cnm

oyyyy erdem paşaya bak ya
aman allahım
allah kolaylık versin kuzum ya

günaydın cnm
arkadaşın hakkında hayırlısı olsun

allah kolaylık versin sana cnm
meryem kuzu da fena

herkese kocaman günaydın kızlar
sabah defneyi öpücüklere boğdum, kuzum benim ya
benimle birlikte yatak düzlüyor sıpa birde :)
akşam da defneyi uyuturken ben de uyumuşum,hiçbir şey yapamadım

bu akşam da defnenin kreşten arkadaşları ve anneleriyle buluşacağız

Aynısını elifte yapıyordu bi ara yemek yiyelim mi diyordum yemem diyordu peki ben yicem deyince bende yicem diye başlıyordu bağırmaya ama bu aralar yapmıyor unuttu heralde ama ben çok gülüyordum o hallerine ya

Günaydın fundacim kızımın kokusu dünyada bir tane valla çok şükür Rabbime bu günleri gösterdi bize
sibelcim o meryemi yerim ben arkadasin içinde hayırlısı olsun ins

fundaaa günaydın cnm
nasıl eşin nasıl bulmuş gittiği yeri cnm beğenmişmi?
ha ha ha nuray nlde öyle hadi uyuyalım diorum benim uykum yok dio tamam sen uyuma ben uyuyacam diroum hayrrrr ben diyo he he he:

Cok fena bunlar ci dden.esimle kameraya alıyoruz buyuyunce histercz sipaya..bazen oyle krizleri oluyo ki nicin ağladığını bile snlamiorz.bi de bu aralar nagmeli nagmelu ağlıyor. Arkami donup gülüyorum valla tutmiyorm kendimu:)))
Aksam yatmaya gidyorz dedim ki meryem bizim yatkta yatlim mi...olmaaccc dedi parmklari da sallayark kendi odasına girdik.bi 20d20dk faln durduk..uyumadi anne kucagna yatcsm dedi.gel dedim.5dk da oyle durduk. Anne buzim yatsga gidelm dedi:) bizim yatkts yatckmisz iyi olur dedim giderken babasna seslenyo baba buz bizim yatakta uyucaz sen gelme)) tabi esim dayanamadı kalktı geldi aile boyu uyuduk))

fundaaa günaydın cnm
nasıl eşin nasıl bulmuş gittiği yeri cnm beğenmişmi?
ha ha ha nuray nlde öyle hadi uyuyalım diorum benim uykum yok dio tamam sen uyuma ben uyuyacam diroum hayrrrr ben diyo he he he:
cnm gün içinde eşimle konuşamıyoruz çok yoğun oluyor
pazartesi akşam konuştuk iyiydi
geçici olarak banka bomontide bi rezidansa yerleştirmiş eşimi(1+1 ama aylık kirası 5600 tl ye geliyor)
diyorki buradaki bulaşık makinesi bile bizim makineden iyi :)
dün akşam konuşamadık çünkü ben defneyle birlikte uyumuşum, şarjımda bittiği için arasa da ulaşamamıştır
ama sabit olduğu için memnun

ohhhhh meryemi ben yerim sıpaya bakyaaaa:
funda inş güzel olur cnm sevindim..
valla cnm biz rezidansda oturamayız o kadar para veremem
ama biz de zamanla ev bakacağız artık
eşim bi kesin yerleşsin
işleri otursun ondan sonra bakacağız artık

Gunaydin kizlar nasilsiniz benim dun halilar yikamaya gitti ama bir haftada ancak gelicek erenin odasindaki normal haliyi oturdugumuz odaya serdim eren icin yoksa sogukta durulmaz ama yaz temizliginde hepsini gondercem eren icin aldigimiz cocuk halisinida acmadim zaten yaz temizliginden sonra kullanmaya basliycam onuda simdilik dursun.halilar gelene kadar hergun azar azar temizlik yapicam bende.ama birazdan ereni parka goturcem bu hafta hava guzel kuzum nasil seviniyo parka gitcez diye kay kayy diyip duruyo kaydirakta kayicaz.
Dun aksam esim gelince isyerinden birinden bi kart getirmis jotermal tesisleri netten baktim cok hosuma gitti hem ev olarak kat veriyolar yatak odasi oturma odasi mutfak banyo jakuzi ve termal suyu var eren oldugu icin begendim bende ayri olarak hamam sauna vs.gibi seylerde varda erenle kullanamayiz dogayla ic ice bi yer hem parki falanda var benim cok hosuma gitti bu hafta sonu degilde bidahaki hafta sonu ins.gitmek istiyorum esiminde isleri yogun olmassa hafta sonu iki gun tatil yeticek hem temizligimide yapmis olucam ins.gidebiliriz.
Simdi kaciyorum parka gidicez malum ama donuste eren uyuyunca girerim ins.

günaydın cnm
oh mis gibi temizlik yapılıyor ne güzel
2 gün de olsa tatil güzel geliyor

ohh ohh fatma negüzel tatil hafta sonu kaçamağı iyidir bende istiyorumyaa: ama şuanda zor görünüyo..
inş yaza gide biliriz..
ay yine kimsecikler yokkkkkk

Mrb lar kizlar yazamdm kacgundur

Gece ruyamda guldeni gordum artik kimse girmyo bende yazmicam artik diyodu
Gercek olmasin yazaym dedm

Guldnm nil ve sen iysnz dimi hastalk tamamen gecti

Biz iyiyiz alp te ayni erdem ve meryem gibi bazen ne istwdgni o bile bilmyo ve cok cirliyo normal konusrkwn bile oyle ama bunada sukur

Nuraym hayrli yolculklar insallah guzel bi yolculk ve tatl olur sizn icin

Funda esin yeni isine baslms sevndm hakknzda hayrlsi olur insallah sizde enkisa zamnda gidersnz yanina

Fatma burda hava soguk ve sisli parklarda pistr malum komur yanyo orda neguzel hava guzel cocuklar siklyo evde artik

Sibel cinsyet ogrenmye az kalms bakalim meraktym bende hamilkle ilgli bi sikntn yok artk dimi iyisin

Yarin misafrm var kizlar pasta yapicam

ha ha ha ha bak birazdaha yazmazsanız öyle yapıcam zaten ha ha haha dermişim:):)
şaka biyana nil iyi cnm ama zaman zaman hala burnumuz akıyo artık alıştık galiba ateş olmasın başka birşey istemiyorum ha birde hırıltı tabi
dönem dönem intlaşmalar oluyo sen ne söylersen tersini söylüyo sıpalar ben ben gidiyorum sende gelmek istermisin diye soruyorum birşey yapıcaksam yada ben yemek yemeye gidiyorum diorum oda beddeeee diyo mesela akşam önce kim uyuyacak dirom ben diyoooo
ohhh başka ne yapıcaksın bakyim pastnın yanında birde nasıl pasta yapıyosun.

merhaba cnm
teşekkür ederim cnm
inşallah en kısa zamanda biz de gideriz yanına
alp tamamen iyileşti mi?

Insallah bidaha hasta olmaz canim
Inatlasmlr fena bizdede ya gececek diye beklyoruz
Kostebek pasta yapicam canim bugun
Yarinda ispanakli kiymali borek tavaya dosicem aygazda pisircem
Makarna salatasi bide bag yapragndan sarma var buzlukta onu pisircem
Kalabalk olmicaz oyuzden bukadr yeterli sanrim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…