- 5 Eylül 2012
- 2.299
- 299
- 173
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #60.821
daha ne olsun cnm benimInsallah bidaha hasta olmaz canim
Inatlasmlr fena bizdede ya gececek diye beklyoruz
Kostebek pasta yapicam canim bugun
Yarinda ispanakli kiymali borek tavaya dosicem aygazda pisircem
Makarna salatasi bide bag yapragndan sarma var buzlukta onu pisircem
Kalabalk olmicaz oyuzden bukadr yeterli sanrim
zamanla onlarda geçer inşallah cnm yaInsallah canim
Alp iyi canm sadece yara gibi izler var vucudnn bazi yerlernde onlarda gecer heralde
ooooofffffAyy kızlar ya iki saat once ogrendim ki aksama uc aile çaya gelicekmis bize.dort cocuk sekizde yetiskin of hic bir hazrligim yok(evi esim toparladi daha doğrusu toparladm diyo:))stres oldum durup dururken yaaa:)ben yarin gelicrkler diye düşünüyordum. ..poff cnm sıkkın biraz.isten erken cikabilsem keske ama nerdeee
wavsum daha ne olsun şekerim he he he bence yeter kesinlikle ay bende gelsemmi acaba yaaaa:
aynen cnm çok pahalıFunda kiz kira nekadar pahaliymis siz zaten bankanin sahibi degilsinizki orda kalinirmi kirada.
İns.en yakin zamandada gidersiniz esinin yanina.
Haha kiz cidden o nedir ole yahu haha benikde esimin maasi oraya gider bizde siz gibi mendil acariZaynen cnm çok pahalı
ikimizin maaşı kiraya gider biz de cami önünde mendil artık
bizim normal bi kiraya sahip ya da çok pahalı olmayan bi ev bulmamız lazım(kredi çekersek çok zorlamasın)
Oy kuzum benim kiyamam ya rabbim tez zamajda huzur versin icibe insallaIyi akşamlar kızlar
Yazamıyorum günlerdir. Cok şükür iyiyiz biz. Haftasonu sınavlarım var ona çalışıyorum bi atlatsaydim iyice sıkıldım çalışmaktan. Bu arada cuma kv ler gelecek. Hem haftasonu berraya bakacak hem de tatilde buradalar bakalım.
Dua edin bana kizlar hala kurtulamadim bunalimlarimdan sinavdan sonra inşallah daha iyi olurum. Öpüyorum hepinizi
Canim sakarta da var aslinda kuzuluk kaplicalari bur bak derimGuldencim yokmu oralardada termal tesis yada benzeri yerler hani fiyatida uygun 100lira gunluk ve 4kisiye kadar gidebiliyosunuz evde kaliyosunuz yani iki gun sadece 200lira fiyatida uygun geldi bana.
Haklisin guldenim ya bende kac gin onceden basliyorum asla kabul etmemya sibelcim sen niye böyle misafir kabul ediosunki bende bunu anlamıyorum ya hafta sonu gelsiler yada ertelemen lazım hem hamilesn hem 1 çocuunvar hemde çalışıyosun yazık sana.. hiç kusura bkmasınlar böyle emrivakilere hiç gelemem açıkçası.
Evet evet dadidada ayni boyle davranmisti dogru yolha ha ha ha bak birazdaha yazmazsanız öyle yapıcam zaten ha ha haha dermişim:):)
şaka biyana nil iyi cnm ama zaman zaman hala burnumuz akıyo artık alıştık galiba ateş olmasın başka birşey istemiyorum ha birde hırıltı tabi
dönem dönem intlaşmalar oluyo sen ne söylersen tersini söylüyo sıpalar ben ben gidiyorum sende gelmek istermisin diye soruyorum birşey yapıcaksam yada ben yemek yemeye gidiyorum diorum oda beddeeee diyo mesela akşam önce kim uyuyacak dirom ben diyoooo
ohhh başka ne yapıcaksın bakyim pastnın yanında birde nasıl pasta yapıyosun.
canım benim allah zihin açıklığı versinIyi akşamlar kızlar
Yazamıyorum günlerdir. Cok şükür iyiyiz biz. Haftasonu sınavlarım var ona çalışıyorum bi atlatsaydim iyice sıkıldım çalışmaktan. Bu arada cuma kv ler gelecek. Hem haftasonu berraya bakacak hem de tatilde buradalar bakalım.
Dua edin bana kizlar hala kurtulamadim bunalimlarimdan sinavdan sonra inşallah daha iyi olurum. Öpüyorum hepinizi
yok cnm orası bizi baya aşıyorzatenHaha kiz cidden o nedir ole yahu haha benikde esimin maasi oraya gider bizde siz gibi mendil acariZ
günaydın cnmkatre allahım istediğin huzuru versin biran önce cnm senin huzursuzluğun berracığada yansır cnm.
songül annane gittimi şekerm senneler yapıyosun.
günaydın herkese kızlarrrrrr:
günaydın cnmGünaydın kizlarr.aslinda bende srvmiyorm böyle catkapi ama mecburen ya onlara uymuyo ya bize.iki haftadr gelmk istyolardi bize run gelmeselerdi haftaya kaliyodu.haftasonlarimuz zaten dolu malesef
Ama kotu olmadi ya esim ogle arası evi piril piril yapmis.bende bi borek bi tatli mucver ve salata yaptim.gelen bayanlarda getrmisler guzel oldu.birazi tirtiklanmis şekilde. .tatlilari cekmeyi unutmusum:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?