2012 kasım bebekleri büyüyor..

Ayy kızlar ya iki saat once ogrendim ki aksama uc aile çaya gelicekmis bize.dort cocuk sekizde yetiskin of hic bir hazrligim yok(evi esim toparladi daha doğrusu toparladm diyo:))stres oldum durup dururken yaaa:)ben yarin gelicrkler diye düşünüyordum. ..poff cnm sıkkın biraz.isten erken cikabilsem keske ama nerdeee

ya sibelcim sen niye böyle misafir kabul ediosunki bende bunu anlamıyorum ya hafta sonu gelsiler yada ertelemen lazım hem hamilesn hem 1 çocuunvar hemde çalışıyosun yazık sana.. hiç kusura bkmasınlar böyle emrivakilere hiç gelemem açıkçası.

daha ne olsun cnm benim
Insallah canim
Alp iyi canm sadece yara gibi izler var vucudnn bazi yerlernde onlarda gecer heralde
zamanla onlarda geçer inşallah cnm ya

ooooofffff
e ne yapacaksın
eşine de maşallah yani bu şimdi mi söylenir
söyle eşine akşama gelirken bişeyler alıp gelsin

Sibel bende kizlara katlyorym ben bile bikacgun oncedn hazrlk yapyorum misafire
Hafta sone gelsnler okadr kisi yazik sana
Funda hakli esin disrdan biaeyler alsn sen napican aksama

Sibeel gercekten ertele yada hazir biseyler al canim bide kalabalik geliyolar yaa insan hicmi dusunmez boyle emrivaki yapiyolar.

Wawscim alpin iyi olmasina cok sevindim canim atlatmis neyseki kuzucuk.burdada cok soguktu havalar ama bu hafta biraz acildi bizde bayadir ilk kez gittik parka ama cok duramadik zaten hava sogudu ama hava almis olduk eren oynadi kaydi eve geldik yemeginide yedi guzelce uyudu.ama bidaha nezaman gideriz bilmiyorum.

Guldencim yokmu oralardada termal tesis yada benzeri yerler hani fiyatida uygun 100lira gunluk ve 4kisiye kadar gidebiliyosunuz evde kaliyosunuz yani iki gun sadece 200lira fiyatida uygun geldi bana.

Funda kiz kira nekadar pahaliymis siz zaten bankanin sahibi degilsinizki orda kalinirmi kirada.
İns.en yakin zamandada gidersiniz esinin yanina.

Funda kiz kira nekadar pahaliymis siz zaten bankanin sahibi degilsinizki orda kalinirmi kirada.
İns.en yakin zamandada gidersiniz esinin yanina.
aynen cnm çok pahalı
ikimizin maaşı kiraya gider biz de cami önünde mendil artık
bizim normal bi kiraya sahip ya da çok pahalı olmayan bi ev bulmamız lazım(kredi çekersek çok zorlamasın)

Iyi akşamlar kızlar

Yazamıyorum günlerdir. Cok şükür iyiyiz biz. Haftasonu sınavlarım var ona çalışıyorum bi atlatsaydim iyice sıkıldım çalışmaktan. Bu arada cuma kv ler gelecek. Hem haftasonu berraya bakacak hem de tatilde buradalar bakalım.

Dua edin bana kizlar hala kurtulamadim bunalimlarimdan sinavdan sonra inşallah daha iyi olurum. Öpüyorum hepinizi

aynen cnm çok pahalı
ikimizin maaşı kiraya gider biz de cami önünde mendil artık
bizim normal bi kiraya sahip ya da çok pahalı olmayan bi ev bulmamız lazım(kredi çekersek çok zorlamasın)
Haha kiz cidden o nedir ole yahu haha benikde esimin maasi oraya gider bizde siz gibi mendil acariZ

Oy kuzum benim kiyamam ya rabbim tez zamajda huzur versin icibe insalla

Haklisin guldenim ya bende kac gin onceden basliyorum asla kabul etmem

Evet evet dadidada ayni boyle davranmisti dogru yol

katre allahım istediğin huzuru versin biran önce cnm senin huzursuzluğun berracığada yansır cnm.
songül annane gittimi şekerm senneler yapıyosun.
günaydın herkese kızlarrrrrr:

Günaydın kizlarr.aslinda bende srvmiyorm böyle catkapi ama mecburen ya onlara uymuyo ya bize.iki haftadr gelmk istyolardi bize run gelmeselerdi haftaya kaliyodu.haftasonlarimuz zaten dolu malesef
Ama kotu olmadi ya esim ogle arası evi piril piril yapmis.bende bi borek bi tatli mucver ve salata yaptim.gelen bayanlarda getrmisler guzel oldu.birazi tirtiklanmis şekilde. .tatlilari cekmeyi unutmusum:)

Eklentiler

• 20150121_210324.webp
    23,5 KB · Görüntüleme: 51
canım benim allah zihin açıklığı versin
inşallah sınavları verirsin
bunalımdan da en kısa sürede kurtulursun inşallah

Haha kiz cidden o nedir ole yahu haha benikde esimin maasi oraya gider bizde siz gibi mendil acariZ
yok cnm orası bizi baya aşıyorzaten
hoş geldin bu arada

katre allahım istediğin huzuru versin biran önce cnm senin huzursuzluğun berracığada yansır cnm.
songül annane gittimi şekerm senneler yapıyosun.
günaydın herkese kızlarrrrrr:
günaydın cnm

günaydın cnm
daha ne yapacaksın
yeter bu kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…