2012 kasım bebekleri büyüyor..

herkese kocaman günaydın
biz dün akşam defnenin kreşten arkadaşları ve anneleriyle birlikteydik
çok güzel geçti
iş çıkışı kv ve defneyi alıp gittim
kv ye de değişiklik olsun istedim
hem çocuklar hem biz eğlendik:)
çocuklar birbirlerine bir sarılıyor görmeniz lazım sanki sabah görüşen onlar değildi :)

günaydın sibelcim ben senin için söylüyorum cnm yani sonuçta hafta içi zor hadi hamile olmasan yine tamamda :
funda günaydın cnm çok sevindim negüzel geçmiş iyi olmş dyişiklik kaç kişivar defnelerin sınıfında cnm..

Gunaydin kizlar hazrlk yaparken sizlere bakyim dedim

Sibel yinede birsuru sey yapmssin hamaratsn belli

Funda neguzel hem tansms hem vakit gecrms oldnz
Buarada kv den esinn istnbla gitmesne bisey diyomu artik kesnlesti ya

Guldncim nil yemeklerni kendi yiyomu artik annaneyle napmslar gunduz
Niyeyse alp tugrada buara hic kendi yeme istegi yok ben yedryorum hep bazen babasinin yedrmesni bile istemyo

canım yeni gelenlerle 13 kişi oldular
yeni gelen 2 kişi yoktu,1 tanesi de yurtdışında tatilde olduğu için ,1 tanesi şehirdışında olduğu için,1 tanesi de işlerini ayarlayamadığı için yoktu.
8 anne 8 de çocuk vardı

wavsum ne hhazırlık yapıyosun bakyim şekrim?
evet akşamda çorbasını kendi yedi akşam daha çok döktük yemek sonrası üzerimizi deyiştirdik ama bunada şükür tabi.
önce kendim yedim sonra annanem yedirdi diye anlattı nil ama annemle konuşamadm cnm.. dönem dönem oluyo böyle wavsum hepsinin bir zamanı var mutlaka.

günaydın cnm evet çok güzel oldu
zaten whatssapp dan tanışıyoruz ama yüz yüze de görüşmüş olduk
kv eşimin gitmesine bişey demiyor ama beni göndermek istemiyor

gülden bu arada söylemeyi unuttum 2 gecedir defne nilin videosunu defalarca seyretti
bıkmadan seyrediyor nili

gülden bu arada söylemeyi unuttum 2 gecedir defne nilin videosunu defalarca seyretti
bıkmadan seyrediyor nili
ha hah a çok sevindim cnm:
amcamın kızıvar onunda nille yaşıt oğluvar oda izliyomuş hatta ağlarken susmuş izlemeye başlamış şimdide nil nil diye dolanıyomuş.
nilde akşamları aç efeye konuşucam diyo sıpa..

Haklısın Gülden de dediğim gibi haftasonları da yogun geciyo kurslarimz var faaliyetler var mecbur katilmam gereken oyle olunca haftaici daha iyi oluyo.en iyu tarafi da kocanin yardim etmesi":))mecbur ediyo.dun dedim ya eve girdim inanamadım nasıl temizlemis:)))alusiyo ev isine.
Hastaya da dolgu yaptim cnm.yalnzm bugun hemsirem yok cok sıkıcı:)

Wavs cahide sagolsun:)))bi de gelus saatleri de geçti sekiz bucukta geldiler oyle olunca yetisti şükür

alışsın alışsın 2 çocuk olunca çok ihtiyac olucak şekerimmmm: çalışsın erkekler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…