- 1 Mart 2012
- 6.101
- 1.513
- 198
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #60.841
ayyy dişinimi çekicen kız he he he ayyyy .Ayy yoğunumama kopamiyorm da burdan.hastaya iğne yaptım uyusirken size bakiyorum
canım yeni gelenlerle 13 kişi oldulargünaydın sibelcim ben senin için söylüyorum cnm yani sonuçta hafta içi zor hadi hamile olmasan yine tamamda :
funda günaydın cnm çok sevindim negüzel geçmiş iyi olmş dyişiklik kaç kişivar defnelerin sınıfında cnm..
wavsum ne hhazırlık yapıyosun bakyim şekrim?Gunaydin kizlar hazrlk yaparken sizlere bakyim dedim
Sibel yinede birsuru sey yapmssin hamaratsn belli
Funda neguzel hem tansms hem vakit gecrms oldnz
Buarada kv den esinn istnbla gitmesne bisey diyomu artik kesnlesti ya
Guldncim nil yemeklerni kendi yiyomu artik annaneyle napmslar gunduz
Niyeyse alp tugrada buara hic kendi yeme istegi yok ben yedryorum hep bazen babasinin yedrmesni bile istemyo
günaydın cnm evet çok güzel olduGunaydin kizlar hazrlk yaparken sizlere bakyim dedim
Sibel yinede birsuru sey yapmssin hamaratsn belli
Funda neguzel hem tansms hem vakit gecrms oldnz
Buarada kv den esinn istnbla gitmesne bisey diyomu artik kesnlesti ya
Guldncim nil yemeklerni kendi yiyomu artik annaneyle napmslar gunduz
Niyeyse alp tugrada buara hic kendi yeme istegi yok ben yedryorum hep bazen babasinin yedrmesni bile istemyo
ha hah a çok sevindim cnm:gülden bu arada söylemeyi unuttum 2 gecedir defne nilin videosunu defalarca seyretti
bıkmadan seyrediyor nili
alışsın alışsın 2 çocuk olunca çok ihtiyac olucak şekerimmmm: çalışsın erkekler...Haklısın Gülden de dediğim gibi haftasonları da yogun geciyo kurslarimz var faaliyetler var mecbur katilmam gereken oyle olunca haftaici daha iyi oluyo.en iyu tarafi da kocanin yardim etmesi":))mecbur ediyo.dun dedim ya eve girdim inanamadım nasıl temizlemis:)))alusiyo ev isine.
Hastaya da dolgu yaptim cnm.yalnzm bugun hemsirem yok cok sıkıcı:)
Wavs cahide sagolsun:)))bi de gelus saatleri de geçti sekiz bucukta geldiler oyle olunca yetisti şükür
aynen bence de çalışsın erkekleralışsın alışsın 2 çocuk olunca çok ihtiyac olucak şekerimmmm: çalışsın erkekler...
kız bu saatte ne yemeği?Ben yemege kaciyorum...kimse ugramaz oldu cidden buralara yaa
günaydın cnm iyiyiz sen nasılsın?günaydın kızlar nasılsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?