- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #60.861
Hosbulduk canim iyiyiz sukur dün doktora gittim cok sukur kucuk kuzucugun sagligi yerinde sen nasilsin cnm eren pasa nasilHosgeldin dilekcim neguzel denk geldik nasilsiniz bakalim efe abiyle kucuk bebis nasil.
Ben dün dr gittim cnm ama cinsiyet icin erken dedi söylemedi doktorum gördüm kuzucumu 26 subatta gidecegim cinsiyet ozamana ogrenecegim nasipsefatmacım aldıklarını güle güle kullanın cnm.
dilek biz iyiyiz sen nasılsın yasemin bugün herkesi sordu özellikle hamişlerin nasıl gidiyo dedi he he:dilekçim sen nezaman gidiyosun dr.
Bizim gidicemiz yer bursa orhanelideymis canim yakin sayilir bi oraya gidelimde ins.ilerde senin dedigin yerede gidebiliriz.Canim sakarta da var aslinda kuzuluk kaplicalari bur bak derim
Oh oh iyi olmus canim o sarilan kuzularida yerim ben yaa ne sekerlerdir kimbilir.Aman kv.le iyi ol gidene kadar az kaldi.herkese kocaman günaydın
biz dün akşam defnenin kreşten arkadaşları ve anneleriyle birlikteydik
çok güzel geçti
iş çıkışı kv ve defneyi alıp gittim
kv ye de değişiklik olsun istedim
hem çocuklar hem biz eğlendik:)
çocuklar birbirlerine bir sarılıyor görmeniz lazım sanki sabah görüşen onlar değildi :)
Erende iyi canim uyuyo simdi pazara gittik bugun biraz dolasmis olduk tam sevmelik zamanlari sanki buyudukce tatlimi oluyolar nedir.Cok bana baglandi hic kizmami istemiyo mesela bisey dusuruyo yanlislikla falan eren naptin diyorum hemen aglama moduna geciyo sesini tatlilastirip anne anne diyo elleriyle yuzumu avucluyo kizmayayim diye ama cook tatli oluyo yaa.efede uslu diymi daha once okumustum sanirim bizim topigin erkek cocuklari uslu genelde ayy yerim ben hepsini.Hosbulduk canim iyiyiz sukur dün doktora gittim cok sukur kucuk kuzucugun sagligi yerinde sen nasilsin cnm eren pasa nasil
çok şekerler cnm ya görmeniz lazım hepsi sevgi pıtırcığı oluyorBizim gidicemiz yer bursa orhanelideymis canim yakin sayilir bi oraya gidelimde ins.ilerde senin dedigin yerede gidebiliriz.
Ananeniz nasil canim aras ve yarende iyidir umarim.
Oh oh iyi olmus canim o sarilan kuzularida yerim ben yaa ne sekerlerdir kimbilir.Aman kv.le iyi ol gidene kadar az kaldi.
Yerimmm ereni yaaaa efede simdi tama babaci oldu babasiyla zaman geciriyor ya beni pek tinlamiyor artik kuzum ama uslu cok sukur oyle bir cok yaramazligi yokErende iyi canim uyuyo simdi pazara gittik bugun biraz dolasmis olduk tam sevmelik zamanlari sanki buyudukce tatlimi oluyolar nedir.Cok bana baglandi hic kizmami istemiyo mesela bisey dusuruyo yanlislikla falan eren naptin diyorum hemen aglama moduna geciyo sesini tatlilastirip anne anne diyo elleriyle yuzumu avucluyo kizmayayim diye ama cook tatli oluyo yaa.efede uslu diymi daha once okumustum sanirim bizim topigin erkek cocuklari uslu genelde ayy yerim ben hepsini.
dilekya aslında içimden geçen seninde bir kızın olsun ama sankim oğlan gibi doğdu içime hayırlısı bakalımmm sağlıklı olsunlarda..
Cok güzel gorunuyor cnm ellerine saglik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?