2012 kasım bebekleri büyüyor..

yasemin iyi sibelim bir sıkıntı yok çok şükür yerleşmeye çalışıyormış zynepte iyi şükür.. selamıvar size senin yarınki sonucu sordu oda cinsiyeti yani bak bize hemen bilgiver şekerimmm

senin yasemini sorduğunudayazdım cnm selamıvar.
ay bence erkek gibi hissedorum ama hadi bakalım yaseminde tutturmuştum sendede tutura bilecekmiyim.

Hayirli gunler kizlar biz oglusumla pazara gittik bugun giderken yolda kucuk park vardi orda kaydik sonra pazarda gezdik kocama kazak aldim kendimede pantolon ustu tunik aldim cok hosuma gitti oglusumada esofman aldim s.ocaginada ugrayip geldik yemegini yedi uyudu bende karnimi doyurdum kahve iciyorum.biraz dantel orucem iyi geliyo biseyler ormek son zamanlarda iyice sardim dantele.

Sibelcim aksami atlatmissin bravo sana yine cokseyde yapmissin esinede alkis yardim etmis evi temizlemis.yarin ins.belli olur cinsiyette hepimiz ogreniriz.

Yasemini rahatsiz etmek istemiyorum bende gulden sen konusursan bizdende cok selam soyle.

fatmacım aldıklarını güle güle kullanın cnm.
dilek biz iyiyiz sen nasılsın yasemin bugün herkesi sordu özellikle hamişlerin nasıl gidiyo dedi he he:dilekçim sen nezaman gidiyosun dr.

fatmacım aldıklarını güle güle kullanın cnm.
dilek biz iyiyiz sen nasılsın yasemin bugün herkesi sordu özellikle hamişlerin nasıl gidiyo dedi he he:dilekçim sen nezaman gidiyosun dr.
Ben dün dr gittim cnm ama cinsiyet icin erken dedi söylemedi doktorum gördüm kuzucumu 26 subatta gidecegim cinsiyet ozamana ogrenecegim nasipse

Canim sakarta da var aslinda kuzuluk kaplicalari bur bak derim
Bizim gidicemiz yer bursa orhanelideymis canim yakin sayilir bi oraya gidelimde ins.ilerde senin dedigin yerede gidebiliriz.
Ananeniz nasil canim aras ve yarende iyidir umarim.

Oh oh iyi olmus canim o sarilan kuzularida yerim ben yaa ne sekerlerdir kimbilir.Aman kv.le iyi ol gidene kadar az kaldi.

Hosbulduk canim iyiyiz sukur dün doktora gittim cok sukur kucuk kuzucugun sagligi yerinde sen nasilsin cnm eren pasa nasil
Erende iyi canim uyuyo simdi pazara gittik bugun biraz dolasmis olduk tam sevmelik zamanlari sanki buyudukce tatlimi oluyolar nedir.Cok bana baglandi hic kizmami istemiyo mesela bisey dusuruyo yanlislikla falan eren naptin diyorum hemen aglama moduna geciyo sesini tatlilastirip anne anne diyo elleriyle yuzumu avucluyo kizmayayim diye ama cook tatli oluyo yaa.efede uslu diymi daha once okumustum sanirim bizim topigin erkek cocuklari uslu genelde ayy yerim ben hepsini.

dilekya aslında içimden geçen seninde bir kızın olsun ama sankim oğlan gibi doğdu içime hayırlısı bakalımmm sağlıklı olsunlarda..

çok şekerler cnm ya görmeniz lazım hepsi sevgi pıtırcığı oluyor
cnm ben zaten kv ye hep iyi davranyorum

Guldencim sagol canim ins.esimde begenir kazagini.
Dilekcim bebisin iyi olmasina sevindim canim artik cinsiyeti icin hep beraber bekliycez bidahaki randevuyu.

Ben kacayim artik kizlar daha yemek yapmadim gorusuruz opuyorum hepinizi.:-*

Guldencim sagol canim ins.esimde begenir kazagini.
Dilekcim bebisin iyi olmasina sevindim canim artik cinsiyeti icin hep beraber bekliycez bidahaki randevuyu.

Ben kacayim artik kizlar daha yemek yapmadim gorusuruz opuyorum hepinizi.:-*

Yerimmm ereni yaaaa efede simdi tama babaci oldu babasiyla zaman geciriyor ya beni pek tinlamiyor artik kuzum ama uslu cok sukur oyle bir cok yaramazligi yok
dilekya aslında içimden geçen seninde bir kızın olsun ama sankim oğlan gibi doğdu içime hayırlısı bakalımmm sağlıklı olsunlarda..

Hayirlisi cnm herkesin icine farkli seyler doguyor hisle olsa ama saglik olsun ne olursa olsun raziyim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…