- 14 Kasım 2013
- 2.093
- 466
- 163
- 35
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #60.881
Canimm uzulmene hic gerek yok zaten canim hicmi hic tatli cekmiyor sadece eksi seyler cekiyor eksi yiyorum surekli gecen limonlu dondurma cekti cnm bulamadik cok uzuldumAyy dilekcim kusuma bakma aklima gelmedin yaa tuh keske kucuk olarak yukleseydim en azindan uzuldum bak simdi.
Daha oncede senin tariflerini yapmistim canim tahinli kurabiyeyi ve browni tadinda islak keki gercekten guzel oldular kardesim usta birligine gidicegi zaman yapip koye goturmustum herkes cok begendi.
aynı defneyi anlatmışsın cnmErende iyi canim uyuyo simdi pazara gittik bugun biraz dolasmis olduk tam sevmelik zamanlari sanki buyudukce tatlimi oluyolar nedir.Cok bana baglandi hic kizmami istemiyo mesela bisey dusuruyo yanlislikla falan eren naptin diyorum hemen aglama moduna geciyo sesini tatlilastirip anne anne diyo elleriyle yuzumu avucluyo kizmayayim diye ama cook tatli oluyo yaa.efede uslu diymi daha once okumustum sanirim bizim topigin erkek cocuklari uslu genelde ayy yerim ben hepsini.
ama ama yaaaaaa çok merak etiydikkkk. iyide konturolleri kenisi ayarlamıyomu dr de büyük diyor.Drdan ciktim.ikili icin gecikmişz bebek cok büyümüş dedi.iki hafta sonra üçlü test icin randevu verdi.cinsiyette o zaman.goremedi bugun
günaydın cnm benimIyı geceler kızlar
Herkes ıyıdır ıns.
Benım gunler oyle yogunkı arada derede bakıyorum yınede:) annemler gıdıyo dıye akraba es dost herkes ugurlamaya gelıyo mısafırımız eksık olmuyo sagolsunlar.. Dun bende kalabalık kahvaltı mısafırı vardı aksama teyzemlere geldık bu sabah ablamda doluydu kahvaltıya gelenler aksamda teyzemde 10 kısılık bı grup:) gormenız lazım zaten bızde 5 cocuk bıde cocuklu aıleler gelınce tam curcuna:) suan basım felaket agrıyo sabaha gecer ıns..
Annemler pazartesı sabah gıdıyolaronlar gıdene kadar bende burdayım kızlarla
son gunler artık hersey ıyı gectı cok sukur sagsalımde varırlar evlerıne ıns. Neyse duygusala baglamadan bıtıreyım. Opuyorum kuzuları ve sızı..
cnm bebiş sağlıklı olsun da bir dahakine birlikte gidersinizGünaydın hastaneye gidiyorum)esim izin alamadi malesef yalniz gidyorm moralim bozuk
günaydın cnmbenicim ayyy kıyamm arkadaşıma ya olsun bak yaza sizde gideceksiniz negüzel hem böyle daha iyi günler yoğun geçiyo negüzel . siz hangi ayda geleceksiniz bakalım?
günaydın sibelim ay çıkınca tabi eşinden sonra hemen yaz bize cnm.
meraktayımmmm:
herkese günaydın kızlar:
hayırlı cumalar..
Drdan ciktim.ikili icin gecikmişz bebek cok büyümüş dedi.iki hafta sonra üçlü test icin randevu verdi.cinsiyette o zaman.goremedi bugun
günaydın cnmGunaydin herkeseee
sibelcm saglikli ya o yeter napalim sonra ogreniriz artik prems mi prenses mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?