2012 kasım bebekleri büyüyor..

Kizlaar evelsi gun betulun perisan pastasini yaptim pasta sekli veriyim dedim boyle biseyler yaptim yine.betuul tarif defterime yazdim pratik ve agir bi tadi var guzel oluyo daha oncede yaptim bikac kere begenildi teyzem falan aldi tarifi.
Alt taraftakide biskuvili irmik tatlisi oda pratik hosuma gitti oglusum icin ustunu bonibonla sekil verdim bende yeni denedim otarifi guzel oldu.

Ayy dilekcim kusuma bakma aklima gelmedin yaa tuh keske kucuk olarak yukleseydim en azindan uzuldum bak simdi.
Daha oncede senin tariflerini yapmistim canim tahinli kurabiyeyi ve browni tadinda islak keki gercekten guzel oldular kardesim usta birligine gidicegi zaman yapip koye goturmustum herkes cok begendi.

Canimm uzulmene hic gerek yok zaten canim hicmi hic tatli cekmiyor sadece eksi seyler cekiyor eksi yiyorum surekli gecen limonlu dondurma cekti cnm bulamadik cok uzuldum

Katreinur canim sanada yazicaktim bak yazmadan gidiyodum seni en iyi ben anliyorum canim 4yildir okula git gel sinavlar o stres cok kotu oluyo yaa cok sukur ben ilk donemi atlattim ikincisi kaldi ama bide bende senin gibi ilahiyata on kayit yaptirdim nasip olursa sinavsiz gecis yapicam 2yil daha ama en azindan surekli okula gitmiycem nasil olcak bakam.seninde son senendi diymi canim ins.skntisiz atlatirsin sinavlarini.

Hamaratlarda benim dondurma tarifim vardi canim limon ekleyip yapabilirsin en azindan yemis olursun bi bak istersen.

Bu sefer ciktim kizlar.

ayyy çok hamaratsınız vallaha fatmacım ellerine sağlık cnm:
nilde benim kızacağımı düşünürse anne kızma anne kızma diyo yada
bişey olmaz anne dimi bişey olmaz diyo sıpa

aynı defneyi anlatmışsın cnm
çok fena bunlar ya

Iyı geceler kızlar
Herkes ıyıdır ıns.
Benım gunler oyle yogunkı arada derede bakıyorum yınede:) annemler gıdıyo dıye akraba es dost herkes ugurlamaya gelıyo mısafırımız eksık olmuyo sagolsunlar.. Dun bende kalabalık kahvaltı mısafırı vardı aksama teyzemlere geldık bu sabah ablamda doluydu kahvaltıya gelenler aksamda teyzemde 10 kısılık bı grup:) gormenız lazım zaten bızde 5 cocuk bıde cocuklu aıleler gelınce tam curcuna:) suan basım felaket agrıyo sabaha gecer ıns..
Annemler pazartesı sabah gıdıyolar onlar gıdene kadar bende burdayım kızlarla
son gunler artık hersey ıyı gectı cok sukur sagsalımde varırlar evlerıne ıns. Neyse duygusala baglamadan bıtıreyım. Opuyorum kuzuları ve sızı..

benicim ayyy kıyamm arkadaşıma ya olsun bak yaza sizde gideceksiniz negüzel hem böyle daha iyi günler yoğun geçiyo negüzel . siz hangi ayda geleceksiniz bakalım?
günaydın sibelim ay çıkınca tabi eşinden sonra hemen yaz bize cnm.
meraktayımmmm:
herkese günaydın kızlar:
hayırlı cumalar..

Drdan ciktim.ikili icin gecikmişz bebek cok büyümüş dedi.iki hafta sonra üçlü test icin randevu verdi.cinsiyette o zaman.goremedi bugun

günaydın cnm benim
her güzel şeyin malesef bir sonu var
ama siz de geleceksiniz daha sonra

Günaydın hastaneye gidiyorum)esim izin alamadi malesef yalniz gidyorm moralim bozuk
cnm bebiş sağlıklı olsun da bir dahakine birlikte gidersiniz
günaydın cnm
sana da hayırlı cumalar
Drdan ciktim.ikili icin gecikmişz bebek cok büyümüş dedi.iki hafta sonra üçlü test icin randevu verdi.cinsiyette o zaman.goremedi bugun

aaaa peki randevuyu dr kendi belirlemiyor mu?

Kizlar gecen gun.beni eski isyeromden aradilar 1ay sonra yogunlasiyouz biliosun ozman gel basla dediler bu arada arastir kres yada bakici dediler hbr veririm size dedim kapattim ama kafam cok karisik dun krese gittim hemn evin ustunde cok yakin mahallede oraya gonderen cok var memnunlar ust komsumun torunu3senedir gidiyomus cok memnunlar falan neyse gittim gorustm icime sindi guzel biyer kamera takibi yapabilirsiniz falan dedi hosuma gitti ama esim de bende kres icin kiyamiyoruz bakicaida guvenemiyoruz esim calisma bence diyor bende kararsizim erken gbi geligor sanirim calismiycam

günaydın ayşegülcüm bu işler tercih meselesi tabi peki fiyatlar nasıldı yani senin alacağın parayla nekadar fark olacak arada birde ordan bakmak lazım.
fundacım günaydın canım eşin geliyomu nedir son haberler?

ay kızlar engelsiz annede paylaştım burdada paylaşaım akşam başıma ne geldi biliyormusunuz.
işten çıktım yolda facebook bakıyorum bir arkadaştan mesaj geldi naber. iyisenden dedim neyse bana dedi yapı kıredi kartın varmı dedim benimyok eşiminvar hayırdır.
çek dağatıyorumdedi.
hemen anladım tabi aaa kaçparalık dedm peki ne yapmam lazım dedim kartnumaran lazım canım dedi..
hemen arkadaşımı arayıp uyardım tabi .
inşallah hiç kimseyi dolandırmadan çözülmüştür sorun..aman dikkat diorummm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…