2012 kasım bebekleri büyüyor..

evet cnm bu akşam eşim gelecek haftasonu için

Canlar randevum gecenhaftaydi ama is yerinden izin vermemislerdi.o yuzden.dr da kiziyo nasil insan bunlar diye ama yapcak bisey yok maalesef

Hayirli Cumalar kizlar nasilsiniz.
Sibelcim teste gec kalman kotu olmus ama senin sucun yokki ins.bebisimizde sagliklidir uclu testten sonra rahatlarsin artik cinsiyet icinde biraz bekliycez napalim bidahakine esinde gelir hem iyi olur.

Aysegul ne desem bilemedim masal kres icin uygun aslinda hem bezde kullanmiyo orda arkadas ortaminda onada iyi gelir gibi ama bitaraftan dedigin gibi kiyamassinda bilemedimki yine en iyisini sen bilirsin.

Gulden akilli kadin iyi yapmissin canim boyle sahtekarlara firsat vermemek lazim ama bicok cesitli yonden dolandirilan insanlar var ozellikle polisim diyip arayanlara falan cok para kaptiriyolar nerde gorulmus polisin telle arayip para istedigi falan filan sacma ama insanlari bisekil etkiliyolar heralde.aman biz bari dikkatli olalim.

Benicim son gunlerin tadini cikarin neguzel kalabalik aile olmayi ozledim bende yaza ne kaldi zaten sonrada size tatil olur.

Kizlar bizde bi degisiklik olmassa yarin esim isten erken cikiyo koye gidicez bizde hem annemlere kalan son borcu odemek istiyorum arabayi degistirirken borc almistik onlarin acelesi yoktu ama olsun bankada tazminat paramiz var ordan odiycez ins.bidaha borclarimiz tamamen bitecek ins.sonra rahatiz.

kızlar defnenin kreşten fiyatlama almıştım ya
pahalı gelmişti
bende bi şube personelinin kardeşi bizim kreşin genel müdürlüğünde çalışıyor ona söylemiştim
onlar beni arayıp fiyatı düşürdüklerini söylemişlerdi
ben okulun fiyatlama veren personelini aradığımda o fiyata inemem demişti
sonra tekrar söyledim
bugün beni okulun fiyatlama vereni aradı tamam o fiyattan yapıyoruz diye
yani illa azar mı yemen lazım değil mi
belki önümüzdeki ay da defneyi tam güne çevirebilirim

cnm allah herkese borcunu ödemeyi nasip etsin
benim de arabanın kredisi var, onu ödemek benim için çok önemli.kimseye borçlu kalmak istemiyorum

fatmacım borç konusunda annende olsa sana katılıyorum cnm benimde sevmediğim birşey.
funda peki şimdi kaçpara olacak tam gün cnm..

Guldencim ben enfazla1200 alirim kres tam gun 600 tl sisyeridr kresde yuruyerek 5dakka uzaklika oyuzden yol servis paramiz yok bana 600tl kalcak
belediye kresini aradim orasi tamgun350ama eylulde gidebilcek esim eylulde orqya baslatalim eylulde ise gir dedi ama gelinlikciler subat gbi basliyor ise o sezpnda aliyor elemnini oyuzden eylulde iscisi var oluyor zaten ozmanda is bulamam diyorum simdilik 600krese vereyim eylulde dogerine geciriuz diorum esim pek gonullu degil eylule kadar toparlanir birazdaha buyur simdi ben.kiyamam mecbur dgiliz ki diyor eyluldede ben is bulamm diyorum calismazsin ozman diyor yani esim gonullu degil :)

Fundacim ins.sende borcunu kolaylikla odersin canim.biz evleneli 3yil oldu hep borc odedik dugun borclarindan evin kalan borcu bide arabayi degistirip borc oldu cok sukur bitiriyoruz borclari.bankada param olucana borcum olmasin daha iyi zaten paranin bikismini kullanicaz.esime soyledim oda kabul etti.sonra rahatiz ins.
Defnenin kresi indirim yapmis ama senin maasin yarisi oraya gidecek ozaman hem taksitlerde vardi nasil yapicaksin canim idare edebilicekmisin esin destek vericektir ozaman diymi.

Guldencim haklisin bende borc ode ode skldim artik annemlerde olsa borc sonucta annemlerin aceleside yok ama borc borctur odeyelim kafamiz rahat etsin cok sukur bu kis kalan tum borclarimizi kapatmis olucaz.

Aysegul esin razi degilse ozaman seneye kadar bekliycen canim napalim hem ozaman iciniz daha rahat eder masal buyumus olur.

Benimde halilari getirdiler bugun ya erken geldi camlari sildim bende ama daha yapilcak islerim vardi yarinda koye gidicez artik koyden gelince kalan islerimi yapip halilari acarim erende uyumadi zaten ogle uykusunu aksam sizip kalicak.

En son ben yazmisim yine ben yaziyorum cok sukur yola ciktik biz kizlar once esimin koyune gidicez dun esimi abisi aramis koyden koyun yada kuzu kesmis sanirim yemege davet etmis bizde zaten koye gidicemiz icin denk geldi once oraya gidiyoruz yemege sonrada bizim koye gidicez ordan nasipse ins.
Erende arabada uyudu kaldi ogle uykusunu simdi uyuyo kuzum.

herkese günaydınkızlar ama burası artık iyice boşlananır oldu yaaaaaa:
fatmacım iyi eylenceler size cnm borç konusundada dediğm gibi haklısın insanın kafasının rahat olması çok önemli cnm.
tek kişinin maaşıyla gerçekten çok zor ve tbrik ederim sizi. hem ev hem araba helal olsun.
benicim annenler bu haftamı gidiyordu cnm.

Gunaydinn.....herkese ay borclardan konusulmus tamda borclandgmz sirada.baya bi borca girdik hayrlusiyla bizde oderz insallh...

Günaydın kizlar biz mersindeyiz bu hafta cok giremem merak etmeyin öptüm

canım evet maaşın yarısı kreşe gidecek,arabanın kredisi de var
ama şükür koltukların vs taksiti bitti bu ay
zor olacak ama idare edeceğim artık başka çarem yok

günaydın cnm

Gunaydinn.....herkese ay borclardan konusulmus tamda borclandgmz sirada.baya bi borca girdik hayrlusiyla bizde oderz insallh...

günaydıııınnn
Günaydın kizlar biz mersindeyiz bu hafta cok giremem merak etmeyin öptüm
çok şükür gitmişsiniz cnm
bol bol eğlenin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…