- 1 Mart 2012
- 6.101
- 1.513
- 198
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #60.901
evet cnm bu akşam eşim gelecek haftasonu içingünaydın ayşegülcüm bu işler tercih meselesi tabi peki fiyatlar nasıldı yani senin alacağın parayla nekadar fark olacak arada birde ordan bakmak lazım.
fundacım günaydın canım eşin geliyomu nedir son haberler?
cnm allah herkese borcunu ödemeyi nasip etsinBenicim son gunlerin tadini cikarin neguzel kalabalik aile olmayi ozledim bende yaza ne kaldi zaten sonrada size tatil olur.
Kizlar bizde bi degisiklik olmassa yarin esim isten erken cikiyo koye gidicez bizde hem annemlere kalan son borcu odemek istiyorum arabayi degistirirken borc almistik onlarin acelesi yoktu ama olsun bankada tazminat paramiz var ordan odiycez ins.bidaha borclarimiz tamamen bitecek ins.sonra rahatiz.
1050 tl cnmfatmacım borç konusunda annende olsa sana katılıyorum cnm benimde sevmediğim birşey.
funda peki şimdi kaçpara olacak tam gün cnm..
canım evet maaşın yarısı kreşe gidecek,arabanın kredisi de varEn son ben yazmisim yine ben yaziyorum cok sukur yola ciktik biz kizlar once esimin koyune gidicez dun esimi abisi aramis koyden koyun yada kuzu kesmis sanirim yemege davet etmis bizde zaten koye gidicemiz icin denk geldi once oraya gidiyoruz yemege sonrada bizim koye gidicez ordan nasipse ins.
Erende arabada uyudu kaldi ogle uykusunu simdi uyuyo kuzum.
günaydın cnmherkese günaydınkızlar ama burası artık iyice boşlananır oldu yaaaaaa:
fatmacım iyi eylenceler size cnm borç konusundada dediğm gibi haklısın insanın kafasının rahat olması çok önemli cnm.
tek kişinin maaşıyla gerçekten çok zor ve tbrik ederim sizi. hem ev hem araba helal olsun.
benicim annenler bu haftamı gidiyordu cnm.
Gunaydinn.....herkese ay borclardan konusulmus tamda borclandgmz sirada.baya bi borca girdik hayrlusiyla bizde oderz insallh...
çok şükür gitmişsiniz cnmGünaydın kizlar biz mersindeyiz bu hafta cok giremem merak etmeyin öptüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?