- 5 Eylül 2012
- 2.299
- 299
- 173
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #60.921
aaa güle güle oturun cnmEvet gulden aldik bakalm hayirlisi.bi odeyebilursek.onun dışında sıkıntı yok cok sukur.heyecanla haftayi bekliyoruz
evet cnm askere gidiyorbetüllllll iyi tatiller cnm ehh sende yoksun artık kimsegirmez bir funda birde ben he he he:
sibel hayırlı olsun cnm ::
fundacım günaydınkatynın askeremi gidiyo güle güle girtsin güle güle gelsin nereye gideceği belli oldumu_
valla cnm baya yoğun geçtiSaolun kızlar. Istanbuldan aldik. 155e geldi bize.1+1 site icinde.coi fazla ama artık biseyler yapmk lazimdi diye düşündük baklm allah utandrmasin bi odeyelim de...
Funda ne guzel dolu dolu gecmis biz hep evdeydik...
günaydın tatlımGünaydın kizlar
tatil çok güzel gidiyir elif abalari ile devamli oynuyor çok mutlu beni çok nadir arıyor şimdi babaannesi ne gidiyoruz orda kalacağız birazda
betul size de iyi tatiller
sibelcim Allah ödeme kolaylığı versin ins çok uyguna almissiniz bence
fundacim kaynin hayirlisi ile gitsin gelsin ins
guldenim senden ne haber
öptüm hepinizi
canım benim allah sağlık versin ödenir borçTuzla aydinlidan canm.evet hesapli denk geldi yoksw bu kadar yükün altina girmek istemezdim. Kredi cektik baya. Cevreden de borc aldık hayrlusi.
geçmiş olsun cnmGunaydin kizlar biz geldik hafta sonu ama sonu pek iyi olmadi eve geldik gece yatarken eren biraz degisik geldi bana uyurken biraz inliyo gibiydi oyle uyudu alnida biraz sicakti ben hemen uyumadim erenide kontrol edeyim dedim tv izledim zaten koltuklu odada beraber yattik sonra biara eren uyanip anne anne dedi yuzumu sevdi sonra yatti 1bucuk gibi bi baktim erene baya atesi cikmis 38.4tu ama eller ve ayaklarda buz gibiydi surup verdim sonra biraz uyumusuz sabaha karsi uyandim bi baktim atesi daha cok 38.9 olmus esimle hemen banyoya soktuk ereni biraz oynadi suyla atesi duser gibi oldu biraz daha iyiydi sut icirip yattik uyaninca yine atesli kahvalti yapmadi ihlamur yaptim icmedi portakal suyu sktim icmedi istah 0 halsiz surekli yatiyo hic kalkicak hali yok kuzumun ya simdi biraz yemek isitip yedirmeye caliscam ins.yer iki lokma.
kimsecikler yok fundam benimde canımyazmak istemiyo böyle oluncayaaaa bir ikimiz varız cnm izde watsaptan yazışa biliriz yani...ya kızlar nerelerdesiniz yaaaaa
ya kızlar nerelerdesiniz yaaaaa
kimsecikler yok fundam benimde canımyazmak istemiyo böyle oluncayaaaa bir ikimiz varız cnm izde watsaptan yazışa biliriz yani...
Cok gecmıs olsun cnm ıns daha ıyıdır sımdı eren pasa..Gunaydin kizlar biz geldik hafta sonu ama sonu pek iyi olmadi eve geldik gece yatarken eren biraz degisik geldi bana uyurken biraz inliyo gibiydi oyle uyudu alnida biraz sicakti ben hemen uyumadim erenide kontrol edeyim dedim tv izledim zaten koltuklu odada beraber yattik sonra biara eren uyanip anne anne dedi yuzumu sevdi sonra yatti 1bucuk gibi bi baktim erene baya atesi cikmis 38.4tu ama eller ve ayaklarda buz gibiydi surup verdim sonra biraz uyumusuz sabaha karsi uyandim bi baktim atesi daha cok 38.9 olmus esimle hemen banyoya soktuk ereni biraz oynadi suyla atesi duser gibi oldu biraz daha iyiydi sut icirip yattik uyaninca yine atesli kahvalti yapmadi ihlamur yaptim icmedi portakal suyu sktim icmedi istah 0 halsiz surekli yatiyo hic kalkicak hali yok kuzumun ya simdi biraz yemek isitip yedirmeye caliscam ins.yer iki lokma.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?