2012 kasım bebekleri büyüyor..

Evet gulden aldik bakalm hayirlisi.bi odeyebilursek.onun dışında sıkıntı yok cok sukur.heyecanla haftayi bekliyoruz

günaydın herkese
ben yine yollara düştüm
sabah kuzumu bırakmak çok zor geldi
haftasonu dolu dolu geçti kızlar
kaynıma asker yemeği düzenledim cumartesi akşam
bir de aöf sınavlarım vardı
ay nasıl geçti anlamadım

betüllllll iyi tatiller cnm ehh sende yoksun artık kimsegirmez bir funda birde ben he he he:
sibel hayırlı olsun cnm ::
fundacım günaydınkatynın askeremi gidiyo güle güle girtsin güle güle gelsin nereye gideceği belli oldumu_

evet cnm askere gidiyor
acemi birliğini ankarada yapacak, usta birliği de bitlis tatvanda olacak

Saolun kızlar. Istanbuldan aldik. 155e geldi bize.1+1 site icinde.coi fazla ama artık biseyler yapmk lazimdi diye düşündük baklm allah utandrmasin bi odeyelim de...

Funda ne guzel dolu dolu gecmis biz hep evdeydik...

Saolun kızlar. Istanbuldan aldik. 155e geldi bize.1+1 site icinde.coi fazla ama artık biseyler yapmk lazimdi diye düşündük baklm allah utandrmasin bi odeyelim de...

Funda ne guzel dolu dolu gecmis biz hep evdeydik...
valla cnm baya yoğun geçti
güle güle oturun
canım nereden aldınız?
malum bizimde yavaştan yavaştan ev bakmamız lazım

Günaydın kizlar
tatil çok güzel gidiyir elif abalari ile devamli oynuyor çok mutlu beni çok nadir arıyor şimdi babaannesi ne gidiyoruz orda kalacağız birazda
betul size de iyi tatiller
sibelcim Allah ödeme kolaylığı versin ins çok uyguna almissiniz bence
fundacim kaynin hayirlisi ile gitsin gelsin ins
guldenim senden ne haber
öptüm hepinizi

günaydın tatlım
oh ne güzel eğleniyor elifim
amin cnm hayırlısıyla gidip gelsin
ben de seni öptüm

Tuzla aydinlidan canm.evet hesapli denk geldi yoksw bu kadar yükün altina girmek istemezdim. Kredi cektik baya. Cevreden de borc aldık hayrlusi.

Tuzla aydinlidan canm.evet hesapli denk geldi yoksw bu kadar yükün altina girmek istemezdim. Kredi cektik baya. Cevreden de borc aldık hayrlusi.
canım benim allah sağlık versin ödenir borç
borçsuz olmuyor ya

Gunaydin kizlar biz geldik hafta sonu ama sonu pek iyi olmadi eve geldik gece yatarken eren biraz degisik geldi bana uyurken biraz inliyo gibiydi oyle uyudu alnida biraz sicakti ben hemen uyumadim erenide kontrol edeyim dedim tv izledim zaten koltuklu odada beraber yattik sonra biara eren uyanip anne anne dedi yuzumu sevdi sonra yatti 1bucuk gibi bi baktim erene baya atesi cikmis 38.4tu ama eller ve ayaklarda buz gibiydi surup verdim sonra biraz uyumusuz sabaha karsi uyandim bi baktim atesi daha cok 38.9 olmus esimle hemen banyoya soktuk ereni biraz oynadi suyla atesi duser gibi oldu biraz daha iyiydi sut icirip yattik uyaninca yine atesli kahvalti yapmadi ihlamur yaptim icmedi portakal suyu sktim icmedi istah 0 halsiz surekli yatiyo hic kalkicak hali yok kuzumun ya simdi biraz yemek isitip yedirmeye caliscam ins.yer iki lokma.

nurayım negüzel tatilin tadını çıkarın elifte sende cnm.
fatmaaa çokkö geçmiş olsun cnm devam ederse gidersin dr aman ateşi sık sık takip et cnm .
fundacım sağlıkla gidip gelsin kaynın.
sibelim ödenir cnmbaşlamış iş bitmiştir borçsuz olmuyo hiç birşey cnm..

geçmiş olsun cnm
kuzucuk hemen iyileşir inşallah
defne de haftasonu ateşliydi ama ateşi ara ara vardı

Saolun canlar odiycez artik insallh.
Fatma gecmis olsun tatlim.
nuray ohh tadni çıkar diycem de gecen hafta cok guzeldi hava bu hafta kötü. Sansiniza

Merhaba kızlar
Annemlerı oglen yolcu ettık zor oldu tabıkı hepımız ıcın ısn hayırlısıyla varırlar evlerıne...

Cok gecmıs olsun cnm ıns daha ıyıdır sımdı eren pasa..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…