- 6 Ocak 2014
- 5.231
- 3.690
- 198
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #60.941
Günaydın kizlar biz mersindeyiz bu hafta cok giremem merak etmeyin öptüm
günaydın herkese
ben yine yollara düştüm
sabah kuzumu bırakmak çok zor geldi
haftasonu dolu dolu geçti kızlar
kaynıma asker yemeği düzenledim cumartesi akşam
bir de aöf sınavlarım vardı
ay nasıl geçti anlamadım
Saolun kızlar. Istanbuldan aldik. 155e geldi bize.1+1 site icinde.coi fazla ama artık biseyler yapmk lazimdi diye düşündük baklm allah utandrmasin bi odeyelim de...
Funda ne guzel dolu dolu gecmis biz hep evdeydik...
Günaydın kizlar
tatil çok güzel gidiyir elif abalari ile devamli oynuyor çok mutlu beni çok nadir arıyor şimdi babaannesi ne gidiyoruz orda kalacağız birazda
betul size de iyi tatiller
sibelcim Allah ödeme kolaylığı versin ins çok uyguna almissiniz bence
fundacim kaynin hayirlisi ile gitsin gelsin ins
guldenim senden ne haber
öptüm hepinizi
evet cnm whatsapp dan yazışabilirizkimsecikler yok fundam benimde canımyazmak istemiyo böyle oluncayaaaa bir ikimiz varız cnm izde watsaptan yazışa biliriz yani...
aaa cnm güle güle gitsinlerMerhaba kızlar
Annemlerı oglen yolcu ettıkzor oldu tabıkı hepımız ıcın ısn hayırlısıyla varırlar evlerıne...
tamam cnm seni teselli edip öyle gideriz :)Nereye gıdıyosunuztesellıye ıhtıyacım var
sağol cnm hayırlısıyla gidip gelsinIyı tatıller cnm arada habersız bırakmayın yoksa buralar gıttıkce ıssızlasıyor
Iyı teskereler kaynına fundacım
Hayırlısıyla gıdıp gelsın ıns..
Hayırlı olsun cnm gule gule oturun ıst gıbı yerden fıat cok uygunmus..
Iyı tatıller nuraycım sızede tadını cıkarın bol bol
Burayada ugrayın arada:)
Sagol cnm ya zor oldu alısmıstık cokevet cnm whatsapp dan yazışabiliriz
aaa cnm güle güle gitsinler
aallah kavuştursun tekrar
zor olmuştur
tamam cnm seni teselli edip öyle gideriz :)
sağol cnm hayırlısıyla gidip gelsin
Aaa kuzum link atsanaKızlar kurabıye yarısması oylaması baslamıs
Ama kımseler yok buralarda
Sponsorlarım nerdesınız
Cok gecmia olsun cnim hava degisimimi acanGunaydin kizlar biz geldik hafta sonu ama sonu pek iyi olmadi eve geldik gece yatarken eren biraz degisik geldi bana uyurken biraz inliyo gibiydi oyle uyudu alnida biraz sicakti ben hemen uyumadim erenide kontrol edeyim dedim tv izledim zaten koltuklu odada beraber yattik sonra biara eren uyanip anne anne dedi yuzumu sevdi sonra yatti 1bucuk gibi bi baktim erene baya atesi cikmis 38.4tu ama eller ve ayaklarda buz gibiydi surup verdim sonra biraz uyumusuz sabaha karsi uyandim bi baktim atesi daha cok 38.9 olmus esimle hemen banyoya soktuk ereni biraz oynadi suyla atesi duser gibi oldu biraz daha iyiydi sut icirip yattik uyaninca yine atesli kahvalti yapmadi ihlamur yaptim icmedi portakal suyu sktim icmedi istah 0 halsiz surekli yatiyo hic kalkicak hali yok kuzumun ya simdi biraz yemek isitip yedirmeye caliscam ins.yer iki lokma.
Ooo zordir tabi kuzum ya iki gin sonrasii hangi sehire giduyor canimgünaydın herkese
ben yine yollara düştüm
sabah kuzumu bırakmak çok zor geldi
haftasonu dolu dolu geçti kızlar
kaynıma asker yemeği düzenledim cumartesi akşam
bir de aöf sınavlarım vardı
ay nasıl geçti anlamadım
Aaa gule gule kullanin hayirli bir is icin borclanmissiniz bizim 4 yil oldu kr3di cektugimizEvet gulden aldik bakalm hayirlisi.bi odeyebilursek.onun dışında sıkıntı yok cok sukur.heyecanla haftayi bekliyoruz
Arkadasimda tuzla da oturyor hatta sprint vardi oda orda oturuyordu rabbim hayorlisi ile oturmayi nasip etsinTuzla aydinlidan canm.evet hesapli denk geldi yoksw bu kadar yükün altina girmek istemezdim. Kredi cektik baya. Cevreden de borc aldık hayrlusi.
Canik Allah kavustirsun sayili gun bitti sagliklari yerinee canlari iclerinde onu dusun yeterNereye gıdıyosunuztesellıye ıhtıyacım var
Lınk atmak yasak galıba benı takıp edınAaa kuzum link atsana
Amın cnm ya cok sagolCanik Allah kavustirsun sayili gun bitti sagliklari yerinee canlari iclerinde onu dusun yeter
En son yasak degildi ama olsun ben arar bulurumLınk atmak yasak galıba benı takıp edın
Yemekteyız mutfagım bolumunde
Canim.oyumu kullandim.sunum da harika olmis tekrardan basarilarSongul senden ne var ne yok cnm nasıl senın kuzular
Dıreksıyona tekrar ne zaman gırıyosun ılkı olmamıs hayırlısı cnm, ıkıncıde alırsın ıns..
Bizde dueumlar ayni canim coluk cocuk is guc zaman geciyor hava cok guzeldi cocuklari aprka gotirduk ordan pazqr market derken gec geldik aras 5 e gelirken uyidu hala uyumakta yarende cekirdek citlatiyorSongul senden ne var ne yok cnm nasıl senın kuzular
Dıreksıyona tekrar ne zaman gırıyosun ılkı olmamıs hayırlısı cnm, ıkıncıde alırsın ıns..
Tesekkur ederım arkadasım bu heyecanı yasamak cok guzelmısCanim.oyumu kullandim.sunum da harika olmis tekrardan basarilar
Bu hafta sonu canim.nasip.olursa sinav
Ay bende katilmistim cakma.kol.boregimle:)Tesekkur ederım arkadasım bu heyecanı yasamak cok guzelmıs
Annemlerde ucaktan ınmıs hayırlısıyla
Cnm basarılar bu sefer olacak ıns heyecan yapma
Oh ne guzel bızım burda kar yagdı ıkı gun onceBizde dueumlar ayni canim coluk cocuk is guc zaman geciyor hava cok guzeldi cocuklari aprka gotirduk ordan pazqr market derken gec geldik aras 5 e gelirken uyidu hala uyumakta yarende cekirdek citlatiyor
Senin kusular nas8l
Heyecanlı dımı:)Ay bende katilmistim cakma.kol.boregimle:)
Sevindim canim hayirlisi ile immisler ozlemislerdir vqtanlarini evlerini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?