2012 kasım bebekleri büyüyor..

Günaydın kizlar biz mersindeyiz bu hafta cok giremem merak etmeyin öptüm

Iyı tatıller cnm arada habersız bırakmayın yoksa buralar gıttıkce ıssızlasıyor

Iyı teskereler kaynına fundacım
Hayırlısıyla gıdıp gelsın ıns..

Saolun kızlar. Istanbuldan aldik. 155e geldi bize.1+1 site icinde.coi fazla ama artık biseyler yapmk lazimdi diye düşündük baklm allah utandrmasin bi odeyelim de...

Funda ne guzel dolu dolu gecmis biz hep evdeydik...

Hayırlı olsun cnm gule gule oturun ıst gıbı yerden fıat cok uygunmus..

Iyı tatıller nuraycım sızede tadını cıkarın bol bol
Burayada ugrayın arada:)

kimsecikler yok fundam benimde canımyazmak istemiyo böyle oluncayaaaa bir ikimiz varız cnm izde watsaptan yazışa biliriz yani...
evet cnm whatsapp dan yazışabiliriz

Merhaba kızlar
Annemlerı oglen yolcu ettık zor oldu tabıkı hepımız ıcın ısn hayırlısıyla varırlar evlerıne...
aaa cnm güle güle gitsinler
aallah kavuştursun tekrar
zor olmuştur

Nereye gıdıyosunuz tesellıye ıhtıyacım var
tamam cnm seni teselli edip öyle gideriz :)

sağol cnm hayırlısıyla gidip gelsin

evet cnm whatsapp dan yazışabiliriz

aaa cnm güle güle gitsinler
aallah kavuştursun tekrar
zor olmuştur

tamam cnm seni teselli edip öyle gideriz :)

sağol cnm hayırlısıyla gidip gelsin
Sagol cnm ya zor oldu alısmıstık cok
Gıtmek yoooook

Kızlar kurabıye yarısması oylaması baslamıs
Ama kımseler yok buralarda
Sponsorlarım nerdesınız

Cok gecmia olsun cnim hava degisimimi acan

Ooo zordir tabi kuzum ya iki gin sonrasii hangi sehire giduyor canim

Songul senden ne var ne yok cnm nasıl senın kuzular
Dıreksıyona tekrar ne zaman gırıyosun ılkı olmamıs hayırlısı cnm, ıkıncıde alırsın ıns..

Songul senden ne var ne yok cnm nasıl senın kuzular
Dıreksıyona tekrar ne zaman gırıyosun ılkı olmamıs hayırlısı cnm, ıkıncıde alırsın ıns..
Bizde dueumlar ayni canim coluk cocuk is guc zaman geciyor hava cok guzeldi cocuklari aprka gotirduk ordan pazqr market derken gec geldik aras 5 e gelirken uyidu hala uyumakta yarende cekirdek citlatiyor
Senin kusular nas8l

Bizde dueumlar ayni canim coluk cocuk is guc zaman geciyor hava cok guzeldi cocuklari aprka gotirduk ordan pazqr market derken gec geldik aras 5 e gelirken uyidu hala uyumakta yarende cekirdek citlatiyor
Senin kusular nas8l
Oh ne guzel bızım burda kar yagdı ıkı gun once
Bızım duzen bır haftadır bıraz bozuk cok mısafır geldı gıttı annemler ıcın halıyle uyku falan saatler hep kaydı, onun dısında ıyıyız sukur evımıze geldık banya falan yaptırdım nıda uyuyakaldı az once uyandı sımdı hamur oynıycakmıs:)
Aras hap gec kalkıyomu ogle uykusundan aksam kacta uyuyo? Bızım uyanması 4,5 gecerse aksam uyumak sıkıntılı:)
Kar fotosunu atabılcemmı bakım:)

Son düzenleme:
Ay bende katilmistim cakma.kol.boregimle:)
Sevindim canim hayirlisi ile immisler ozlemislerdir vqtanlarini evlerini
Heyecanlı dımı:)
Senın borekte pek meshurdu o zamanlar uye olsaydım katılırdım desteklemeye:) bıde bı pogacan vardı galeta unlu kabartma tozuylamı yapılıyodu senınkı bızde yaptık 3 kabartma tozu gırıyo ıcıne ana cok lezzetlı bı pogaca oldu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…