2012 kasım bebekleri büyüyor..

Yok tatlim aras nirmalde en gec 3 te yatar 3 saate yakin uyur gecede 11 de yatar ama bigun duzen sasti park pazar market derken

Bu arada o pogca benim degol 3 2 1 senin dedigin kuzum
Ben mayal8 severim

Yok tatlim aras nirmalde en gec 3 te yatar 3 saate yakin uyur gecede 11 de yatar ama bigun duzen sasti park pazar market derken

Bu arada o pogca benim degol 3 2 1 senin dedigin kuzum
Ben mayal8 severim
Evet 3 2 1 :) pratık ve lezzetlı ama mayalının yerı ayrı tabı:)
Sen galeta unlu pogaca tarıfı vermıstın sankı o mayalımıydı?

Günaydın kızlar

Gece uzun uzun herkese yazıyordum ki berranin ateslendigini farkettim yine 40 41 i gördük. Cok fena bi gece gecirdik surup vermek istedim icmek istemedi zorla verdim kustu. Fitil koydum artik. 1 saatte ancak düştü. 2 gündür atesi var zaten ama cok yukselmiyordu. Yani 39 falan hic etkilemiyor berrayi keyfi yerinde oluyor normal yaşamına devam ediyor. o yüzden tereddüt ediyoruz hasta mi simdi gidelim mi dr a diye. Ama bugun gidecez artik muhtemelen yine bogazdir. Bu ara cok sık oluyor yine moralim bozuluyor. Daha 1 ay bile olmadı.

Bu arada kv ler geldiler. Bir süre buradalar bakalım. Haftasonu sınavlarım vardi. Atlattim şükür. Bundan sonra daha sık gelmeye çalışırim inşallah. Berraya cok dua edin olur mu teyzeleri ateşi cok yukselmesin. Iyilessin biran önce kuzum

kattre çok geçmiş olsun cnm...inş toprlarsınız.
biran önce cnm ayy yavrum kıyamamya..
fatma eren paşa nasıl oldu cnm siz ne yaptınız haberdar et bizi.
benicim birazdan hemen arayıp bulacam yarışmanı canım..
songülüm ben burdaykende gel arada yaaaa:
özlüyorum sizi.
günaydın herkese kızlar umarım herkes iyidir biz iyiyiz şükür..

beniiiiiiiii yarışmayı gördüm ama nasıl oylama yapıcamya bari link atamazsan nasıl bulurum sayfayı sayfa adı falan yaz tatlımmmm: ay çok heyecanlı..

günaydın cnm geçmiş olsun
inşallah çabucak iyileşir kuzum
antibiyotiksiz atlatırsınız inşallah

günaydın cnm

herkese günaydın kızlar
beni cnm tam nereden buluruz sana sponsor olalım

Gunaydinn...dun aksam arkadasa bebek görmeye gittik. Kızım cok uslu durdu hanm hnmcik oynadı milleti güldürdü. .eve geldik.bu gece degsklik yapip birlikte yatlm dedik uyuyakalmusz yarım saat sonra öksürük krizine girdi ve be yediyse hepsini kustu..ustu basi saci bizim yatak les.banyoya soktum.kendi yatagna yatrdim ama uyuyamadi bi türlü gece uc dört falandi heralde. Bes dk bi uyanıyor. Ne ustyordn kızım diyorm ses yok.ates yok.oksuruk yok.burun akintisi yok.ama uyumuyo.bende sinirlndm malesef ve kızdım sesimi yukselttim.esim geldi salondan aldi gitti cocugu.uyumus.sabah oyle imali imali iyi uyudun mu bari dedi.jac yildr sen bakıyorsun anlamiyorsun dilinden. Tulum sıcak gelmis onu cikarttm mışıl mışıl uyudu dedi kizarak.ben zaten moralim bozuktu iyice bozuldu.depresyondayim resmenn

cnm moralini bozma olur öyle şeyler evet sıcaktan uyuyamamış ola bilir kıyamam ya .
sonuçta sen hamilesin hem daha duygusalsın hemde daha çok uykuya ihtiyacınvar cnm ama sakin ol sen stres yapmaki bebişte stresli olmasın.

Berra nasil oldu acaba

Betull mersnm nasill.guzel mi hava.ayy bnm icin su buyuk kalin kabuklu suyu az limonlardan yermisin bitane tuzlu tuzlu

funda günaydın cnm biz zaten sponsormuşuz ama desteklememiz lazım.
yanlız bende bulamadım..
cnm oy vermek için dedim
beni gelince tarif eder bize

günaydın sibelcim belki havalardan öyle olmuştur
çocuk bu olur öyle şeyler
eşin de sen de sakin olmayı öğrenmelisiniz
bak eşim bu konuda bana desetektir.ben sinirlendiysem o alır ve asla bana bişey demez imalı bir şekilde.eşinin bu huyunu değiştirmesi lazım
sen de sakin olmalısın bebişin için

kızlar dün gece defne 2,5 ta uyanmış ve anne diye ağlamış.evin içinde beni aramış defalarca.4 e doğru ancak uyumuş yavrum

kızlar dün gece defne 2,5 ta uyanmış ve anne diye ağlamış.evin içinde beni aramış defalarca.4 e doğru ancak uyumuş yavrum
oyyyy kıyamam ya yavrum sen hafta sonunakadarmı ordasın cnm ay şu senin sabit işi bir olaydı pöffff: eşin memnunmu istanbulda olmaktan fundam

oyyyy kıyamam ya yavrum sen hafta sonunakadarmı ordasın cnm ay şu senin sabit işi bir olaydı pöffff: eşin memnunmu istanbulda olmaktan fundam
yok cnm çarşamba akşamı gider dönderim
eşim iş anlamında memnun ama istanbula alışabilmiş değil

Ogrenmeliyiz fundada ogrenemedk bi turlu.ben sadece uyku konusunda cook sinirleniyorum uoksa cok sakinim dökmesi kirmasi krizler vs.is uykuya gelince dayanamiyorum...
defneye de kiyamam yaa kuzum bnm nasıl ozlemistr kokunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…