- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #60.961
Yok tatlim aras nirmalde en gec 3 te yatar 3 saate yakin uyur gecede 11 de yatar ama bigun duzen sasti park pazar market derkenOh ne guzel bızım burda kar yagdı ıkı gun once
Bızım duzen bır haftadır bıraz bozuk cok mısafır geldı gıttı annemler ıcın halıyle uyku falan saatler hep kaydı, onun dısında ıyıyız sukur evımıze geldık banya falan yaptırdım nıda uyuyakaldı az once uyandı sımdı hamur oynıycakmıs:)
Aras hap gec kalkıyomu ogle uykusundan aksam kacta uyuyo? Bızım uyanması 4,5 gecerse aksam uyumak sıkıntılı:)
Kar fotosunu atabılcemmı bakım:)
Evet 3 2 1 :) pratık ve lezzetlı ama mayalının yerı ayrı tabı:)Yok tatlim aras nirmalde en gec 3 te yatar 3 saate yakin uyur gecede 11 de yatar ama bigun duzen sasti park pazar market derken
Bu arada o pogca benim degol 3 2 1 senin dedigin kuzum
Ben mayal8 severim
Cnm izmir in Bergama ilçesine geldim. mesafe fazla o yüzden gidiş geliş yapamıyorumOoo zordir tabi kuzum ya iki gin sonrasii hangi sehire giduyor canim
günaydın cnm geçmiş olsunGünaydın kızlar
Gece uzun uzun herkese yazıyordum ki berranin ateslendigini farkettim yine 40 41 i gördük. Cok fena bi gece gecirdiksurup vermek istedim icmek istemedi zorla verdim kustu. Fitil koydum artik. 1 saatte ancak düştü. 2 gündür atesi var zaten ama cok yukselmiyordu. Yani 39 falan hic etkilemiyor berrayi keyfi yerinde oluyor normal yaşamına devam ediyor. o yüzden tereddüt ediyoruz hasta mi simdi gidelim mi dr a diye. Ama bugun gidecez artik muhtemelen yine bogazdir. Bu ara cok sık oluyor yine moralim bozuluyor. Daha 1 ay bile olmadı.
Bu arada kv ler geldiler. Bir süre buradalar bakalım. Haftasonu sınavlarım vardi. Atlattim şükür. Bundan sonra daha sık gelmeye çalışırim inşallah. Berraya cok dua edin olur mu teyzeleri ateşi cok yukselmesin. Iyilessin biran önce kuzum
günaydın cnmkattre çok geçmiş olsun cnm...inş toprlarsınız.
biran önce cnm ayy yavrum kıyamamya..
fatma eren paşa nasıl oldu cnm siz ne yaptınız haberdar et bizi.
benicim birazdan hemen arayıp bulacam yarışmanı canım..
songülüm ben burdaykende gel arada yaaaa:
özlüyorum sizi.
günaydın herkese kızlar umarım herkes iyidir biz iyiyiz şükür..
funda günaydın cnm biz zaten sponsormuşuz ama desteklememiz lazım.herkese günaydın kızlar
beni cnm tam nereden buluruz sana sponsor olalım
cnm moralini bozma olur öyle şeyler evet sıcaktan uyuyamamış ola bilir kıyamam ya .Gunaydinn...dun aksam arkadasa bebek görmeye gittik. Kızım cok uslu durdu hanm hnmcik oynadı milleti güldürdü. .eve geldik.bu gece degsklik yapip birlikte yatlm dedik uyuyakalmusz yarım saat sonra öksürük krizine girdi ve be yediyse hepsini kustu..ustu basi saci bizim yatak les.banyoya soktum.kendi yatagna yatrdim ama uyuyamadi bi türlü gece uc dört falandi heralde. Bes dk bi uyanıyor. Ne ustyordn kızım diyorm ses yok.ates yok.oksuruk yok.burun akintisi yok.ama uyumuyo.bende sinirlndm malesef ve kızdım sesimi yukselttim.esim geldi salondan aldi gitti cocugu.uyumus.sabah oyle imali imali iyi uyudun mu bari dedi.jac yildr sen bakıyorsun anlamiyorsun dilinden. Tulum sıcak gelmis onu cikarttm mışıl mışıl uyudu dedi kizarak.ben zaten moralim bozuktu iyice bozuldu.depresyondayim resmenn
sibel çocuk gervginolursa doğumdansonra uyumaz sürekli ağlar hem meryem hem bebiş bu seni inan daha çok yorar ozaman dahaçok depresyona girersin işte oyüzden sakin olmaya çalış cnm..Onu hic beceremiyorim gulden yaa..cocuk yay gibi gergin olck valla
cnm oy vermek için dedimfunda günaydın cnm biz zaten sponsormuşuz ama desteklememiz lazım.
yanlız bende bulamadım..
günaydın sibelcim belki havalardan öyle olmuşturGunaydinn...dun aksam arkadasa bebek görmeye gittik. Kızım cok uslu durdu hanm hnmcik oynadı milleti güldürdü. .eve geldik.bu gece degsklik yapip birlikte yatlm dedik uyuyakalmusz yarım saat sonra öksürük krizine girdi ve be yediyse hepsini kustu..ustu basi saci bizim yatak les.banyoya soktum.kendi yatagna yatrdim ama uyuyamadi bi türlü gece uc dört falandi heralde. Bes dk bi uyanıyor. Ne ustyordn kızım diyorm ses yok.ates yok.oksuruk yok.burun akintisi yok.ama uyumuyo.bende sinirlndm malesef ve kızdım sesimi yukselttim.esim geldi salondan aldi gitti cocugu.uyumus.sabah oyle imali imali iyi uyudun mu bari dedi.jac yildr sen bakıyorsun anlamiyorsun dilinden. Tulum sıcak gelmis onu cikarttm mışıl mışıl uyudu dedi kizarak.ben zaten moralim bozuktu iyice bozuldu.depresyondayim resmenn
oyyyy kıyamam ya yavrum sen hafta sonunakadarmı ordasın cnm ay şu senin sabit işi bir olaydı pöffff: eşin memnunmu istanbulda olmaktan fundamkızlar dün gece defne 2,5 ta uyanmış ve anne diye ağlamış.evin içinde beni aramış defalarca.4 e doğru ancak uyumuş yavrum
yok cnm çarşamba akşamı gider dönderimoyyyy kıyamam ya yavrum sen hafta sonunakadarmı ordasın cnm ay şu senin sabit işi bir olaydı pöffff: eşin memnunmu istanbulda olmaktan fundam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?