2012 kasım bebekleri büyüyor..

Istanbula alışmk zor cnm.eylulden beri burdayiz daha alismis sayılmam.sevemedim zaten.ankarami özlüyorum:)

Ogrenmeliyiz fundada ogrenemedk bi turlu.ben sadece uyku konusunda cook sinirleniyorum uoksa cok sakinim dökmesi kirmasi krizler vs.is uykuya gelince dayanamiyorum...
defneye de kiyamam yaa kuzum bnm nasıl ozlemistr kokunu
cnm uyku konusunda da sakin olman lazım
bak sen sinirlendikçe hem meryem hem de karnındaki bebiş hem korkar hem asabileşir

Istanbula alışmk zor cnm.eylulden beri burdayiz daha alismis sayılmam.sevemedim zaten.ankarami özlüyorum:)
ankara özlenmezmi cnm ya

Zaten gergin olunca yansiyo meryrmede uyumuyo.sakin olmk en iyisi de allah güç versin sabr versin insallh

slm canlar guzel anneler nasılsınızzz biz cok ıyıyız ama buaralar kafam yogun gırıp yazamadım
inl ıyısınızdır hepınız erenı okudum hastaymıs galıba gecmıs olsun fatma

bana gelınce hanı işe gırsemmı dıodumya gecen bahsetmıstım ayy ben ıstıyorum masalda kresı gordu bayıldı 3gundur okula gıtcem dıye aglıyor sureklı hatırlatıyor bana cok ısteklı zaten bez olayımız yok ben cok ıstıyorum ama esım kıyamıyorum henuz dıyor ve mayısta10gun agustosta 20gun yıllık ıznım var sen yenı ıse gırıosun nasıl ızın alıp gıdıcez koye aıleler dort gozle ızınlerımızı beklıyolar masalı ozluyolar senede 3 kez gıdıoz zaten nasıl yapcaz bosver calısma dıyor

eylul 1 de ızınden donmus olucaz masalda artık 3 yasını dolduruyor olucak ozman basla seneye yıllık ızınlerıne kadar senınde ızın ısteme hakkın olur uzun suredır calıstıgın ıcın dıyor yenı gırdıgın ısyerıne nedeyıpte ızın ıstıceksın dıyor esım eylule kadar calısma dıyorrr ama ben gelınlıkcıde moda evınde calısıcagım ıcın onlarda subat mart ayı eleman alır ekımde ısler durgunlasır ben eylulde ekımde iş bulamam ki şimdi bulmusken calısayım dıorum seneye bu zmanlar gir ozman masalda3.5yasında olucak nerdeyse dıyor

e bu gıdısle ben hıc calısamıcam yaniiii ozman ıkıncıyıde dogurayım oda aradan cıksın bari
ama kafam cok karısıkkkkkkkk

benicim tarıfını denıycektım cesaret edemıyordum coktandır ertelıyordum okadar guzel anlatmıssınki ve orda bır arkadas yayılmaması için puf noktası vermiş tozseker yerıne pudra sekerı kullnın demıs osekılde yapıp denıycem sonucu paylasırım aksm yapayım yarın paylasırım artık :)

Ayy uyuyakalmisim bendee:)
ooohhhh ne güzel ya

canım sen bilirsin ama bence
ama hazır iş bulmuşken başla derim
ayrıca bak defne kaç aydır kreşe gidiyor ve oldukça mutlu
kreşte sonuçta çocuklara eziyet etmiyorlar ki
tam tersine çok güzel gelişim gösteriyorlar

bende oyle dusunuyorum canım ve masal cok istekli zaten hıc evde oyuncak faaln oynamıyor tv ızlemıyor sureklı aktıvıte ıstıyor herseyı kolay ögrenıp cabuk sıkılıyor oyuzden ben yetemıyorum ona nekadar egıtıcı seyler yapsamda evişi yorgunluk falan derken bıyere kadar oluyor kresde ıse aksama kadar oyun aktıvıte derken masal ıcın super olcak dıyorum ama ızın konusunda hakkaten napcam bılmıyorum 20gun ıznı var esımın o gıtse masalı kresden ben alamam ben cıkıyoorum kres 6ya kadarmıs konustum ayrıca cmrtsı ben calscam kres yok esım gıderse olmaz masalı esımle koye asla gondermem onsuz yapamam mad:

canım işe başlayacağın yerle izin durumunu baştan konuş ona göre başla
bugün defne ilk defa tam gün gitti kreşe
biraz önce öğretmenine whatsapp dan mesaj attım
öğretmeni defnenin resmini gönderdi
uyurken zorlanır diye düşünmüştüm çünkü defne benimle sarılıp uyuyor,kv de ayağında sallayarak uyutuyor.öğretmenine sarılıpöğretmeninin elleriyle oynarken uyumuş.şimdi de uyanmış. çok mutlu görünüyordu.
sonuçta defne orada sosyalleşti
biz aileler korkuyoruz aslında çocuklardan çok
bence kreş içine sindiyse işe başla derim.hem maddi anlamda da işe başlaman size destek olur

kızlar bu arada anlattım mı bilmiyorum ama dün defne kv nin ablasına gitmişti ya.
kv nin ablası defneye kv ye babaanne dedirtmeye çalışmış ve defne de söylememiş.o babaannen dedikçe defne anneannem diye tutturmuş.kv diyor ki "sanki inat yapıyor.ablam beni öğrettikçe defne anneni sayıkladı".
çok fena olacak benim kızım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…